Dodaj do ulubionych

CITIBANK - kasa walutowa

24.06.05, 15:16
Czy istnieje coś takiego? Tzn. czy mogę w oddziale Citibanku wpłacić walutę
(gotówkę) na uprzednio założone walutowe konto czy też musi to byćrealizowane
przelewem?

Dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • grail Re: CITIBANK - kasa walutowa 24.06.05, 18:37
      Możesz, tylko bez bilonu.
      • gemin9 Re: CITIBANK - kasa walutowa 26.06.05, 07:37
        Operacje walutowe - gotówkowe w Citi-handlowym robi się tylko w wybranych
        oddziałach. Np w Warszawie na pl. Teatralnym, na Chałubińskiego. W normalnym
        odziale nie przyjmą ani nie wypłacą gotówki.
        • grail Re: CITIBANK - kasa walutowa 26.06.05, 13:00
          gemin9 napisał:

> Operacje walutowe - gotówkowe w Citi-handlowym robi się tylko w wybranych
          > oddziałach. Np w Warszawie na pl. Teatralnym, na Chałubińskiego. W normalnym
          > odziale nie przyjmą ani nie wypłacą gotówki.

ale że co????
          wpłacałem i wypłacałem więc nie rozumiem skąd ten news...
          w "małych" oddziałach obracają tylko EUR i USD (przy wypłatach mają tylko
          określona nominały - zdaje się, że 100 USD i 50 EUR) ale z wpłatą nie ma
          problemu. Może chciałeś wpłacić GBP albo CHF - wtedy faktycznie musisz zasuwać
          do większego oddziału
          • bbastek13 Re: CITIBANK - kasa walutowa 26.06.05, 23:13
            Odpowiadasz na :
            grail napisał:

> gemin9 napisał:
            >
            > > Operacje walutowe - gotówkowe w Citi-handlowym robi się tylko w wybranyc
            > h
            > > oddziałach. Np w Warszawie na pl. Teatralnym, na Chałubińskiego. W normal
            > nym
            > > odziale nie przyjmą ani nie wypłacą gotówki.
            >
            > ale że co????
            > wpłacałem i wypłacałem więc nie rozumiem skąd ten news...
            > w "małych" oddziałach obracają tylko EUR i USD (przy wypłatach mają tylko
            > określona nominały - zdaje się, że 100 USD i 50 EUR) ale z wpłatą nie ma
            > problemu. Może chciałeś wpłacić GBP albo CHF - wtedy faktycznie musisz zasuwać
            > do większego oddziału

w oddzialach Citigold i w niektóryc oddziałach tzw. typu "B" (wykaz w
            citiphone) wpłaty waluty księgowane są od ręki, w pozostałych oddziałach
            przyjmowane są do depozytu i księgowane po przewiezieniu do oddziału z obsługa
            kasową walut (podobnie jak wpłaty w bankomatach, przez co kwoty te nie są
            księgowane od ręki a np w 2-4 dni robocze)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka