Dodaj do ulubionych

Getin Bank i Dominet

IP: *.derbynet.pl 08.12.06, 13:19
Czy są tu klienci któregoś z tych banków? Chodzi mi o kredyt gotówkowy,ale w
BIKu będzie informacja że mam troche ponad miesieczne opóźnienie w spłacie
kredytu ratalnego. Przymykają oko czy są nieustępliwi? Dodam, że regularnie
spłacam kredyt gotówkowy w PKO BP ale zdolność kredytową na pewno mam.
Obserwuj wątek
    • Gość: xymena Re: Getin Bank i Dominet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:13
      Jestem klientką akurat i jednego i drugiego banku. W Getinie i w Dominecie mam
      kredyty gotówkowe.Ostatnio spózniłam się cztery dni z zapłaceniem raty w
      Getinie i już mi firma windykacyjna ULTIMO przysłała monit z wezwaniem do
      zapłaty.Napewno do BIK-u nie wpisali bo raty spłacam rzetelnie.W pisują wtedy
      jażeli opózniasz się 3 miesiące z ratą. Nie wiem jak jest w Dominecie bo tam
      nie miałam potyczki w płaceniu.
      • Gość: xxx Re: Getin Bank i Dominet IP: *.chello.pl 09.12.06, 19:45
        xymena nie zapedzilas sie za daleko co ty wypisujesz spoznienie 4 dniowe i
        firma windykacyjna i to ultimo po takim spoznieniu to bank wysyla monit a nie
        firma windykacyjna co ty takie glupstwa piszesz moze masz zpoznienie 3 lata i 4
        dni to sie zgodze to wkradza firma zeby odzyskac dlug zastanow sie troche ktos
        prosi o porade a ty mu wode z mozgu robisz
        • Gość: xymena Re: Getin Bank i Dominet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:55
          Gościu xxx!Co Ty możesz wiedzieć?Nie jesteś klientem tego banku to nie zabieraj
          głosu na forum! Jestem zdrowa na umyśle i wiem co piszę.Akurat bank nie wysłał
          monitu tylko powtarzam że firma ULTIMO.Pochodzę z Dolnego Śląska i u nas
          Getinbank toleruje jedynie trzydniowe spóznienia, potem kieruje sprawę do firmy
          windykacyjnej.
          • Gość: xxx Re: Getin Bank i Dominet IP: *.chello.pl 09.12.06, 22:15
            to ty gosciówo posłuchaj jak nie znasz postepowania firm windykacyjnych to
            spadaj z tego forum i nie pisz bzdur ze za 4 dni spoznienia masz na karku firme
            windykacyjna szlejesz po wszystkich forach i pleciesz glupoty masz o wiele
            dluzsze spoznienia to ci sie firma do dylka dobrala ...ha pojedz mi juz sie
            trzese
      • Gość: xxx Re: Getin Bank i Dominet IP: *.chello.pl 09.12.06, 22:17
        a i jeszcze jedno w kazdym banku jak piszesz po forach masz konto juz ich kilka
        wyczytalam takze do ubogich nie nalezysz to z kad te spoznienie 4 DNIOWE
        • Gość: yyy Re: Getin Bank i Dominet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 14:40
          Spadaj palancie! Xymena ma rację bo mnie też spotkała taka sama sytuacja z
          firmą ultimo. Xymena jestem z Tobą nie słuchaj takich cieci jak xxx bo to jakiś
          zabidzony burak z wiochy co nie zna się na rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka