Gość: Rafal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 14:46 Kto ostatnio korzystal z uslug doradczych i jest zadowolony i dlaczego moglby polecic ? Prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Szukam zadowolonych klientow firm doradczych 27.01.07, 19:21 korzystalam z uslug : www.gaf.pl/ Doradca kompetenty, wszystkie formalnosci pozalatwial, nie musialam nigdzie biegac itd.Co prawda troche Ge Money da doopy bo wyplacil kase pozno,ale poza tym ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monty Re: Szukam zadowolonych klientow firm doradczych IP: 217.116.110.* 28.01.07, 14:09 ja kozystalem z Creditfiold taka firma najpierw spotkalem sie z doradsca a potem on juz nie pracoal wiec szybko przejal jego sprawe inny i to mi sie podobalo. Ale kredytu nie dostelm bo zdolonsoci jak sie okazalo nie mialem Odpowiedz Link Zgłoś
ziut19 Re: Szukam zadowolonych klientow firm doradczych 28.01.07, 20:50 To chyba nie mozesz byc zadowolony? Dziwi mnie, ze ktos przejal sprawe tego pierwszego doradcy. Przeciez juz po jednej rozmowie (zakladam, ze obie strony sa wobec siebie szczere) wiadomo czy zdolnosc kredytowa jest czy jej nie ma. U Ciebie musialy to sprawdzac az dwie osoby? Czy moze nawet zlozyles wniosek i dopiero wtedy okazalo sie, ze nie masz zdolnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.tomczyk Re: Szukam zadowolonych klientow firm doradczych 29.01.07, 09:47 Zgadzam się doradca powinien przy pierwszym kontakcie posiadać wiedzę czy jest zdolność. Chyba że o pewnych zobowiązaniach klient nie powiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monty Re: Szukam zadowolonych klientow firm doradczych IP: *.orange.pl 29.01.07, 17:23 Przekrecilem nazwe firm sie nazywala Creditfield - i jest zadowolony z niej - a to ze nie mialem zdolnosci to nie moja wina - tam byla skomplikowana sytuacji formalno - prawna Wiec fajnie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Szukam zadowolonych klientow firm doradczych IP: *.orange.pl 31.01.07, 16:15 Mialam duze problemy z kredytem - z powodu braku ciaglosci pracy spowodowanego urlopem maciezynskim. Ale podobno dla chcacego nic trudnego - pomiajajac starania doradcy w bankach o moja sprawe - to jedno co mi najbardziej utkwilo - to ze doradca po mnie przyjechal i zawiozl swoim samochodem z drugiego konca Warszawy do banku na podpisanie umowy - taki gest przycmil wszystkie stresy zwiazane z oczekiwaiem na kredyt. z cala pwenoscia moge polecic doradce z www.goldfinance.pl kontakt do tego konkretnego doradcy moge dac na maila - bo nie wiem czy zyczylby sobie podawac swoje dane publcznie Pozdrawiam Majka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Szukam zadowolonych klientow firm doradczych IP: *.orange.pl 31.01.07, 20:14 To ladnie - ciekawe co jeszcze Maja otrzymala w ramach uslug doradczych hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Szukam zadowolonych klientow firm doradczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:38 Szkoda, ze to nie temat o zlych rzeczach bo mialbym co nie co do powiedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Szukam zadowolonych klientow firm doradczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 23:27 Wcale nie hi,hi ja też miałem doradcę.Przyjechał do mnie tylko po podpis,ktory był potrzebny dodatkowo dla banku,wlasnym samochodem i o godz.22.00 był to doradca z exspandera za dwa dni miałem pieniążki na koncie Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.tomczyk Re: Szukam zadowolonych klientow firm doradczych 31.01.07, 23:37 ...to nic nadzwyczajnego. Jedziemy do klienta o takiej porze jaka mu odpowiada i w miejsce jakie jemu pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajak Re: Szukam zadowolonych klientow firm doradczych IP: *.orange.pl 01.02.07, 00:19 Zawsze smiesza mnie tacy ludzie jak Ty!! czuje ze jestes jedym z tych przecietnych polaczkow zarabiajacych calkiem przecietnie wiec nie piszesz o PIENIĄDZACH tylko o PIENIĄŻKACH - totalna porazka - pewnie twoja praca tez jest nic nie warta. I takie glupkowate wypowiedzi zaczynajace od hi hi - po co zasmiecasz forum po co Ci internet - idz sie pochalstac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Szukam zadowolonych klientow firm doradczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 00:40 Mnie nie śmiesza żadni ludzie,daję szacunek bez względu kim oni są.Może być zebrak,dłużnik sędzia czy taki marny czlowiek jak ty.Co do pracy to niestety już wypracowalem swoje,ale też biorę kradyty i cieszy mnie to że są instytucje,które pomagaja coś zalatwic.Sam się osmieszyłeś tą wypowiedzią.Może masz jakieś kłopoty? Nie będę z tobą dyskutował,szkoda zaśmiecać to forum tu pytają o rady i w miarę mozliwości ludzie starają się coś pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Kłos ot, takie sobie problem z daradcami finansowymi IP: *.e-wro.net.pl 01.02.07, 11:40 Na wstępie zaznaczę, że nie korzystałem do tej pory z usług doradców. Ale zamierzam :) Nie wiem według jakich reguł oni funkcjonują. Rozwiejcie proszę moje wątpliwości. Myślę sobie tak: doradca współpracuje z jakąś tam, bliżej mi nieznaną, liczbą banków. Zna ich ofertę. Jest z tymi bankami związany. Może nawet ma od nich prowizję lub inne profity za przyciągnięcie klienta. Za polecenie tego właśnie banku X i jego kredytu, pardon produktu Y. Jaką gwarancję dostaje klient, że produkt wyszukany przez doradcę jest najlepszy (cokolwiek by to znaczyło) dla tegoż klienta ? Produkt może być co najwyżej najlepszy wśród oferty banków z którymi współpracuje doradca. A może jest najlepszy dlatego, że doradca akurat od tego właśnie banku dostanie najwiekszę prowizję za klienta ? Jak to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zycie Re: ot, takie sobie problem z daradcami finansowy IP: *.orange.pl 01.02.07, 14:04 Jest jak jest. Po trochu masz racje w kazdym zdaniu. Bo wystepuje i element prowizji i element ludzki i przyzwyczajenia i wiele wiele innych rzeczy. Doradca na pewno duzo pomaga klientowi i wiele wiele czasu poswiecil by zglebic wiedzie - ktora Tobie daje. Jeszcze w Polsce ludzie mysla ze z doradca jest zle a lepiej samemu jak ta Zosia Samosia - Matka Polka. NIe prawda. Firmy doradcze maja specjalne programy i jest u nich duzo taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: ot, takie sobie problem z daradcami finansowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:18 Z tego co wiem z wlasnych doświadczeń to w jednym biurze jest wybór kilku banków i możesz wybrac sobie jaki chcesz,a doradca może ci tylko pomóc i polecić który jest odpowiedni do twoich możliwości.Oczywiście prowizje płacą im banki bo to też praca. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.tomczyk Re: ot, takie sobie problem z daradcami finansowy 01.02.07, 22:06 Gość portalu: Hans Kłos napisał(a): > > Myślę sobie tak: doradca współpracuje z jakąś tam, bliżej mi nieznaną, liczbą > banków. Zna ich ofertę. Jest z tymi bankami związany. Może nawet ma od nich > prowizję lub inne profity za przyciągnięcie klienta. Za polecenie tego właśnie > banku X i jego kredytu, pardon produktu Y. - ...każda firma doradcza ma wynagrodzenie za to że oferuje produkty banków. Prowizje są z reguły uśrednione, a możemy nieraz więcej wynegocjować niż placówka danego banku ponieważ działamy jak teoretyczna "hurtownia" > > Jaką gwarancję dostaje klient, że produkt wyszukany przez doradcę jest > najlepszy (cokolwiek by to znaczyło) dla tegoż klienta ? > - ... a to że zadowolony klient to klient który poleci firmę i doradcę. Doradca który traktuje poważnie swój zawód nigdy nie pozwoli sobie na to żeby mogąc zarobić przykładowo 100 - 200 zł więcej, doradzić ofertę niedobrą dla klienta. Tutaj kłania się etyka zawodowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minio Re: ot, takie sobie problem z daradcami finansowy IP: *.orange.pl 04.02.07, 20:14 a zeby to tylko chodzilo o 200 zl Odpowiedz Link Zgłoś