szatniarka 24.06.05, 15:16 Czy istnieje coś takiego? Tzn. czy mogę w oddziale Citibanku wpłacić walutę (gotówkę) na uprzednio założone walutowe konto czy też musi to byćrealizowane przelewem? Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemin9 Re: CITIBANK - kasa walutowa 26.06.05, 07:37 Operacje walutowe - gotówkowe w Citi-handlowym robi się tylko w wybranych oddziałach. Np w Warszawie na pl. Teatralnym, na Chałubińskiego. W normalnym odziale nie przyjmą ani nie wypłacą gotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: CITIBANK - kasa walutowa 26.06.05, 13:00 gemin9 napisał: > Operacje walutowe - gotówkowe w Citi-handlowym robi się tylko w wybranych > oddziałach. Np w Warszawie na pl. Teatralnym, na Chałubińskiego. W normalnym > odziale nie przyjmą ani nie wypłacą gotówki. ale że co???? wpłacałem i wypłacałem więc nie rozumiem skąd ten news... w "małych" oddziałach obracają tylko EUR i USD (przy wypłatach mają tylko określona nominały - zdaje się, że 100 USD i 50 EUR) ale z wpłatą nie ma problemu. Może chciałeś wpłacić GBP albo CHF - wtedy faktycznie musisz zasuwać do większego oddziału Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Re: CITIBANK - kasa walutowa 26.06.05, 23:13 Odpowiadasz na : grail napisał: > gemin9 napisał: > > > Operacje walutowe - gotówkowe w Citi-handlowym robi się tylko w wybranyc > h > > oddziałach. Np w Warszawie na pl. Teatralnym, na Chałubińskiego. W normal > nym > > odziale nie przyjmą ani nie wypłacą gotówki. > > ale że co???? > wpłacałem i wypłacałem więc nie rozumiem skąd ten news... > w "małych" oddziałach obracają tylko EUR i USD (przy wypłatach mają tylko > określona nominały - zdaje się, że 100 USD i 50 EUR) ale z wpłatą nie ma > problemu. Może chciałeś wpłacić GBP albo CHF - wtedy faktycznie musisz zasuwać > do większego oddziału w oddzialach Citigold i w niektóryc oddziałach tzw. typu "B" (wykaz w citiphone) wpłaty waluty księgowane są od ręki, w pozostałych oddziałach przyjmowane są do depozytu i księgowane po przewiezieniu do oddziału z obsługa kasową walut (podobnie jak wpłaty w bankomatach, przez co kwoty te nie są księgowane od ręki a np w 2-4 dni robocze) Odpowiedz Link Zgłoś