Gość: a.m. IP: *.petrus.com.pl 13.08.06, 19:57 Mam pewien problem otoz na moim rachunku ostatnio dzieja sie dziwne rzeczy.Po prostu zniknely mi pieniazki z konta.Czy na podstawie numeru karty ktos moze nia zaplacic nie majac jej fizycznie w reku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a.m. Re: Nieautoryzowane transakcje IP: *.petrus.com.pl 13.08.06, 20:11 Krotki opis sytuacji: 4 sierpnia place karta za jednodobowy pobyt w hotelu Holiday Inn w Anglii.Z 5 na 6 sierpnia wracam autokarem do Polski.7 sierpnia widze na moim rachunku internetowym nieprawdziwa transakcje zatytuowana jako oplata za pobyt w tymze hotelu na niemala kwote z dnia 6 sierpnia kiedy bylam w autokarze.Zglaszam reklamacje w banku.Po kilku dniach widze kolejne dwie transakcje,ot tak po prostu bez mojej wiedzy.Dodam Ze karty nie zostaly skradzione i mam je w portfelu.Jak to sie dzieje cuda jakies? Odpowiedz Link Zgłoś
lkish21 Re: Nieautoryzowane transakcje 14.08.06, 14:01 a robiles zakupy w sklepach internetowych? ew. w burdelach, barach ze striptizem, knajpach turecko- pakistansko- etiopskich, targach itd z uzyciem tej karty? jesli tak- duze prawdopodobienstwo, ze ktos ci karte zeskanowal, tudziez przechwicil numery i teraz szaleje na twoje konto Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: Nieautoryzowane transakcje 14.08.06, 16:29 to chyba możliwe, zależy jaka karta ale ja place czasem przez net i po zalogowaniu np na stronie plusgsm wpisuje tylko numer karty i swoje dane i kwote transakcji i to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś