Dodaj do ulubionych

Absurdy made in Kredyt Bank

IP: 10.10.130.* 22.03.06, 13:29
Od 5 lat mam Ekstrakonto w Kredyt Banku. Jestem więc ich stałym klientem.
Pomimo tego wciąż jestem dla KB klientem którego chyba warto złowić bo wczoraj
ze skrzynki wyjąłem piękne pismo, (zaadresowane imiennie do mnie !) w którym
Kredyt Bank zachęca mnie do założenia sobie Ekstrakonta. Jak zrobię to do 31
marca to mogę wygrać wakacje. Genialne. co nie :) ?
Obserwuj wątek
    • viking73 Re: Absurdy made in Kredyt Bank 22.03.06, 14:55
      Ten bank w ogóle jest dziwny. Oferował niedawno udziwnione kilkuletnie
      inwestycje w fundusze dolarowe i intensywnie je promował a najprostszego
      produktu, przynoszącego niewtajemniczonej w finanse, a posiadającej nadmiar
      gotówki, ludności przyzwoite zyski, czyli lokatofunduszu nie ma (jeszcze?) w
      ofercie. A przecież jest fundusz KB Zrównoważony, więc przy odrobinie wysiłku
      umysłowego chyba można stworzyć produkt "lokata + fundusz KB" w jednym.
      • Gość: abuela Re: Absurdy made in Kredyt Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 19:48
        Ja chyba z 10 lat mialam konto w tym banku. Ostatnie kilka lat eurokonto VIP.
        Przez wiele lat bylam zadowolona z obslugi, jednak przez ostatni rok (czas
        przemian - polaczenie sie Kredyt Banku z Warta) zrobili wszystko zeby szlag
        mnie trafil. Oplaty za obsluge konta wzrosly 5-krotnie, oplata za limit
        kedytowy 100% (nie zostalam o tym uprzedzona). Postanowilam wiec zlikwidowac
        swoje r-ki w tym banku. W lutym oddalam karty, jednak zostawilam na koncie
        jakies drobne pieniadze myslac ze zostana mi wyplacone w momencie zamykania r-
        ku (frajerka!). Pozostawiona kwota topnieje, gdyz bank ciagle kasuje mnie za
        oplaty kart oraz ich pakiety ubezpiezpieczeniowe, ktore w ubieglym m-cu zdalam
        w banku!!!!!! Horror!!!!!!!!!
        • jola_wroc Re: Absurdy made in Kredyt Bank 26.03.06, 21:35
          mi przyznali limit na koncie na rok, po roku mimo regularnych wpływów odmówiono
          mi przedłużenia,tzn system odmówił - za to zaproponowano mi (tj system dał
          zgodę) na kartę kredytową i to z wyższym limitem niz miałam na koncie - absurd
          • Gość: lukasz Re: Absurdy made in Kredyt Bank IP: *.centertel.pl 27.03.06, 18:01
            Założyłem rachunek studencki w tym banku i jak dotychczas jestem zadowolony....
            prawie bo karte do konta mogliby przysłać pocztą a tak to pin do karty przyślą a
            po krtę trzeba iść do oddziału.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka