zeus32bit 20.05.06, 11:33 Czy ktoś o tym słyszał , i czy są uczciwi? Tz. czy faktycznie załatwiają za darmoche kredyt tak jak to oferują? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: Open Finance 20.05.06, 15:24 zeus32bit napisał: >Tz. czy faktycznie załatwiają za > darmoche kredyt tak jak to oferują? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anrom Re: Open Finance IP: *.devs.futuro.pl 26.05.06, 20:03 to spolka zalezna getin-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Open Finance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:24 ano to, ze nie podejmuja decyzji niezaleznie, tylko polecaja to z czego maja kase, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
m_k1979 Re: Open Finance 03.05.13, 10:24 miała do czynienia z OF a dokładnie z Panem Sławomirem Pazio (695995716) uprzedzam to niekompetentny człowiek i oszust nie udolnie próbował załawić mi kredyt. gorąco odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Open Finance IP: *.30.48.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.07.13, 22:00 A ja jestem bardzo zadowolona ponieważ wszystko poszło bardzo dobrze. I mam znajomych którzy korzystali z jego usług i byli bardzo zadowoleni więc bardzo mnie to dziwi. Ja gorąco polecam Wiem jedno ze to nie doradca podejmuje decyzje i na pewne rzeczy nie ma wpływu. Mi bardzo pomógł i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaulinaJ. Re: Open Finance IP: *.toya.net.pl 16.07.13, 12:40 Też potwierdzam. Ludzie oczekuję od doradców cudów... A doradca, jak sama nazwa wskazuje DORADZA. :) Ja korzystałam z Open Finance w Łodzi i jestem zadowolona. Brałam kredyt i potrzebowałam pomocy, jako że się W OGÓLE na tym nie znam. Trochę się w sumie wstydziłam swojej niewiedzy, ale doradca podszedł do mnie bardzo profesjonalnie. Rozpisał mi plan, omówiliśmy wszystkie szczegóły no i pomógł mi załatwić wszystkie te formalności. (bo sama miałam z tym problem :() Także, nie rozumiem czemu wieszacie tak na nich psy. Ja jestem zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cwany Re: Open Finance IP: *.centertel.pl 08.01.14, 23:41 Ja przyłączam się do tego, to niekompetentny oszust chciał wcisnąć mi najgorszy kredyt czyli kredyt w Getin Banku. Dużą presje na człowieku wywierają i tak działają. I bie zwracajcie uwagi na komentarze Piotra Szymańskiego on musi tak pisać by utrzymać twarz tak ch...owej firmy open. Odradzam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Szymański Re: Open Finance IP: *.static.chello.pl 01.06.14, 21:38 Szanowny Panie, jestem pracownikiem Open Finance odpowiedzialnym za kontakt z Klientami w Internecie, lecz poza odpowiedzią na liczne zapytania pozostawione przez Klientów w Internecie właśnie, przekazuję tu również bardzo dobrą opinię o naszej firmie setek tysięcy naszych Klientów, którym każdego dnia nasi doradcy finansowi świadczą profesjonalne, fachowe i niezależne usługi doradcze. Pozdrawiam, Piotr Szymański Online Ekspert Open Finance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina80 Re: Open Finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.14, 17:07 Ja mogę pochwalić Open Finance, konkretnie oddział w Chełmie. Szukałam lokaty bo miałam trochę oszczędności i z pomocą doradcy wybrałam najlepszą dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koli Re: Open Finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.14, 14:26 Często korzystam z usług doradców z Open finance z oddziału w Pruszkowie . Odpowiada mi ich podejście do klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciechz Re: Open Finance IP: 89.174.74.* 29.11.23, 13:18 Potwierdzam negatywną opinię o Sławomirze Pazio. Po pierwsze niekompetencja: nie polecił mi pobrania raportu BIK w celu sprawdzenia mojej zdolności kredytowej - co jest chyba podstawą; rekomendował za krótki czas oczekiwania na kredyt; zapomniał wysłać mi wszystkie potrzebne dokumenty do wniosków, co kosztowało następne 2 tygodnie opóźnień. Po drugie nieodpowiedzialność: wysłał mi "projekt" umowy przedwstępnej, która nawet nie była dla kredytobiorców; mówił, że zaliczka, jest zwrotna i wszystko reguluje prawo, a koniec końców w umowie wysłanej przez niego był zadatek :) Rozumiem, że doradca nie jest za wszystko odpowiedzialny, w takim razie czemu wysyła dokumenty, za które nie odpowiada? Polecam poszukać innego doradcy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrszymanski-openfinance Re: Open Finance 21.10.13, 08:29 Doradcy naszej firmy otrzymują identyczne wynagrodzenie niezależnie od banku, w którym Klient podpisze umowę kredytową. Wyjątkiem jest tu Getin, z uwagi na dalszą obsługę Klienta w już po zaciągnięciu kredytu. To jest jednak dodatkowe wynagrodzenie za obsługę Klienta, którą w każdym innym przypadku wykonywałby już pracownik banku, a nie nasz doradca. Pozdrawiam, Piotr Szymański _______________________ Online Ekspert Open Finance Odpowiedz Link Zgłoś
lichu2008 Re: Open Finance 29.05.14, 18:17 piotrszymanski-openfinance napisał(a): > Doradcy naszej firmy otrzymują identyczne wynagrodzenie niezależnie od banku, w > którym Klient podpisze umowę kredytową. Wyjątkiem jest tu Getin, z uwagi na da > lszą obsługę Klienta w już po zaciągnięciu kredytu. To jest jednak dodatkowe wy > nagrodzenie za obsługę Klienta, którą w każdym innym przypadku wykonywałby już > pracownik banku, a nie nasz doradca. > > > Pozdrawiam, Piotr Szymański > _______________________ > Online Ekspert Open Finance Wygląda na to, że Pan Pazio wszystkim proponuje kredyty z Getin Banku. Ja czekałem bardzo długo na decyzję - zakładam, że ich rzeczywiście nie było - i potem okazało się, że jest jedna oficjalna decyzja z Getin banku, a z pozostałych tylko nieoficjalne, które Pan Pazio dostał na maila... Teraz widzę, że to wałek. Pomijam już jakoś obsługi po przyznanym kredycie. Ja na co dzień współpracuję z klientami i nie mogę pozolić sobie na taki skrajny brak profesjonalizmu w ich obsłudze jakim wykazuje się p.Pazio. Muszę w takim razie wybrać się do getin banku i zmienić mojego doradcę, nie chce żeby ten człowiek miał z tytułu braku mojej obsługi jakiekolwiek dodatkowe pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Szymański Re: Open Finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 12:56 Szanowny Panie, mogę tylko ubolewać na tym, że nie jest Pan do końca zadowolony z jakości usług świadczonych przez naszego doradcę kredytowego. Dziękuję jednak za Pana opinię, gdyż są one dla nas bardzo cenne. Pana opinię może Pan zgłosić również za pośrednictwem strony lp.open.pl/lp1/rk/1108-of-formularz-open Pozdrawiam, Piotr Szymański Online Ekspert Open Finance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Szymański Re: Open Finance IP: *.static.chello.pl 01.06.14, 21:29 Szanowny Panie, nasi doradcy finansowi otrzymują wynagrodzenie w jednakowej wysokości niezależnie od banku, w którym Klient podpisze umowę kredytową. Ponadto chciałbym zauważyć, że współpraca z naszą firmą nie wiążę się z podpisaniem żadnej umowy przez Klienta, więc doradca polecając niekorzystną ofertę działałby de facto nie tylko na szkodę Klienta, ale również swoją, ponieważ Klient najzwyczajniej w świecie zakończyłby współpracę. Na sam koniec chciałbym odnieść się do insynuacji, jakoby nasi doradcy celowo polecali oferty Getin Banku. Jak wyjaśniłem powyżej - nie mają w tym żadnego interesu. Ponadto nasze firmy należą do jednej grupy kapitałowej, lecz posiadają oddzielne struktury, zarząd, kierownictwo i pracowników. Działamy w pełni niezależnie od siebie. W razie dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam, Piotr Szymański Online Ekspert Open Finance Odpowiedz Link Zgłoś
piotrszymanski-openfinance Re: Open Finance 21.10.13, 08:27 Nasza firma jest niezależnym pośrednikiem. Jeśli nasz doradca poleca ofertę Getin Banku, to tylko wtedy, gdy jest ona najkorzystniejsza dla Klienta. Z punktu widzenia naszego doradcy otrzymanie przez Klienta kredytu w Getin Banku wiąże się bowiem z jego (Klienta) dalszą obsługą po przyznaniu kredytu. Za to właśnie doradca otrzymuje trochę większe wynagrodzenie = ma więcej pracy. Z punktu widzenia Klienta nic się nie zmienia, bo on za usługę doradcy Open Finance dalej nie płaci, ale zyskuje, bo przez cały okres kredytowania w sprawie kredytu kontaktuje się z jednym człowiekiem. Prawda jest taka, że Getin może (ale nie musi!) zaproponować lepsze warunki Klientom, którzy przyjdą do niego po kredyt z Open Finance. Ma w tym oczywiście interes. Nie widzę w tym jednak żadnego zagrożenia dla Klienta, któremu przecież powinno być wszystko jedno kto udzieli mu kredytu, ważne, żeby był on na jak najlepszych dla niego warunkach, prawda? Zatem jeśli powyższy warunek spełnia oferta Getin Banku, to chciałby Pan, aby doradca ją pominął, czy Panu zaproponował? Pozdrawiam, Piotr Szymański _______________________ Online Ekspert Open Finance Odpowiedz Link Zgłoś
topik24 Re: Open Finance 27.05.06, 09:34 Niewierz, przecież musza na czyms zarabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Open Finance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:23 Oczywiście ze zarabiają, kasują prowizję którą odpala im bank. I jesli przyszlo Ci do glowy, ze moga Ci zaoferowac ten bank ktory da im najwyzsza prowizje, to brawo zgadles. Jak ja szukalem kredytu to poszedlem do nich i do expandera, a potem poszukalem sam i bez problemu znalazlem lepsza oferte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Open Finance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:28 Open Finance to mega lipa, poszedlem do tych wielkich doradców i powiedzialem ze chce kredyt, wiec bylo super milo, dostalem i wogole super, ale jak nastepnym razem poszedlem bo potrzebowalem ofe dla dziewczyny, to mi powiedzial "Pan" doradca, ze ofe to oni jakies polecaja, ale tak od reki to on nie jest pewien ktore, bo to jest bardzo malo prowizyjne (to mial byc zarcik!!!). Mega wiesniak to byl, jak oni maja takie kadry, to ja dziekuje i wiecej powiedzialem ze juz nie skorzystam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrszymanski-openfinance Re: Open Finance 21.10.13, 08:36 Nasi doradcy nie mają żadnego interesu w polecaniu określonych banków bez faktycznej korzyści płynącej z tego faktu dla Klientów. Po pierwsze otrzymują identyczne wynagrodzenie niezależnie od banku, w którym Klient weźmie kredyt (o wyjątku pisałem w tym temacie już dwukrotnie). Po drugie Klient nie jest wobec naszego doradcy oraz naszej firmy zobowiązany żadną umową, więc jedynie fachową i uczciwą usługą doradca może przekonać Klienta do współpracy. Po trzecie wreszcie najlepszym Klientem dla doradcy jest Klient z polecenia, a takiego zdobywa się tylko w konsekwencji dobrej usługi doradczej. Pozdrawiam, Piotr Szymański _______________________ Online Ekspert Open Finance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujeczek Re: Open Finance IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.13, 10:32 Czy Open Finance współpracuje z wszelkimi możliwymi dostępnymi w Polsce bankami, czy tylko z wybranymi? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrszymanski-openfinance Re: Open Finance 23.10.13, 01:43 Szanowny Panie, nasza firma współpracuje z 23 bankami, wszystkimi największymi bankami w Polsce. Pozdrawiam, Piotr Szymański Online Ekspert Open Finance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujeczek Re: Open Finance IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.13, 20:53 Ok. Dzięki za odpowiedź! Chyba skorzystam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Szymański Re: Open Finance IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.13, 00:34 Serdecznie zapraszam. Gdyby miał Pan jeszcze jakieś pytania, proszę śmiało je zadawać. W celu umówienia się na spotkanie z naszym doradcą może Pan skorzystać z naszej infolinii (801 600 200), z formularza dostępnego na stronie www.open.pl lub po prostu udać się do jednego z naszych oddziałów (przy pomocy mapki na stronie www.open.pl/mapa/index.php znajdzie Pan najbliższą placówkę naszej firmy). Pozdrawiam, Piotr Szymański Online Ekspert Open Finance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOOpeR Re: Open Finance IP: *.neanet.pl 23.11.13, 21:44 Z tymi kto więcej im zapłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Szymański Re: Open Finance IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.13, 12:31 Otrzymujemy wynagrodzenie od banku za polecenie Klienta, a nie za współpracę. Nie ma dla nas znaczenia zatem w jakim banku nasz Klient zaciągnie zobowiązanie. Najważniejsze jest dla nas, aby dzięki naszej pomocy uzyskał najlepsze warunki kredytowe, a uzyskane środki zainwestował w zaplanowany przez Ciebie cel. Pozdrawiam, Piotr Szymański Online Ekspert Open Finance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Open Finance IP: *.crowley.pl 01.06.06, 09:09 Witam Open Finanse, Expander, Xelion czy inni. Sama firma jest nie tak ważna jak ludzie którzy w niej pracuja. Najlepszy produkt moze zepsuć gbur dla którego klient to intruz. Im wiekszy nabór tym wieksza szansa ze wpadniemy na niekompetencje. To człowiek tworzy wizerunek. Jak tu ktoś słusznie zauważył trzeba samemu szukac a czesto mozna znalesc lepsza oferte niz oferuja doradcy. Wyjatkiem sa oferty specjalne. Czasem w takim OF moze byc taniej bo bank ma promocję i np. niska prowizje. Zawsze trzeba samemu szukac i nauczyc sie zadawac pytania aby nie ufac we wszystko co mówi doradca. On ma sprzedać i pobrać prowizję ale to nie nasza sprawa. Dużo udanych wyborów Tomasz Bar www.finanseosobiste.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
alice12345 Re: Open Finance 21.10.13, 13:36 Nikt Ci dzisiaj niczego za darmo nie załatwi. Oni mają % z banku za załatwienie kredytu w ramach polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Szymański Re: Open Finance IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.13, 03:02 Nikt nie mówi o bezpłatnej pracy doradcy, a jedynie o bezpłatnej usłudze doradczej dla Klienta. Tak, jak w sklepie obuwniczym otrzymujemy bezpłatną usługę doradczą przemiłej ekspedientki, która otrzymuje wynagrodzenie od właściciela sklepu. Tak, u nas Klient otrzymuje również bezpłatną i również fachową usługę doradczą z zakresu kredytów. Wszystko jest tu transparentne. Pozdrawiam, Piotr Szymański Online Ekspert Open Finance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groobas Re: Open Finance IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.13, 19:21 Świetnie, bo właśnie zastanawiałem się czy Wasza usługa jest bezpłatna. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Szymański Re: Open Finance IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.13, 21:55 Cieszę się, że mogłem być pomocny. Zapraszam Pana na naszą stronę internetową www.open.pl, dzięki której z łatwością umówi się Pan na spotkanie z naszym doradcą. Jeśli chciałby Pan podejść do naszego oddziału odsyłam do interaktywnej mapki naszych placówek -> www.open.pl/mapa/index.php W razie pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam, Piotr Szymański Online Ekspert Open Finance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Open Finance IP: *.dynamic.mm.pl 30.05.14, 23:15 Gdzie można złożyć skargę na dorradcę u ktorego załatwiam kredyt hipoteczny już ponad 2 miesiące a nadal niewiem na czym stoję.brak jakiego kolwiek kontaktu nie oddzwania nie odpisuje na @ szkoda słów i mojego straconego czasu. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Open Finance IP: *.lodz.mm.pl 27.12.13, 23:52 Co ty bredzisz doradcy w OF nie zależy by klientowi dopasować najlepsza ofertę na rynku tylko sprzedać reksa na 10 lat w formie ubezpieczenia finansowego albo ubezpieczenia na życie bo na to ma ciśnienie i będzie n..........y jak tego nie będzie bo klient i jego potrzeby tu się mało liczą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Szymański Re: Open Finance IP: *.static.chello.pl 29.06.14, 11:58 Szanowny Panie, nasi doradcy finansowi zarabiają tylko wówczas, gdy pomagają Klientom. Współpraca z naszą firmą nie wiąże się dla Klienta z podpisaniem jakiejkolwiek umowy, więc źle wykonana usługa doradcza przez doradcę wiąże się najczęściej z zakończeniem współpracy. Doradca działając na szkodę Klienta, działa zatem jednocześnie na szkodę własną. Ta zależność jest celowa i gwarantuje Klientowi otrzymanie najwyższej jakości usługi doradczej. Pozdrawiam, Piotr Szymański Online Ekspert Open Finance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NNIIKKAA Re: Open Finance IP: *.neanet.pl 23.11.13, 21:41 Jedyne co załatwiają to ciebie. Możesz się przekonać po tym co ci zaoferują na 80% bank który należy do ich grupy kapitałowej bo cytując doradcę " DLA NICH JEST NAJWAŻNIEJSZE DOBRO FIRMY" to chyba wyjaśnia wszystko. Jak chcesz korzystać z doradców to najlepiej tych nie powiązanych z żadnym bankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morcinek Re: Open Finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 17:31 Osobiście jestem zadowolony z kredytu który wziołem za pośrednictwem Open Finanse . Doradca zaproponował mi 4 różne oferty i po dokładnej analizie podjąłem decyzję. Trafną oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykiwany Re: Open Finance IP: *.play-internet.pl 15.12.13, 19:51 Opiszę dla przestrogi moją przygodę z Open Finance. 