Gość: DAGA966 IP: *.toya.net.pl 14.05.07, 11:48 mam pytanie czy jest osoba ktora dostala pozyczke z tej firmy jest to firma z cieszyna prosze o kontakt daga2419@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: pozyczki przez pfk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:58 jeżeli kotś dostało to niech na forum napiszę. ale obawiam się ze nikt nie dostał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGA966 Re: pozyczki przez pfk IP: *.toya.net.pl 14.05.07, 15:11 bo ja juz sama niewiem co mam zrobic zaufalam im i sie boje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: pozyczki przez pfk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 15:35 a wpłaciłaś im 750 zł? czy możesz opisać jak przebiegło spotkanie, co Ci kazali podpisać i czy możesz mi np zeskanować umowę i regulamin który od nich otrzymałaś(jeżeli otrzymałaś). Co Ci obiecywali itd itp? My tu ciągle czekamy aż "firma" pfk udostępni, ale chyba prędzej doczekamy się śniegu w grudniu niż ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom do dagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 15:41 na innym forum znalazłem temat przez Ciebie założony : "Udzielam pozyczek osoba ze zla historia kredytowa bez zawiadczen o dochodach jak i rowniwz na weksel zaintersowanych prosze o kontakt daga2419@wp.pl jest to produkt nie bankowy pozyczamy do 15000 na weksel" Ty wkońcu potrzebujesz pożyczki i czy udzielasz tych "pożyczek" mozesz to wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGA966 Re: pozyczki przez pfk IP: *.toya.net.pl 14.05.07, 18:30 wplacilam im 750 zl zobacze co z tego bedzie bo to ze jest to spółka zoo to jeszcze nic nie mówi a do krs moze kazdy sie wpiasc zeby zalozyc sp.zoo trzeba miec 50 tys zl ktore mogli czesi im dac w ramach np budynku zobaczymy jestem prawnikie i sprawdze ich Odpowiedz Link Zgłoś
daga966 Re: pozyczki przez pfk 15.05.07, 08:50 dziwne jak napisalam prawde to nikt ni odpisuje czyli trzeba klamac ? Odpowiedz Link Zgłoś
pfk24 www.pfk24.com 15.05.07, 09:10 proszę, oto link do KRS-u www.uverova.cz/cz/about_pfk_obchr.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGA966 Re: pozyczki przez pfk IP: *.toya.net.pl 15.05.07, 09:39 juz wpisalam ze sam wpis do krs nic nie mowi czemu ludzie dostaja pieniadze na poczatek 200 zl potem po 12 mc 1200 a po nastepnych 12 cm reszte i caly czas cos placa o co tu chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: pożeczki przez pfk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 15:36 jak byś mogla mi to mailem przesłać na adres tomaszek01@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga966 Re: pożeczki przez pfk IP: *.toya.net.pl 14.05.07, 18:27 najpierw chcialam pozyczke potem wydal mi sie nie jasna wiec sie do nich zapisalam zobaczymy co z tego bedzie jesli wszystko bedzie ok to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGA966 Re: pozyczki przez pfk IP: *.toya.net.pl 15.05.07, 09:44 bo jak juz pisalam kazdy moze wpisac firme do krs-u i to o niczym nie swiadczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGA966 Re: pozyczki przez pfk IP: *.toya.net.pl 15.05.07, 09:59 ha teraz nikt nie pisze nawet pfk umylo raczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGA966 Re: pozyczki przez pfk IP: *.toya.net.pl 15.05.07, 11:07 Uprzejmie informuję, że Pożyczka FLEXI START (Zagwarantowany Start Finansowy) Udzielana jest dla klientów pod zabezpieczenie wekslowe. Proces przyznawania ZSF jest indywidualny dla każdego klienta i uzależniony jest od bardzo wielu wskaźników; (jednym z wielu wskaźników mających wpływ na wysokość transz przyznawanych dla klienta jest ; wiek, ubezpieczenie, jak również czy Doradca Firmy PFK który obsługuje danego klienta jest tak zwanym VIP-em ) Poniżej przedstawię przykładową symulację pożyczki ZSF na kwotę 15000 zł. Klient zawsze otrzymuje pożyczkę progresywnie w 3 transzach. I transza wynosi 200 zł na trzy miesiące rata miesięczna wynosi 68 zł (klient tworzy historię kredytową i uwiarygodnia swoją osobę ) - - Odpowiedz Link Zgłoś