daga966 15.05.07, 10:30 panie darku czemu pan nie odpisuje ja was rozpracuje i nie bedziecie naciagac ludzi !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: Pan Darek to tchórz !!!!!!!!!!!!!! IP: *.203.inds.pl 15.05.07, 12:22 bo moze nie kazdy jest takim nierobem jak ty daga i nie siedzi od rana przy kompiety i dlatego nie odpowiada moze wez pozyczke w normalnyum banku ''prawniczko" haaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGA966 Re: Pan Darek to tchórz !!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 15.05.07, 12:57 mylisz sie moj drogi obecnie jestem n urlopie wychowawczym mam synka 8 m-c i dlatego jestem w domu wiec nie urzywaj takich slowek jesli nie jestes pewien wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Pan Darek to tchórz !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 13:10 Włąsnie nie odpowiadam, bo to co miałem oferować ludziom to zwykła argentyna. Po co mam się odzywać, muszę przyznać ze wszystko jest naciaganiem. Pożyczki są, ale w takiej postaci że nie powinny nikogo interesować. Ja się z tego wycowałem. I nie radzę nikomu ich brać. Przepraszam wszystkich za wprowadzenie w błąd, ale jedno mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że nikogo nie naciągnąłem, ani od nikogo nie wziąłem tych 750 zł. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re:do Darka 20.05.07, 14:35 Gość portalu: Darek napisał(a): > Włąsnie nie odpowiadam, bo to co miałem oferować ludziom to zwykła argentyna. P > o > co mam się odzywać, muszę przyznać ze wszystko jest naciaganiem. Pożyczki są, > ale w takiej postaci że nie powinny nikogo interesować. Ja się z tego wycowałem > . > I nie radzę nikomu ich brać. Przepraszam wszystkich za wprowadzenie w błąd, ale > jedno mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że nikogo nie naciągnąłem, ani od > nikogo nie wziąłem tych 750 zł. pozdrawiam. Jedyna słuszna decyzja z Twojej strony.Podjęcie pracy w tzw.systemie argentyńskim może skończyć się na ławie oskarżonych.Sądy wydały już wyroki uznające,że oszustwa klientów dopuścili się nie tylko właściciele takich firm,ale również ich pracownicy.Obok kary pozbawienia wolności orzekana jest grzywna i obowiązek naprawienia szkody.Ogólnie rzecz biorąc,własciciele (oszuści i złodzieje)tych firm w odpowiednim momencie zwijają żagle,zostawiając na lodzie szeregowych pracowników,na których skupi sie cala odpowiedzialność i to właśnie ich potencjalni klienci będą pociągać do odpowiedzialności a nie firmę,bo ta zapewne już nie będzie istnieć lub zmieni swój szyld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGA966 Re:do Darka IP: *.toya.net.pl 21.05.07, 07:55 Panie Darku dziekue za odpowiedz widze ze jest Pan uczciwym czlowiekiem tylko co z tymi nie uczciwymi ? ale to juz ich sprawa powiem tylko Panu ze podiol pan wlasciwa decyzje Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re:do Darka IP: *.eranet.pl 22.05.07, 17:23 Dziękuję za takie słowa. Jeszcze muszę kilka rzeczy powiedzieć. Otóż system funkcjonowania tej firmy jest taki, że potencjalni agenci majac możliwośc podpisania umowy i wzięcia tej kwoty nie zawahają się przed tym. Generalnie klient pożyczkę dostaje, tyle że w jakiej postaci to już jakby druga strona medalu. Ale trzeba sobie powiedzieć jedno. Nie będę tutaj na forum opisywał całego schematu działania, gdyż wiem że wielu ludziom obiecałem szybkie załatwienie pożyczki i potem nagle sie przestałem odzywać, ale proszę sobie wyobrazić takie coś, że wystarczy podpisać umowy z 10 - dosłownie z 10 klientami miesięcznie by mieć świetną kasę z tego. Jest to coś w rodzaju łańcuszka, lecz unikało się tutaj tego słowa. Prawda jest tego typu, że te pożyczki są finansowane właśnie z tych wpłat. Dosłownie. Jeśli ktoś chce wiedzieć więcej i jest ciekawy to proszę na emaila. darsek@wp.pl. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re:do Darka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 18:13 Witam Pana, bardzo się cieszę, że zrezygnował Pan ze wspołpracy z firmą, która nabija ludzi w butelkę, ja również prowadze biuro kredytowe, też nie podpisałam umowy z tą firmą, nie mam sumienie pakowac ludzi w jeszcze większe kłopty, niż już mają. Pozdrawiam .Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGA966 Re:do Darka IP: *.toya.net.pl 22.05.07, 18:16 widze ze sa jeszcze uczciwi ludzie pani Doroto a czy sa jakies banki oprocz aig i lukasa które udzielaja pozyczki bez sprawdzania bazy bik Odpowiedz Link Zgłoś
daga966 Re:do Darka 22.05.07, 18:17 pani Doroto widze ze sa jeszcze uczciwi ludzie prosze mi powiedzie czy mam szanse na pozyczke w jakims banku bez sprawdzania bazy bik Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re:do Darka 22.05.07, 20:01 daga966 napisała: > pani Doroto widze ze sa jeszcze uczciwi ludzie prosze mi powiedzie czy mam > szanse na pozyczke w jakims banku bez sprawdzania bazy bik DAGA,przestań się łudzić,generalnie wszystkie banki sprawdzają w BIK i KRD,a zwłaszcza nowych klientów.Jedynie tylko tego nie robią firmy parabankowe/providenty,mandaryny.profireale itp../.Osobiście nie polecam jednak tej LICHWY.Też by pewnie sprawdzali,ale niestety muszą za to płacić.Jedynie banki i skoki mają tam dostęp. Odpowiedz Link Zgłoś
daga966 Re: Pan Darek to tchórz !!!!!!!!!!!!!! 22.05.07, 18:39 Panie Darku czemu mi Pan nie odpisal? Odpowiedz Link Zgłoś
adaak Re: Pan Darek to tchórz !!!!!!!!!!!!!! 25.05.07, 07:52 daga nie licz na odpowiedż a ja chetnie się do Ciebie dołacze że też nie ma na takich oszustów kary naciągacze Odpowiedz Link Zgłoś
adaak Re: Pan Darek to tchórz !!!!!!!!!!!!!! 25.05.07, 07:55 dodam jeszcze ze jak byłam zainteresowana ich pozyczka jak zaczęłam dociekac o co w tym chodzi to zerwali ze mna kontakt a jak zadzwoniłam do firmy w bielsku i im nawtykałam ze to banda oszustów to nawet chcieli odrazu przyjechac tylko miałam naszykowac 750 zł (+150 o których wspomniałam gdzieś wcześniej) Odpowiedz Link Zgłoś