Gość: lenaa IP: *.szpital / 213.77.90.* 12.07.05, 08:48 Witam ! Posiadam Karte NON STOP GE Capital Bank, czy jest gdzies jakis wykaz na www gdzie ta karta mozna placic? Jaka jest procedura itd? Czy moze mi ktos pomoc? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenaa Re: Karta non stop GE Capital Bank IP: *.szpital / 213.77.90.* 12.07.05, 12:07 nikt nie qiw???:( Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Karta non stop GE Capital Bank 12.07.05, 16:53 Płacić? To nie jest karta do płacenia a jedynie potwierdzenie bycia klientem (kiedyś) tego marnego lichwiarzyka. Co zrobić z kartą? Hmmm... Najlepiej pociąć na kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
nefer1 Re: Karta non stop GE Capital Bank 12.07.05, 21:56 Są dwa rodzaje karty Non Stop - jedna kredytowa do bankomatu a druga identyfikacyjna. W przypadku karty kredytowej można korzystać ze wszystkich bankomatów oprócz PKO BP SA i Banku Śląskiego. A tak poza tym, nie ma już GE Capital Banku, tylko GE Money Bank. Pozdrawiam, nefer1 Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Karta non stop GE Capital Bank 13.07.05, 09:25 Aaaa, jeśli tak to sorry za dezinformację. Zatem jedyną prawdziwą informacją z mojego poprzedniego postu jest: TRZYMAJCIE SIĘ Z DALA OD GE! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszczednypoznaniak Re: Karta non stop GE Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 21:23 no my mamy ta karte. mozesz nia placic w tych miejscach, ktore sa wyszczegolnione w ulotce/w papierach, ktore dostalas z karta - np w mega avans, vobis, jakies markety budowlane itd - i chyba jeszcze auchan. jak jestes w sklepie, ktory przyjmuje ta karte, to po prostu podajesz ja w kasie jak normalna karte platnicza - i jest kasowana jak normalna platnicza karta (tylko nie zapomnij jej uaktywnic po otrzymaniu!!!) ja w sobote robilem zakupy ta karta w mega avansie w poznaniu. teraz tylko czekam az przyjdzie rozliczenie, a przy okazji jutro zadzwonie do tego banku i sie dowiem o sposobach splacenia tej (znacznej) kwoty - bo bardzo zalezy mi na ratach.... (wiem, ze mozna co miesiac placic ta "minimalna wymagana kwote" - ale nie wiem na jaki procent wtedy ten kredyt idzie - bo zasialem gdzies umowe oten kredyt... ;-P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szablasty Re: Karta non stop GE Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:29 dopiero dzisiaj przeczytałem Twojego posta i ciekaw jestem z Twojego samopoczucia dzisiaj, jak juz wiesz jakie są opłaty od GE NON STOP???!!! GE to lichwiarska firma i w pełni popieram osobę która pisze to samo. Z dala od GE, z dala od łatwo dostępnych kredytów z kart kredytowych. Jeżeli juz potrzebujesz kredytu to lepiej postaraj się o walutowy a kartę NON STOP spal i wywal do kibla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziara58 Re: Karta non stop GE Capital Bank 17.08.05, 18:41 Sprawdź dokładnie i czytaj co podpisujesz. Jeśli spłacasz minimalną wpłatę to gratuluję inteligencji. A tak na marginesie to każda karta kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: richard smith Re: Karta non stop GE Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:24 a wiecie skad u niektorych tyle nienawisci do ge money (wczesniej capital)? bo ci ludzie napewno mieli problemy z platnosciami w tym banku i co chwila dowalano im odsetki karne. to jest moj juz chyba z szosty kredyt za posrednictwem tego banku i jestem naprawde zadowolony. moze najtansi nie sa ale maja najlepsze warunki splat, najlatwiej u nich dostac kredyt, pozatym to utapione ubezpieczenia kredytu czasem moze sie przydac. a tak apropos jak cie nie stac na kredyt to go nie bierz. a karty non stop uzywam i jest to taka uproszczeona i okrojona karta kredytowa jaka nidgy nie dostaniesz w innym banku.no chyba ze nie docenilem twoich mozliwosci finansowych. i na marginesie chcialem zaznaczyc drogi czytelniku ze kredyt gotowkowy jest zawsze drozszy od tego na towary,uslugi,auto czy miszkanie.jak sie pan nie znasz to nie zabieraj pan glosu - taka jest zasada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Karta non stop GE Capital Bank IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 09.08.05, 22:46 Ja sobie sprawiam karte LUKASa, polecam taka albo chyba Peko Sa czy BP, zawsze je myle:( ale ponoc tam tez jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: interconcept Re: Karta non stop GE Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:51 pośrednictwo finansowe www.interconcept.pl zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś