Gość: joanna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.05, 13:33 Witam, czy ktos moze orientuje sie i zechce podzielic sie ta wiedza - jakie musza byc minimalne zarobki,zeby w banku w ogole zechcieli porozmawiac o kredycie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radzio Re: pytanie o kredyt IP: 212.33.68.* 24.06.05, 16:20 800zł netto - Lukas, Eurobank, SKOK i inne drobne Odpowiedz Link Zgłoś
biznesforum Re: pytanie o kredyt 24.06.05, 16:35 najniższa krajowa jak jesteś sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: pytanie o kredyt IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.05, 18:05 chce wziac kredyt na ok. 50 tys. (tylko nie w Lucasie), zarabiam 1200 netto, nie wiem czy w ogole isc z czyms takim do banku np. pko bp albo bph Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: pytanie o kredyt IP: *.piotrkow.net.pl 25.06.05, 22:57 To zależy. Na co chcesz kredyt? Czy masz męża? Czym możesz zabezpieczyć kredyt? Ogólnie liczą się zarobki całego gospodarstwa domowego- koszty utrzymania tegoż gospodatstwa= żeby zostało na ratę kredytu Generalnie marne szanse przy takich zarobkach, ale już nie jedno widziałem i słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś