Gość: Marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:35 Szukam pilnie przedstawiciela bądź pośrednika współpracującego ze SKOK "CENTRUM".Interesuje mnie pozyskanie kredytu.Pilnie proszę o kontak na maila marek-860@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: Skok "Centrum" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 17:38 A dlaczego interesuje Cie ten SKOK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Skok "Centrum" IP: *.lan.gosk.pl 13.11.07, 20:32 bo daje nawet z komornikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza162 Re: Skok "Centrum" IP: *.barczewo.macrosat.pl 12.02.07, 11:34 ja też szukam pilnie przedstawiciela skok centrum . Prosze o kontakt eliza162@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Skok "Centrum" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:03 Piszcie szybko, proszę dlaczego akurat ten SKOK jest tak pilnie poszukiwany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: Skok "Centrum" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:05 Skąd jesteś bo znam biuro kredytowe, ktore współpracuje ze skokiem centrum, ale w woj. mazowieckim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Skok "Centrum" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 11:36 Bo słyszałem,że u nich można załatwić kredyt bez sprawdzania w BIK i udzielają takich kredytów tym,którzy mają złą historię kredytową w BIK.Jestem z Podkarpacia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: Skok "Centrum" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:33 Wejdź w google i wpisz SKOK CENTRUM, są adresy przedstawiicieli w całej Polsce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xymena Re: Skok "Centrum" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:01 Odwiedziłam ich stronę i centrala znajduje się w Bytomiu a oddziały mają tylko na Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: Skok "Centrum" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 16:52 Wejdź na www.branze.teleadreson.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: largo Re: Skok "Centrum" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 11:06 Nie polecam ! Pani Prezes tego skoku to sztarszna szuja ,a jak weźmiesz pożyczkę albo komuś nie daj boże podżyrujesz to obedrą cię ze skóry .......!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Skok "Centrum" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 12:51 skok centrum myslenice kolo krakowa rynk 12 ale musiiiicie mie1c poreczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
dodka5 Re: Skok "Centrum" 29.01.08, 18:06 Mogę prosić o konkretne namiary na biuro współpracujące ze skok centrum w woj. mazowieckim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Skok "Centrum" IP: *.gprs.plus.pl 05.07.08, 10:39 wejdz na www.auto-bank.pl oni współpracują. jest tam wniosek w zakładce kredyty restrukturyzacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Skok "Centrum" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 14:00 Witam a masz kontakt do tego biura bo jestem zaiteresowana i jestem z woj. mazow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Skok "Centrum" IP: *.cable.smsnet.pl 03.07.08, 20:50 Witam.Czy może mi ktoś powiedzieć (oczywiście ktoś kto otrzymał kredyt w skok centrum),czy poza opłatą 50 PLN na rozpatrzenie wniosku nie wnosi się żadnych innych opłat,czy nie działają oni jak nijaka korporacja finansowa Skarbiec z Gdańska ,która oszukuje ludzi. Będę wdzięczna za info. Btw:Jak długi jest czas oczekiwania na kredyt? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slawek479 Re: Skok "Centrum" 24.02.07, 15:38 kto z was jest zaintersowany skokiem/ otóż ja mam nieprzyjemne doświadczenia , czekam na kredyt juz 4 miesiąc. Agent, który to załatwia coś kręci. niech sie złosi ktos, kto w Olsztynie skłądał wniosek i dostał kredyt. Tam jestv takie biuro, które przyjmowało wnioski i zadna osoba chyba nie dostała kredytu. najgorsze jest to, że agent z Noweog Miasta lubawskiego, pani to jest- unika swoich klientow. mamy problem z naszymi dokumentami Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1957 Re: Skok "Centrum" 01.04.07, 19:59 Sławek479 podaj adres mailowy odezwe sie w Twoim meilu podalem moj nr telefony ale oczywiscie zglosili sie ludzie ktorym zalezy na zatuszowaniu calej sprawy wiec nie podam kontaktu telefonicznie tylko odpowiem na Twojego meila a w Olsztynie sa osoby ktore otrzymaly takowe kredyty osobiscie bylem z jedna z nich w Toruniu po kredyt zreszta ja tez jestem klientem SKOKU centrum i taki kredyt dostalem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia1704 Re: Skok "Centrum" 02.03.08, 09:55 jaki procent bierze skok ? ktos juz dostał? prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Skok "Centrum" IP: *.lan.gosk.pl 13.11.07, 20:35 napisz jaka to firma w Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Skok "Centrum" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 21:07 w wojewodztwo mazowieckie? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.tomczyk Re: Skok "Centrum" 20.11.07, 23:24 Gość portalu: gość napisał(a): > A małopolska? Napisz - Małopolska, Świętokrzyskie, Łódzkie i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebująca Re: Skok "Centrum" IP: *.eranet.pl 15.01.08, 21:59 a wrocław, prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UKER Re: Skok "Centrum" IP: *.netis.net.pl 04.12.08, 17:05 We wrocławiu daja bez poreczenia jesli nie macie spoznienia powyzej 60 dni pozdrawiam aha wiem bo zalatwialem i mam wiksze opoznienie pozdrawiam jak co to GG 9748000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Skok "Centrum" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 20:23 A ja mieszkam na podkarpaciu - okolice Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziorek Re: Skok "Centrum" IP: *.gprs.plus.pl 29.02.08, 10:37 Zapraszam do pośrednika w Lesznie, kontakt na maila: leszno@kredyty.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: Skok "Centrum" IP: 80.48.174.* 26.06.08, 17:37 Tez miaszkam na Podkarpaciu ok Tarnobrzega szukam instytucji UCZCIWEJ dla osób zadłużonych i z komornikiem. Potrzebuje 25 góra 30 tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Skok "Centrum" IP: *.chello.pl 15.07.08, 17:33 czy skok sprawdza w bik moze ktos brał i wypowie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Skok "Centrum" IP: 82.160.131.* 17.07.08, 20:07 ja mam tam kredyt ale strasznie załuje, odsetki straszne nie mówiąc już o innych opłatach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Skok "Centrum" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 10:18 Odradzam kredyty w SKOK-u. Jeśli już ktoś wziął i spłacił to proponuję przejażdzkę do BIK-u na ul. Pruszkowskiej. Ja wziełam kredyt spłaciłam nawet szybciej niż musiałam i nagle okazuje się, że mam jakieś zadłużenie. SKOK twierdzie, że jest ok i wystąppił jakiś błąd... za który muszę ja płacić swoim czasem bo odkręcenie tego trochę trwa i trzeba pojeździć a w dodatku nigdzie kredytu nie mogę wziąć!! Odpowiedz Link Zgłoś