Dodaj do ulubionych

mBank-umowa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:13
2 tygodnie temu odesłałam podpisaną umowę do mBanku. Codziennie dzwonię i
słyszę że jeszcze nie doszła. Czy to możliwe żeby w tym samym mieście (Łodzi
oczywiście) list szedł tak długo? A może ta umowa już wcale nie dojdzie i
powinni mi przysłać drugą do podpisania?
Obserwuj wątek
    • anta3 Re: mBank-umowa 30.11.05, 13:20
      Czesc, zakladalas tam konto? Bo jakis tydzien temu zalozylam sobie przez
      internet i tez czekam...ale pewnie tez tak dlugo...
      • Gość: asieczek Re: mBank-umowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:14
        Anta3 nie chcę cię martwić ale na pakiet aktywacyjny czekałam 3 tygodnie. Teraz
        2 tygodnie i umowa jeszcze nie jest zarejestrowana. Czyli razem już 5 tygodni.
        A potem jeszcze trzeba zamówić kartę i tak miną kolejne 2-3 tygodnie. W
        Inteligo po 2 tygodniach przyjechał kurier z całym pakietem aktywacyjnym i
        kartą, a 5 minutach miałam już konto aktywne.
    • ihan Re: mBank-umowa 30.11.05, 13:41
      Zakładanie konta w mBanku trwa około miesiąca (poczytaj sobie inne wątki na
      forum o bankowości internetowej). To, że mieszkasz w Łodzi nie ma większego
      znaczenia - to nie poczta trzyma listy z umowami. Leżą one w centrum obsługi
      mBanku i czekają na swoją kolejkę. Chętnych do założenia konta jest wielu, a
      liczba pracowników banku jest ograniczona. Dlatego czas oczekiwania na założenie
      konta zwiększa się lub zmniejsza w zależności od liczby klientów, którzy wyślą
      umowę w tym samym czasie.
      • Gość: asieczek Re: mBank-umowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 15:05
        Około miesiąca? W moim przypadku to już ponad 5 tygodni, a umowa jeszcze nie
        zarejestrowana. Potem jeszcze zanim dostanę kartę to się okaże że założenie
        konta trwa ponad 2 miesiące.
        • anta3 Re: mBank-umowa 30.11.05, 15:43
          O rany...
          • pep-per Re: mBank-umowa 30.11.05, 19:19
            Też czekałem kliedyś dosyć długo. Zakładałem konto ok 3 lata temu. Na pioczątku
            denerwowałem się tym, ze trwa to wszystko tak długo. Ale teraz po
            kilkudziesięciu miesiącach korzystania z konta jestem bardzo zadowolony.
            • Gość: asieczek Re: mBank-umowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:21
              Mam nadzieję że też będę zadowolona i czekanie się opłaci.
              • pep-per Re: mBank-umowa 01.12.05, 16:16
                Jedyna rzecz w mBanku, która mine wkurza to przerwy konserwacyjne w weekendowe
                (sobotnie) noce. Ale na szczęście zawsze informują o utrudnieniach na stronach
                banku. Tak więc jeśli planuję jakieś wyjście w sobotni wieczór, upewniam się
                czy wszystko będzie działało i ewentualnie wcześniej wypłacam gotówkę.
                • Gość: asieczek Re: mBank-umowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:30
                  W Inteligo też ciągle są przerwy konserwacyjne (przeważnie z soboty na
                  niedzielę) i akurat do tego jestem przyzwyczajona ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka