Dodaj do ulubionych

Karta non stop GE Capital Bank

IP: *.szpital / 213.77.90.* 12.07.05, 08:48
Witam ! Posiadam Karte NON STOP GE Capital Bank, czy jest gdzies jakis wykaz
na www gdzie ta karta mozna placic? Jaka jest procedura itd? Czy moze mi ktos
pomoc?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: lenaa Re: Karta non stop GE Capital Bank IP: *.szpital / 213.77.90.* 12.07.05, 12:07
      nikt nie qiw???:(
    • wichura Re: Karta non stop GE Capital Bank 12.07.05, 16:53
      Płacić? To nie jest karta do płacenia a jedynie potwierdzenie bycia klientem
      (kiedyś) tego marnego lichwiarzyka. Co zrobić z kartą? Hmmm... Najlepiej pociąć
      na kawałki.
      • nefer1 Re: Karta non stop GE Capital Bank 12.07.05, 21:56
        Są dwa rodzaje karty Non Stop - jedna kredytowa do bankomatu a druga
        identyfikacyjna. W przypadku karty kredytowej można korzystać ze wszystkich
        bankomatów oprócz PKO BP SA i Banku Śląskiego.
        A tak poza tym, nie ma już GE Capital Banku, tylko GE Money Bank.
        Pozdrawiam,
        nefer1
        • wichura Re: Karta non stop GE Capital Bank 13.07.05, 09:25
          Aaaa, jeśli tak to sorry za dezinformację. Zatem jedyną prawdziwą informacją z
          mojego poprzedniego postu jest: TRZYMAJCIE SIĘ Z DALA OD GE!
          Pozdro
    • Gość: oszczednypoznaniak Re: Karta non stop GE Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 21:23
      no my mamy ta karte. mozesz nia placic w tych miejscach, ktore sa
      wyszczegolnione w ulotce/w papierach, ktore dostalas z karta - np w mega avans,
      vobis, jakies markety budowlane itd - i chyba jeszcze auchan. jak jestes w
      sklepie, ktory przyjmuje ta karte, to po prostu podajesz ja w kasie jak
      normalna karte platnicza - i jest kasowana jak normalna platnicza karta (tylko
      nie zapomnij jej uaktywnic po otrzymaniu!!!)
      ja w sobote robilem zakupy ta karta w mega avansie w poznaniu. teraz tylko
      czekam az przyjdzie rozliczenie, a przy okazji jutro zadzwonie do tego banku i
      sie dowiem o sposobach splacenia tej (znacznej) kwoty - bo bardzo zalezy mi na
      ratach.... (wiem, ze mozna co miesiac placic ta "minimalna wymagana kwote" -
      ale nie wiem na jaki procent wtedy ten kredyt idzie - bo zasialem gdzies umowe
      oten kredyt... ;-P )
      • Gość: szablasty Re: Karta non stop GE Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:29
        dopiero dzisiaj przeczytałem Twojego posta i ciekaw jestem z Twojego
        samopoczucia dzisiaj, jak juz wiesz jakie są opłaty od GE NON STOP???!!! GE to
        lichwiarska firma i w pełni popieram osobę która pisze to samo. Z dala od GE, z
        dala od łatwo dostępnych kredytów z kart kredytowych. Jeżeli juz potrzebujesz
        kredytu to lepiej postaraj się o walutowy a kartę NON STOP spal i wywal do
        kibla!!!
        • madziara58 Re: Karta non stop GE Capital Bank 17.08.05, 18:41
          Sprawdź dokładnie i czytaj co podpisujesz. Jeśli spłacasz minimalną wpłatę to
          gratuluję inteligencji. A tak na marginesie to każda karta kosztuje.
        • Gość: richard smith Re: Karta non stop GE Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:24
          a wiecie skad u niektorych tyle nienawisci do ge money (wczesniej capital)? bo
          ci ludzie napewno mieli problemy z platnosciami w tym banku i co chwila
          dowalano im odsetki karne. to jest moj juz chyba z szosty kredyt za
          posrednictwem tego banku i jestem naprawde zadowolony. moze najtansi nie sa ale
          maja najlepsze warunki splat, najlatwiej u nich dostac kredyt, pozatym to
          utapione ubezpieczenia kredytu czasem moze sie przydac. a tak apropos jak cie
          nie stac na kredyt to go nie bierz. a karty non stop uzywam i jest to taka
          uproszczeona i okrojona karta kredytowa jaka nidgy nie dostaniesz w innym
          banku.no chyba ze nie docenilem twoich mozliwosci finansowych. i na marginesie
          chcialem zaznaczyc drogi czytelniku ze kredyt gotowkowy jest zawsze drozszy od
          tego na towary,uslugi,auto czy miszkanie.jak sie pan nie znasz to nie zabieraj
          pan glosu - taka jest zasada!
    • Gość: sylwek Re: Karta non stop GE Capital Bank IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 09.08.05, 22:46
      Ja sobie sprawiam karte LUKASa, polecam taka albo chyba Peko Sa czy BP, zawsze
      je myle:( ale ponoc tam tez jest ok
    • Gość: interconcept Re: Karta non stop GE Capital Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:51
      pośrednictwo finansowe

www.interconcept.pl

zapraszamy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka