lopopopek 01.06.05, 12:24 Interesuje mnie czy możliwe jest korzystanie we wszystkich bankach z bankowości internetowej za pośrednictwem innych systemów jak windows szczegulnie chodzi mi o Linuxa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biznesforum Re: Czy bankowość internetowa działa na OS Linux 01.06.05, 17:22 Jeśli obsługujesz aplikację przez przeglądarkę - to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
hanatol Re: Czy bankowość internetowa działa na OS Linux 01.06.05, 22:09 Powinna działać. Jeśli nie działa to radziłbym omijać taki bank - na pewno nie pracują tam fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanatol Re: Czy bankowość internetowa działa na OS Linux 02.06.05, 16:21 A listę banków, które mają nieudolnych informatyków mozna znaleźć m.in. tu: osiolki.net/osiolki Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.lepicki Re: Czy bankowość internetowa działa na OS Linux 04.06.05, 21:38 ze swojej strony mogę powiedzieć że pod Firefoxem na Linuxie Inteligo działa aż miło :], więc nie powinno być problemów także na innymc *nixach Odpowiedz Link Zgłoś
ihan Re: Czy bankowość internetowa działa na OS Linux 06.06.05, 14:47 mBank też działa. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Czy bankowość internetowa działa na OS Linux 04.07.05, 20:02 e-direct w VW Bank działa bez zastrzeżeń zarówno na operze jak i konqerorze Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Czy bankowość internetowa działa na OS Linux 04.07.05, 20:02 e-direct w VW Bank działa bez zastrzeżeń zarówno na operze jak i konqerorze Odpowiedz Link Zgłoś