Gość: ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.03, 15:47 jak obliczyc podatek? nie rozumiem jak to jest np 100 zł przychodu i ile sie odejmuje?co dzieli sie przez dwa? i na czym polega to ,że się opłaca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zróbtosama Re: samotni rodzice IP: *.kom / 10.103.2.* 17.03.03, 21:59 Cześć! Czemu nie ściągniesz z onet-u darmowego programu do rozliczania podatku? Kapitalna sprawa.Na stronie głównej,po prawej stronie ramka "pieniądze,biznes,praca" - na samym dole podkreslone serwisy,a Ty kliknij podatki,a jak już się wyswietli,to po prawej stronie u góry kliknij "pobierz darmowy program".Życzę powodzenia.Bułka z masłem i jeszcze rozliczysz całą familię i sąsiada.Wrócę tu.Czekam na Twoją opinię jak się bawiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zróbtosama Re: samotni rodzice IP: *.kom / 10.103.2.* 17.03.03, 22:03 Też jestem z Wrocławia i temat znam z autopsji.Pozdrawiam ze Śródmieścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: samotni rodzice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.03, 18:44 Matko Boska nie wiem po prosty nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!A!!!!!!!!!!!!!! rozumiem przychod , zaliczki,ale jak jestem sama z dzieckiem i mam tylko umowy o dzieło.Nie mam zadnych innych wpływów,to co jeszce sobie odliczam ?A dziecko? Nigdzie nie ejste napisane co z dzieckiem..to moja obywatelsak porazka...ja nie jestem głupia..tak mi sie wydawało.. prosta spraw teraz czuje naprawde samotną ....ja mam naprawdę prosta rzecz...nie wiem tylko jak dziecko w tym?cos sie odejmuje? BOżęeeeeeeeee..heeelppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś