Dodaj do ulubionych

Kredyt na dowód DominetBank

IP: *.zamosc.mm.pl 25.09.06, 16:30
Witam. Czy to prawda ze aby skorzystac z kredytu wystarczy miec dowod
osobisty czy to taka sama sciema jak z eurobankiem ze trzeba miec historie
terminowo splaconych poprzednich kredytow? Na ich oficjalnej stronie tak
pisze jakby naprawde mozna bylo wziasc kredyt na dowod! Jak to jest? Z gory
dziekuje za odpowiedz... Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxx Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.chello.pl 23.11.06, 21:41
      nie sciemiaj ludzi na dowod zaden bank nie daje kredytow to jest chwyt
      reklamowy aby pierwsze kroki kierowac do tego banku a ci co pisza ze dostali to
      poprostu pracownicy tych bankow
      • Gość: xymena Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:05
        Popieram xxxx!To jest popelina,każdy bank żąda zaświadczenia o dochodach!Ja
        spłaciłam kredyt w innym banku i Eurobank się na mnie wypiął a w mediach
        obiecują złote góry!
        • wielorak Re: Kredyt na dowód DominetBank 24.11.06, 16:22
          w bankach jest tak, że nawet jak będzie kredyt nie na dowód- w co nie wierzę- to
          zarobki zawsze musisz miec (tylko np. nie przynosisz zaświadczenia z pracy a
          oświadczasz ustnie).
          jak płacisz nieterminowo raty to nikt ci kredytu nie da -nawet na piękne oczy ot
          • Gość: TO PRAWDA Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:45
            moj tato w tamtym tygodniu dostał na dowód pozyczke musiał tylko napisac na
            oswiadczeniu ze posiada dochody i wpisac jakie.
            • Gość: TO PRAWDA Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:57
              ale Dominet sprawdza,wiem bo mnie sprawdzili
              • Gość: lol Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 08:09
                Sprawdza, ale dzwonią do Ciebie nie do firmy. Ja pracowałem w euro banku i nie chcą tam potwierdzać zatrudnienia. Dostarczyłem do dominetu ZUS RMUA i w ciągu dwóch dni była decyzja. 30tyś na dowód, a na zaświadczenie mogłem 67 :)
            • Gość: elizka693@wp.pl Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.elpos.net 11.01.09, 17:31
              Witam. Wyczytalam w necie, ze Pani tato dostal kredyt na dowod. Tylko musial
              napisac, ze ma dochody i jakie. CZY TATO PRACUJE NA CZARNO. Bardzo prosze o
              kontakt na gg. Bardzo to dla mnie wazne. Pozdrawiam i dziekuje:) Irena. Moj nr
              gg 11940368.
              • Gość: ROTTWEILERS Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 05:41
                NA DOWÓD TO TY MOŻESZ ZROBIĆ KUPE I UWAŻAJ ŻEBY NIKT TEGO NIE
                WIDZIAŁ BO POLICJI DONIOSOM PRZESIEŻ TO ZAJEBIŚCIE WAŻNY PLASTIK
            • Gość: pina Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.centertel.pl 19.01.09, 13:22
              chciałam sie spytac czy jak bym chciała wzionsc kredyt na dowód czy cza miec jakies zaswiadczenie o dochodach prosze o szypkie odpisanie czekam
              • Gość: lol Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 08:11
                niestety dominet sprawdza...jeśli nie masz dochodów, a masz historię kredytową to znajdź sobie dane dobrej firmy (nip i regon też!!!) i powiedz, że tam pracujesz. tylko zaznacz, że musisz mieć decyzję od reki, bo jak to pójdzie do sprawdzenia to masz paragraf!
                • Gość: tomeczek Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 09:48
                  Gość portalu: lol napisał(a):

> znajdź sobie dane dobrej firmy (nip i regon też!!!) i powiedz, że tam
                  > pracujesz. tylko zaznacz, że musisz mieć decyzję od reki, bo jak to pójdzie do
                  > sprawdzenia to masz paragraf!