12.11.2011 r udałem się do doradcy w Open Fajans . Ten zmanipulował mnie do likwidacji " mało zyskownych " lokat z Getina i zalożenie polisolokaty w TU Europa. Obiecywał zlote góry , rysował wykresy , przeliczał zyski i wychodziło conajmniej 12 % w skali roku . Należało wpłacić conajmniej 15 tys , aby przystąpić do grupowego ubezpieczenia na życie i dożycie na okres 2 lat . Władowałem całe oszczędności , czyli 25 000 zl . Dzisiaj nastąpił zwrot zainwestowanych pieniędzy na moje konto . Przecierałem kilkakrotnie okulary, bo nie dowierzałem swoim oczom , ale to nie pomogło . Przelew opiewa , normalnie szok ....na kwotę 25 009 , 45 zł . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super zysk w czasie gdy lokaty bankowe dawały przeciętne oprocentowanie rzędu 5% rocznie , a giełda i fundusze dla zakupu " chybił trafił " powyżej 10 % . Co te p...ty robiły z moimi pieniędzmi przez 2 lata ; chyba w Hiszpanii parcele i domy kupowały . Specjaliści od siedmiu boleści . Mnie narazili na stratę , a raczej okradli na conajmniej 2 000 zł . Trzymajcie się z daleka od Open Finance , oraz TU Europa , od innych pożal się '' doradców " też . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alishia Re: Open Finance IP: *.toya.net.pl 16.12.13, 21:44 Eeee, nie przesadzasz trochę? Moi rodzice mieli też do czynienia z Open Finance, też lokowali kasę i jakoś byli bardzo zadowoleni. Może coś źle zrozumiałeś, hm? Ja jakoś wśród swoich znajomych nie mam niezadowolonych z Open. ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Open Finance IP: *.tpnet.pl 30.12.13, 10:07 Przez dwa lata zarobił 9,45 zł. To chyba Ty czegoś nie zrozumiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykiwany Re: Open Finance IP: *.play-internet.pl 02.01.14, 20:48 do : Alishia i innych Być może nie każda polisa dała takie " zyski " . Ale jakie zyski są na tzw. strukturach , to można przekonać się po sprawdzeniu na stronie www.tueuropa.pl . Ja miałem konkretnie polisolokatę z funduszem inwestycyjnym o symbolu : FUND MLS 2011/06 . Goguś z Open Fajans który mi wcisnął ten wspaniały produkt , już nie pracuje w OF-sie . Ma szczęście , bo chciałem mu osobiście podziękować za wspaniałą lokatę , czyli michę bym mu wyklepał ... Odpowiedz Link Zgłoś
januszpogorzelski0 Re: Open Finance 06.06.14, 15:02 Słyszałem, że była jakaś afera z openfinance i getinbankiem, oferowano lokaty, który okazały się być czymś innym. Był nawet pozew zbiorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeep Re: Open Finance IP: *.play-internet.pl 07.06.14, 19:57 Nie była , a jest afera. A chodzi o nieuczciwe zagrywki z posiadaczami depozytów .Wspaniali "doradcy" z Getina namawiali swoich klientów w podeszłym wieku , do rezygnacji z bezpiecznych niskooprocentowanych lokat , do przenoszenia depozytów na 2 letnie polisolokaty , lub 15 letnie struktury typu " kwartalne zyski " itp. Tego rodzaju umowy należało podpisywać w polecanym przez pracownika Getina , oddziale Open Finance , a ściśle obie te instytucje ze sobą współpracują .Obiecywano zyski w granicach 12 % rocznie !! Te pierwsze ( polisolokaty ) po 2 latach dały jednak zysk poniżej 1 % , a z tych drugich nie można się wycofać bez kolosalnych strat . Może wspaniałomyślny pan Szymański to wyjaśni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Szymański Re: Open Finance IP: *.static.chello.pl 14.06.14, 17:13 Szanowny Panie, nasze firmy współpracują na takiej samej zasadzie, jak Open Finance współpracuje z każdym bankiem w Polsce. Nasi doradcy finansowi są całkowicie niezależni. Ponadto warto pamiętać, że oferty przez nich analizowane i polecane nie są ofertami Open Finance, lecz poszczególnych banków. Pozdrawiam, Piotr Szymański Online Ekspert Open Finance Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Re: Open Finance 17.07.14, 21:18 Trzeba generalnie uważać na to co oferują, nie wszystko to gnioty i wciskanie polisolokat. Część rzeczy faktycznie jest do bani, ale nie wszystko z ich arsenału. Generalnie zdanie mam podzielone. Odpowiedz Link Zgłoś