Gość: Ewa IP: *.chem.uni.wroc.pl 16.05.06, 14:48 Mam pytanie prośbe o doradzenie w kwestii kredytu gotówkowego. Chodzi o sume 4000 zł gdzie braliście taka pożyczkę i na co zwracac uwagę?? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bwportal.pl Re: kredyt gotówkowy 17.05.06, 21:02 Ja brałem 2x mniej w mBanku. Kredyt ratalny plus to sie nazywa. W szoku bylem - bank internetowy a srodki na koncie mialem juz nastepnego dnia. Na co zwracac uwage? Na calkowity koszt kredytu (procenty, opłaty, ubezpieczenia), szybkosc przyznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: kredyt gotówkowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 12:52 Sprawdz oferte PKO BP. Oprocentowanie kredytu na rok to 8,2%, prowizja za udzielenie kredytu 3%(promocja do konca czerwca, normalnie 5%), bez poreczycieli, zabezpieczenie to weksel (15zl) lub automatyczna splata raty z konta (jezli posiadasz w PKO) To jest calkowity koszt kredytu. Napewno jedna z lepszych ofert na rynku. Karty kredytowe drogie, wysokie oprocentowania, szybkie, latwe i od reki kredyty takze drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
h853 Re: kredyt gotówkowy 15.06.06, 22:44 Gość portalu: raf napisał(a): > Sprawdz oferte PKO BP. Oprocentowanie kredytu na rok to 8,2%, prowizja za > udzielenie kredytu 3%(promocja do konca czerwca, normalnie 5%), bez > poreczycieli, zabezpieczenie to weksel (15zl) lub automatyczna splata raty z > konta (jezli posiadasz w PKO) To jest calkowity koszt kredytu. Napewno jedna z > lepszych ofert na rynku. > Karty kredytowe drogie, wysokie oprocentowania, szybkie, latwe i od reki > kredyty takze drogie...Mam Korzystną ofertę kart kredytowych wymagane dochody 650 ,- netto ,bez opłat w bankomatach na całym świecie ,zarobki do 1500,- netto 2krotność dochodu przyznanego limitu powyżej 1500,- trzykrotność dochodu.Okres rozliczeniowy 55 dni w tym 30 dni na realizację zakupów lub pobranie gotówki + 25 dni na spłatę . Szczegółowe informacje na e-mail Odpowiedz Link Zgłoś