Jednym słowem: namawiasz do popełnienia przestępstwa (podanie nieprawdziwych danych)

Rafał_28: przeczytaj najpierw o skutkach podania nieprawdy w PKO:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=383&w=91498726
              • Gość: ro Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.146.145.213.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.12.10, 23:21
                chyba nie chyba ze to jakaś mafia jest
        • Gość: piotr Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.05.09, 13:56
          to prawda i to swieta
        • Gość: Acchu Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.chello.pl 22.07.09, 23:03
          sory, ale nie jestem pracownikiem banku, a kredyt w eurobanku dostałam rzeczywiście na dowód, bez żadnych zaświadczeń i gotówkę w łapę ... no może na bandyckich warunkach, ale jak człowiek w potrzebie ...
      • Gość: rrrrrrr Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.olsztyn.mm.pl 20.09.08, 13:36
        niema zadnych kredytow na dowod jak sie idzie to trzeba miec cala
        historie innych zeczy bo zaraz o wszystko pytaja praca umowa itd
        wszystko sciema z tymi kredytami na dowod sciema
        • Gość: on 82 Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.icpnet.pl 30.04.09, 10:12
          hehe. wystarczy powiedzieć ze masz zarobki solidne jakies np. 3 tys zł i od razu
          masz kredyt. bank nie weryfikuje dochodów jesli pozyczka jest na dowód, zaden
          zaklad nie udzieli takich danych bez wydania wczesniej zaswiadczenia, bank
          sprawdza tylk ozatrudnienie.-)
      • Gość: marta87_87 Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 10:36
        cześć ja nie jestem pracownikiem banku i dostałam kredyt na dowód w
        dominet banku nawet ich klijętem nie byłam i dali mi bez żadnych
        problemów tylko że najpierw dali mi 4500 plus karte wisły kraków na
        której mam 750zł a jeszcze w tym samym czasie potrzebowałam drugie
        tyle i też wysłałam do niech wniosek i bez problemu mi dali tagże
        naprawde polecam ten bank też nie wieżyłam że można wziąść kredyt na
        dowód a jednak tylko że ja prowadze dzialalność gospodarczą i
        musiałam mieć przy sobie nip regon i wpis do ewidencji !! i to mi
        wystarczyło
        • Gość: zxz Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.chello.pl 01.11.08, 19:09
          a po jakim czasie przyjeli twój drugi wniosek o kredyt tzn. po ilu
          wplaconych ratach
        • Gość: ROTTWEILERS Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 05:35
          NA DOWÓD TO JEDEN UMARŁ!!!!!!
      • Gość: misien Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: 213.199.219.* 10.12.08, 16:00
        nie wiem
        ja brałam kilka razy w tym banku i wstępna decyzja i propzycja
        kredytowa jest owszem na dowód osobisty, w dalszej kolejności
        decyzję podejmuje analityk kredytowy
      • Gość: ssto Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 16:28
        na 100% dowód osobisty ja brałak kredyt w tym banku i wystraczył,
        nawet zaświadczena o zarobkach nie chcieli wierzyli na slowo kase do
        ręki odstalam w ciagu 15 min max.
        • Gość: zxz Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.chello.pl 12.12.08, 17:16
          potwierdzam tez tak dostalam
          • Gość: lol Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 08:14
            dostaliście kasę do reki?
            suuuuper!
            Ciekawe jak tego dokonaliście, skoro u nich jest zasada, ze nie może w placówce znajdować się więcej niż 20000 tyś...
      • Gość: Marcin Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.coe24.net 10.01.09, 10:57
        Taki pracownik jest dobry, że na własną rękę siedzi przed komputerem i robi za darmo mu reklamę... Bo polecenia takiego dostać nie może z przyczyn oczywistych... DOBRE ;]
        ---
        mkredyty.net/kredyt-gotowkowy
      • Gość: nika Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 09:58
        Hej, piszesz bzdury.Nie pracuję w żadnym banku. Mam kredyt na dowód
        w eurobanku. Nie miałam żadnych problemów z dostaniem. Pieniądze
        otrzymałam do ręki w ciągu 15-20 minut.
        • Gość: Ja Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: 217.76.123.* 31.05.09, 09:21
          Hej nika, możesz dokładniej opowiedzieć jak wyglądała cała procedura uzyskiwania kredytu na dowód osobisty? Na pewno wszystkim takie szczegóły się przydadzą.
          Pozdro.
      • Gość: Kathrby Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 08:06
        Hmmm... Ja dostałam kredyt w Euro Banku na dowód, a z zawodu jestem fryzjerką, a nie pracownikiem banku!
        Dam Wam jedną radę - załatwcie sobie kartę kredytową! 6 m-cy korzystania z niej na maksa, spłacania w terminie i macie ofertę na dowód jak nic!
        • Gość: efka150 Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.lukman.pl 07.04.09, 18:56
          Kathrby, kompletnie Ci odbiło - cieszysz sie z kredytu w EB-
          naprawdę chyba źle z Tobą- to najbardziej nieuczciwy bank pod
          słońcem, a jak traktuje klientów - dowiesz się , oj dowiesz...
      • Gość: bezczelny z bydzi Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.05.09, 12:38
        tak piszą takie posty pochwalne kiedy nie ma klientów bo ile pazury można
        pilować??? hahaha
      • Gość: agula3 Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.users.zlotniki.pl 16.07.09, 19:19
        mozna mozna mozna dostac kredyt na "dowód" ja dostałam w poniedziałek w tym
        tygodniu a we wtorek miałam pieniadze na koncie na tzw.dowód podpisujesz
        oswiadczenie ze pracujesz,podajesz regon miejsca pracy i nip
    • ewcia0011 Re: Kredyt na dowód DominetBank 22.02.07, 17:18
      G...o prawda! Próbowałam nic z tego!
      Pani prosiła zaśwaidczenie, męża ze sobą, opłacony rachunek za telefon ,...i 10
      zł. skasowała za rozpatrzenie wniosku. Tak jak w reklamie to tylko.....w
      reklamie!
      • wielorak Re: Kredyt na dowód DominetBank 02.05.07, 21:28
        jak pracownik DB powiem tyle że jeżeli masz przynieść do kredytu zaświadczenie,
        mąż musi podpisać też umowę i jeszcze opłacony rachunek to pewnie jesteś
        niesolidnym klientem
      • Gość: prawda Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 13:03
        Proszę pani widocznie miała pni już kilka rat w innych bankach,albo
        jedną dużą,którą w dodatku spłacała pani nieregulwarnie,bo tylko w
        takich przypadkach są wymagane dodatkowe dokumenty.
    • Gość: gość Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.07, 16:31
      Z tego co wiem to np. jeżeli pracujesz i masz 30% wkładu włsnego to PTF nie
      sprawdza ile zarabiasz, piszesz takie oświadczenie, ża zarabiasz ileś tam i
      tyle.To jest tgz. kredyt na gębę :)
      • Gość: tom Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:43
        w każdym banku gdzie obiecuja kredyt na dowód, osoba ubiegająca się o taki
        kredyt musi mieć stały dochód i czysta historię w bik.

wiadomo przecież że reklama pokazuje tylko te dobre strony produktu. Podobnie
        jak arka reklamuje swoje fundusze :)

• Gość: cos Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 20:25
          każdy bank sprawdza czy pracujesz
          jak już brałeś kredyt w tym banku to wystarczy ci dowód bo już wiedzą gdzie
          pracujesz
          • Gość: inna Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.07, 20:02
            sprawdzaja.
            • Gość: Jaskółka Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.gprs.plus.pl 11.09.08, 19:31
              A czy ktoś się orientuje, czy jest jakiś bank, który da pożyczkę tylko i
              wyłącznie na dowód, bez żadnych oświadczeń? Że tak powiem nie pracuję, ale co
              m-c dostaję od rodziny jakąś kwotę, no ale nie mam na to dowodu, że dostaję. Czy
              jest już taki bank u nas?
              • Gość: żuczek Jeśli dostajesz ją na konto w tym banku, IP: *.acn.waw.pl 11.12.08, 03:27
                to nie powinno być problemu. Jeszcze ci sami zaproponują (zależy
                też, jaka to kwota- jak 200 złotych to zapomnij).
        • wielorak Re: Kredyt na dowód DominetBank 02.05.07, 21:27
          jednych sprawdzają czy pracują innych nie, nie można tak uogólniać
          • Gość: Chris Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.zb.osi.pl 19.12.07, 22:04
            mam pytanko. a jak wyglada sytuacja kiedy chce wziasc kredyt na sume ponad 10
            tys zl. mam dochody ale nie jestem oficjalnie nigdzie zatrudniony, zaswiadczenie
            bede mial wystawione z firmy ale nie mam oplacanych skladek itd...pozdrawiam
          • Gość: Chris Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.zb.osi.pl 19.12.07, 22:07
            mam pytanko. a jak wyglada sytuacja kiedy chce wziasc kredyt na sume ponad 10
            tys zl. mam dochody ale nie jestem oficjalnie nigdzie zatrudniony, zaswiadczenie
            bede mial wystawione z firmy ale nie mam oplacanych skladek itd...pozdrawiam ggg
            • Gość: prawda Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 13:52
              To jest oszustwo proszę pana!
        • wielorak Re: Kredyt na dowód DominetBank 02.05.07, 21:30
          zgadzam się, jeżeli w biku widniejesz jako solidny klient to wtedy wezmiesz
          kredyt na dowód
          • Gość: jacek Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.compnet.com.pl 16.05.07, 19:36
            witam dzis byłem z dominet banku , panie mnie spisała , wpłacilem 10zl (
            czekałem 10 min na weryfikacje)i dostalem kilka propozycji kredytu , 7900 zł bez
            dodatkowych dokumentów tzn o zarobkach , wyzsza kwota potrzebne juz sa
            zaswiadczenia , podpisalem umowe i jutro mam doniesc pozostale dokumenty
            interesuje mnie czy zostałem już sprawdzony w BIK czy dopiero mnie będą sprawdzać??
            • Gość: mmm Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 20:35
              Już jest po sprawdzeniu - sprawdza się w ciągu tych 10 min.
            • annabest Re: Kredyt na dowód DominetBank 11.12.08, 12:38
              procedura wygląda w ten sposób, że podpisujesz umowę, wstępnie Cię
              weryfikują, przynosisz dokumenty, a potem dopiero jak zweryfikują
              bik i dochody to oni podpisują umowę, jeśli masz wątpliwości
              dotyczące swojego biku- możesz sam to sprawdzić
              annabest@gazeta.pl
              • Gość: Piaskov Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.sta.asta-net.com.pl 05.06.09, 11:00
                Witam mam pytanie czyjest mozliwe otrzymanie kredytu na dowód jezeli pracuje sie
                na czarnno???????
        • Gość: malgos Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.chello.pl 26.05.07, 11:18
          a ja chciałam wziąść kredyt w polbanku ale mi nie dali bo nie ma mnei w BIK-
          świetnie- widac wolą zadłuzonych klientów. a że ja jestem czysta to nie
          dostałam, idiotyzm
          • Gość: zxz Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.chello.pl 19.12.07, 22:30
            musi byc cos innego ,mnie tez nie ma w bik a dostalam
          • Gość: gosc Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 23:14
            nie jestes w biku czyli nie masz ani złej historii kredytowej ani dobrej.
            świeżak tez nie jest pewny dla banku, podobnie jak dłużnik.
        • Gość: lol Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 08:17
          nie "czystą historię w BIK", tylko dobrą!
          Jeśli widzą, że masz np. karty, pozyczki to masz na dowód na bank!
    • Gość: sonik Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 17:55
      che wziąść kredyt na dowód i czy można przez internet no i jaki bank go daje
      • Gość: Jola Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.konin.mm.pl 28.05.08, 13:13
        Zazwyczaj trzeba mieć jeszcze drugi dokument tożsamosci ze zdjęciem
        i podać tel. do pracy, mogą wtedy ustalić czy faktycznie jest się
        zatrudnionym i czy otrzymuje się podane zarobki.
        • Gość: cwaniak Z tym telefonem to jakaś ściema. IP: *.acn.waw.pl 11.12.08, 03:36
          Przecież możesz się umówić z kolegą, że podasz jego numer a on uda
          twojego pracodawcę: "oczywiście, ta pani u nas pracuje i zarabia
          baaardzo dużo!" Nie sądzę, aby banki były takimi frajerami.
    • Gość: jacek Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.compnet.com.pl 16.05.07, 20:22
      nikt nie wie??
      • Gość: mgmg Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.189.72.19.e-plan.pl 17.05.07, 20:38
        chyba już zostałeś bo DB jest uczestnikiem BIk wiec wystarczy moment telefon
        czy też email i mają info o Tobie.

a mozesz powiedziec na podstawie jakich Twoich deklaracji zaproponowali Ci te
        7900 bez donoszenia dokumentów?? (deklarowałeś zarobki? )
        • Gość: gm Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.189.72.19.e-plan.pl 18.05.07, 19:37
          up
          • Gość: dkkk Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:25
            pewnie daja pozyczke na oswiadczenie, w innych bankach jest podobnie w Sygmie
            tez mozna oswiadczyc dochod i dostac do 5 000PLN, pierwsze co robi bank w
            pozyczkach na oswiadczenie to sprawdzenie klienta w BIK-u tak jest na pewno
            wszedzie, dopiero pozniej weryfikuje zatrudnienie, dobrze maja emeryci i
            rencisci w ich przypadku trudniej jest sprawdzic dochod i zwykle moga sobie
            powiekszyc zdolnosc, nie wiem jak w czasie zalegania z ratami sa traktowani
            klienci "na oswiadczenie" z pewnoscia trafiaja do BIK-u i blokuja sobie mase
            bankow
            • Gość: sla Kredyt na dowód IP: 195.116.203.* 10.02.10, 13:33
              Mam pytanie czy jest jakiś bank co dadzą 1000 zł na dowód bez żadnych zaświadczeń??
    • Gość: endo Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.aster.pl 22.02.08, 00:13
      Jezeli dawali by kredyt na sam dowód to kazdy żul by go zaciagał i nie spłacał
      rat. Jezeli jakis bank tak robi to podziwaiam i gratuluje odwagi.
      • Gość: Ojro Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.xdsl.centertel.pl 22.02.08, 11:20
        W PKO BP daja pożyczkę do 20 tys na dowód + oświadczenie, bez
        zaświadczenia, bez zabezpieczeń, z ubezpieczeniem lub bez
    • Gość: kwik Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.mediaserv.net 22.02.08, 08:07
      dobrze
      • Gość: gość Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.stk.vectranet.pl 05.03.08, 19:35
        ale sprawdzają w BIK-u,ZAWSZE!!!Teraz weszło coś nowego jak scoring-
        jesteś wiarygodny-dadzą zawsze.
        • Gość: gość Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: 217.76.123.* 24.05.09, 12:04
          Scoring był zawsze ;p
          hiperbank
    • Gość: xxx Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.chello.pl 29.07.08, 15:44
      a ja jestem wiarygodny i to nawet super wiarygodny tylko ze mam dwa
      kredyty i pare rzeczy na raty mimojuz przegiętej zdolnosci swietnia
      daje sobie rade ze splata mam szanse dostac kredyt
    • Gość: zxz do moni IP: *.chello.pl 02.11.08, 23:02
      no i po co ta reklama providenta ,kurcze wcinasz sie miedzy wódke a
      zakąske ,co znaczy provident to chyba juz kazdy wie nie potrzeba
      reklamy za darmoche
    • Gość: beta Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: 194.117.241.* 04.12.08, 11:27
      Nie prawda że na dowód dostaniesz kredyt, tylko przy wstępnej
      weryfikacji do BIK a potem musisz dostarczyć umowę o prace lub regon
      działalności gosp. lub inne dokumenty potwierdzające że masz dochody
    • Gość: wkurzona Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.zb.lnet.pl 14.12.08, 09:04
      Ostatnio się chyba coś zaostrzyło, bo moja sytuacja wygląda tak;
      kupiłam coś na raty za 1500zł - z zaswiadczeniem bo to pierwszy
      kontakt z tym bankiem był. OK. Potem w trakcie spłaty tych rat
      wzięłam kredyt na 6 tys. bez problemu na dowód, chcieli mi dać 14
      tys. Na dziś dzień pierwsze raty spłacone, a drugi kredyt spłacam
      regularnie a Oni chcą ode mnie zaświadczenie od pracodawcy, przy
      zakupie na raty za 2tys. O co chodzi?? ?? Coś się zmieniło w ciągu
      ostatnich miesięcy?
    • Gość: Mycha Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 13:53
      Witam.
      A jak to jest z tymi kredytami na dowód i oświadczenie jeśli nie pracuję tzn
      pracuję ale nie mogę udokumentować swoich zarobków (to praca na czarno), nie mam
      żadnej przeszłości z bankami tzn nigdy nic nie brałam na raty ani też żadnego
      kredytu. Czy mam jakieś szanse na otrzymanie takiego kredytu?!
      • Gość: tik tak Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.cust.tele2.pl 19.12.08, 12:14
        No własnie jesli pracuje i nie moge udokumetowac swojego zatrudnienia.
        Moge otrzymac kredyt?? Tez nie miałem nigdy wczesniej kataktu z zadnym z bankow....
        wystarczy mi tylko dowod?? i ustne poswiadczenie????
      • Gość: Krzysztof Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.kos.vectranet.pl 19.12.08, 16:00
        To o kredycie w Dominet Bank zapomnij.
        www.portal-kredytowy.pl/article-89.html
        W bankach dających kredyty na dowód potrzebne jest zawsze minimum zaświadczenie
        że pracujesz. Także Dominet Bank wymaga zaświadczeń. A kredyt na dowód to
        zapewne dla solidnych klientów banku
    • rozgoryczony Re: Kredyt na dowód DominetBank 24.02.09, 12:14
      Niestety banki oszukują swoich klientów. Nie ma czegoś takiego jak kredyt na
      dowód a jeżeli już to dla klientów którzy takiego kredytu nie potrzebują. Ja
      się na tym przejechałem podając ustnie nieprawdziwe miejsce zatrudnienia licząc
      że najwyżej nie dostanę kredytu, skoro oni też prawdy przez internet nie
      napisali całej. Mam teraz 1 rok w zawieszeniu na 3 lata przez moją naiwność że
      bank jest tak wspaniałomyślny i tylko dowód wystarczy. Moja historia opisana
      jest w wątku niżej pod tytułem "Pożyczka w banku PKO BP na dowód".
      • lola211 Re: Kredyt na dowód DominetBank 09.04.09, 21:54
        > Niestety banki oszukują swoich klientów.

Dobre sobie.To ty próbowales oszukac, wpisujac dane wyssane z palca.
        Trzeba nauczyc sie czytania ze zrozumieniem- kredyt na DO oznacza ni
        mniej ni wiecej tylko kredyt, o który wnioskuje sie z jednym
        DOKUMENTEM , czyli wlasnie dowodem osobistym.To pozwala na
        unikniecie koniecznosci przynoszenia zaswiadczenia od pracodawcy, a
        ponadto bank nie zada potwierdzenia wysokosci uzyskiwanych
        zarobkow.W ten sposob tysiace ludzi otrzymalo kredyt, ktorego nie
        uzyskaliby na dochod "na papierze".
    • Gość: bezczelny z bydzi Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.05.09, 12:12
      to dlaczego rozsyłają toto przez mailing onetu???czyżby ten banczek
      nie miał już dobrych klientów???
    • Gość: arash0007 Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 21:09
      witam!
      a jak to jest gdy pracuje od maja dostalem umowe na czas probny do 17.08.2009
      czyli mam dochody... mam tez jeszcze jedna prace bo ciagne na dwie z tym ze ta
      jest na 1/10 etatu czyli jesli wyrobie to dostaje podstawe 1500=prowizja, a w
      tej poprzedniej mam gwarantowany 1000 zl mies tylko ze dopiero zaczynam i nigdy
      nie bralem zadnych kredytow.. mam jakies szanse by dostac kredyt na dowod i czy
      te umowy wystarcza by dostac kredyt?
      • lola211 Re: arash0007 06.06.09, 08:52
        Na okresie probnym kredytu nie otrzymasz.Przepracuj 3 miesiace,
        podpisz kolejna umowe(na okreslony czy nieokreslony) i wowczas jest
        szansa.Z drugiej pracy rowniez musisz udokumentowac przynajmniej 3
        miesieczny okres uzyskiwania dochodu oraz jego wysokosc.
    • Gość: Maria Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.chello.pl 03.09.09, 18:47
      Jeżeli jest tak pięknie, jak piszą to dla czego żądają wpłaty wstępnej, a nie
      potrącają od udzielonej pożyczki.
    • Gość: bajeczka Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.10.09, 10:44
      czy moZna otrzymać kredyt na dowód baz zaświadczenia o dochodach
      • Gość: Alinka2804 Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: 188.33.124.* 30.01.10, 09:46
        W jaki sposób bank sprawdza czy zaświadczenie o zatrudnieniu jest
        prawdziwe?
        Czy pensja wpływająca na konto co miesiąc żeby została uznana przez
        bank jako "pensja" musi pochodzić z konta firmowego czy może z
        osobistego?
    • Gość: Gość Re: Kredyt na dowód DominetBank IP: *.tktelekom.pl 30.01.10, 19:53
      Złóż wniosek do tego Banku, dostaniesz 8.000,- na dowód osobisty.
      taniekredyty_konta.systempartnerski.pl/pdk/kredyt_gotowkowy.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka