Gość: mirka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 20:36 mam pytanko, chce kredyt w PKO około 10000 , zarabiam 1700 na reke mam 3 dzieci , czy mam szanse??? a czy jest mozliwosc bez zgody męza??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: PKO 04.05.06, 20:44 Gdzie kredyt ? w PKO SA czy w PKO BP SA? W PKO BP SA ocena możliwości udzielenia kredytu dokonywana jest przy pomocy centralnego scoringu. Trudno więc nawet pracownikom banku podać Ci w internecie wiążącą odpowiedź (a juz niemozliwa przeze nie emeryta bankowego) Zgoda małżonka jest potrzebna. m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: PKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:36 Szansę masz, ale jeśli nie masz rozdzielności majątkowej twój mąż musi wrazić zgodę na kredyt tak stanowi prawo i myślę, że dobrze, bo czy chciałaś byś by maż wziął kredyt bez twojej zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy-Lodz Re: PKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:31 Tak. Ma Pani szanse na taki kredyt jednak aby go otrzymać pani mąż mósi wyrazić na to zgodę chyba że macie państwo rozdzielność majątkową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: PKO IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 12.06.06, 22:51 Kredyt w PKO BP samodzielnie mozna wziąc tylko do podwójnej wysokości dochodów Lepiej jest wziąć kredyt razem ze współmałzonkiem ponieważ po pierwsze większy dochód a po drugie jeżeli dochód drugiej osoby nie jest uwzgląniany to wychodzi na to że utrzymujesz nie tylko siebie i dzici ale i męża - zdolność gwałtownie spada Odpowiedz Link Zgłoś