Dodaj do ulubionych

kredyt gotówkowy

IP: *.chem.uni.wroc.pl 16.05.06, 14:48
Mam pytanie prośbe o doradzenie w kwestii kredytu gotówkowego. Chodzi o sume
4000 zł gdzie braliście taka pożyczkę i na co zwracac uwagę?? Pzdr
Obserwuj wątek
    • bwportal.pl Re: kredyt gotówkowy 17.05.06, 21:02
      Ja brałem 2x mniej w mBanku. Kredyt ratalny plus to sie nazywa. W szoku bylem - bank internetowy a srodki na koncie mialem juz nastepnego dnia.
      Na co zwracac uwage? Na calkowity koszt kredytu (procenty, opłaty, ubezpieczenia), szybkosc przyznania.
    • Gość: raf Re: kredyt gotówkowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 12:52
      Sprawdz oferte PKO BP. Oprocentowanie kredytu na rok to 8,2%, prowizja za
      udzielenie kredytu 3%(promocja do konca czerwca, normalnie 5%), bez
      poreczycieli, zabezpieczenie to weksel (15zl) lub automatyczna splata raty z
      konta (jezli posiadasz w PKO) To jest calkowity koszt kredytu. Napewno jedna z
      lepszych ofert na rynku.
      Karty kredytowe drogie, wysokie oprocentowania, szybkie, latwe i od reki
      kredyty takze drogie...
      • h853 Re: kredyt gotówkowy 15.06.06, 22:44
        Gość portalu: raf napisał(a):

> Sprawdz oferte PKO BP. Oprocentowanie kredytu na rok to 8,2%, prowizja za
        > udzielenie kredytu 3%(promocja do konca czerwca, normalnie 5%), bez
        > poreczycieli, zabezpieczenie to weksel (15zl) lub automatyczna splata raty z
        > konta (jezli posiadasz w PKO) To jest calkowity koszt kredytu. Napewno jedna
        z
        > lepszych ofert na rynku.
        > Karty kredytowe drogie, wysokie oprocentowania, szybkie, latwe i od reki
        > kredyty takze drogie...Mam Korzystną ofertę kart kredytowych wymagane dochody
        650 ,- netto ,bez opłat w bankomatach na całym świecie ,zarobki do 1500,- netto
        2krotność dochodu przyznanego limitu powyżej 1500,- trzykrotność dochodu.Okres
        rozliczeniowy 55 dni w tym 30 dni na realizację zakupów lub pobranie gotówki +
        25 dni na spłatę . Szczegółowe informacje na e-mail

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka