Gość: obiwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 15:17 Co dokładnie banki mogą sprawdzic w Biku? Czy moje dane np. mój dochód? Ilośc dzieci itd.? Czy tylko kredyty o któe sie starałam? Karty i limity kredytowe?> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: co w Biku? 09.04.07, 17:03 Setki (!!!) postów tutaj napisano o Biku, naprawdę tak trudno poszukać wśród nich odpowiedzi? Poza tym jeszcze jest www.bik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: co w Biku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 18:53 witam,ja też jestem ciekawa co sprawdzają-jesli ktoś wie to proszę o odpowiedz,bo mój poprzednik trochę się wymądrza-tak ciężko odpowiedziec?uwazam ze sam nie wie a zgrywa mądrale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.swistak Re: co w Biku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 08:59 A nie lepiej odżałować sobie 10zł i zamówić raport? Bedzie jasność :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Certinka Re: co w Biku? IP: *.199.61.233.tesatnet.pl 10.04.07, 09:21 Ja raport zamówiłam, chcę brać kredyt a wiem, że mogę mieć do tego trudniejszą drogę...:( Otóż w w raporcie tym są informacje na temat wniosków kredytowych, które dana osoba składała, info o kartach kredytowych (jeśli takowe ma), etc... W moim jest również informacja o tym, że poręczałam komuś pożyczkę. Najlepiej zamówić ten raport, za 10 zł masz ciekawą lekturę i nie gdybasz co tam może być:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś