IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:21
Co myślicie o tym banku piszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: an Re: lukasbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:52
      Mnie kiedyś wkurzyli. Chciałam założyć konto bez tokena i miałam podać im
      rachunki na które będę przelewała. To wpisali mi je w starej formie. Napisałam
      do nich jak powinny wyglądać te rachunki to mi napisali, że powinnam się
      skontaktować z nimi telefonicznie.

Ale ogólnie opłaty nie duże, dostępność kart kredytowych.
    • Gość: bogusia Re: lukasbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:14
      Właśnie biorę kredyt w tym banku. Na kredyt hipoteczny czekałam ok 1,5 miesiąca, więc chyba stosunkowo krótko. Nie podoba mi się tylko obsługa "przy okienku". Kiedy bym nie poszła, to muszę odczekać conajmniej pół godziny w kolejce, a załatwienie prostej sprawy trwa też strasznie długo. Odnoszę wrażenie, że do pierwszego kontaktu z klientem wyznaczone są osoby nie do końca kompetentne. Dwa razy (w ciągu miesiąca) trafiłam na pracownika, który nie potrafił mi przedstawić oferty kredytowej banku (a wisiała ona na ścianie obok niego). Mogłabym podawać jeszcze dużo takich przykładów, a konto mam u nich dopiero od miesiąca...
      • bolexim Re: lukasbank 01.08.06, 13:41
        konto 5 lat jest ok
        byly drobne nieporozumienia ale generalnie polecam zwlaszcza ekonto pro
        • Gość: olawoy Re: lukasbank IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:00
          tak, potwierdzam- ekonto pro jestbardzo fajne- tanie, wysokooprocentowane i i
          proste w obsludze
          antomaist niejasna jest dla mnie sprawa kart kredytowych
          ostanio mieli promocjekarty z chipem i pan poinformowal mnie, po wstepnym
          zebraniu informacji na temat moich zarobkow, obciazaen finansowych etc, ze nie
          mam szans na owa karte pomimo ze moje dochody netto sa wikesze od minimalnych
          wymaganych. ponadto mam spora sume zgromadzona na koncie weic ejsli tylko
          zalezaloby im na kliencie mogliby zaproponowaz alternatynwne rozwaizanie (
          chocby kaucja ktora mam na akrte w innym banku
          )
          ale pan niestety na to nie wpadl ....coz, gdyby nie swietne konto -pewnie bym
          robila mi negatwyny pr
          • Gość: ehh Re: lukasbank IP: *.chello.pl 15.08.06, 16:12
            Jak się Wam tak bardzo nie podoba to zrezygnujcie.Bank bez Was nie zbiednieje a
            przynajmniej pracownicy będą mieli o kilku upierdliwych klientów mniej...
            • Gość: kazek Re: lukasbank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 22:20
              ehh,ehh-czymże byłby bank bez nas?....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka