czarna_rozpacz 24.01.06, 08:34 reklamuja w necie limit zadluzenia, a babolinki w oddzialach mowia: "nie da sie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: ing, czyli pic na wode...... 24.01.06, 17:16 Dlaczego czarna rozpacz ? Nikt w Dziecino w PKO BP SA nie powie Ci spieprzaj Dziadu. Najwyżej kredytu Ci nie udzielą. Bo jak w takim ING ??????!!!! masz baobolinki??? i one Ci mówia - nie da się!! To w PKO BP Sa - molochu z kolejkami?, BANKU jakimś POLskim (chyba),nawet jak by chcieli Ci udzielic to prawdopodobnie byś nie chciala wziąć. Przepraszam żartuję. To nawiązanie do opinii na tym tu forum ... opinii gloszonej , o PKO BP SA. Opinii na wskros krzywdzącej ludzi ktorzy tam pracuja, nie obiektywnej o samym banku. Spróbój w PKO BP SA Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: ing, czyli pic na wode...... 24.01.06, 22:08 babolinki z PKO BP SA zalamaly mnie, jak mi powiedzialy ze kwit z innego oddzialu PKO BP SA, nie liczy sie w ich oddziale:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arfer Re: ing, czyli pic na wode...... IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 24.01.06, 22:36 :))) Kiedyś moja żonka musiała wziąść pożyczkę gotówkową na rozwój firmy (mniejsza o szczegóły - jak wspomniałem akurat tam musiała) - na proste pytania musiał podchodzić kierownik działu, bo doradczynie robiły minkę pt. oczy szukające mózgu.. infolinia - dramat, obsługa - jak w poprzedniej epoce. Nie kocham ING Banku, ale twierdzę, że o swoich klientów zadbać zazwyczaj potrafią (pomijam numery w stylu nie dostaniesz starcze karty kredytowej itp). Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: ing, czyli pic na wode...... 24.01.06, 23:28 Odpowiedż czarnej rozpaczy --- Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: ing, czyli pic na wode...... 25.01.06, 20:22 nie denerwuj sie tak, bankowa babolinko:) Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: ing, czyli pic na wode...... 25.01.06, 22:08 Nie mam powodu. Już mi złość przeszła. -;) m Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: ing, czyli pic na wode...... 27.01.06, 08:02 a Ty w jakim banku, mącisz, klientom ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ing, czyli pic na wode...... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.01.06, 21:08 bylem zadowolony z uslug ingm, az do dzis - zrobilem przelew przez internet, a tu prowizja 1 zł (bylo 0 zł) - niby nie duzo ale jak sie troche przelewow w miesiacu... poza tym przelewy przez internet w innych bankach koszt. max 0,50 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz ing, czyli pic na wode......promocja OKO 02.02.06, 15:13 z takim hukiem w zeszlym roku naciagali na 4,5 % a dzisiaj: Otwarte Konto Oszczędnościowe w PLN poniżej 100.000 zł 3,50 % www3.ingbank.pl/u235/navi/31245 Odpowiedz Link Zgłoś