Gość: ja IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.07, 17:07 czy bank santander sprawdza bik przy kredycie samochodowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daga Re: santander IP: *.toya.net.pl 31.05.07, 15:46 geting ban nie sprawdza wiem bo moj narzyczony ma w lukasie kredyt i placi 300zl m-c a on mu dli w geting kredyt na samochód gdzie rata jest 550zl a on na umowie ma najnizsza krajowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: santander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 19:29 tak ale lukas nie daje do biku danych, bynajmniej moich nie dal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: santander IP: *.toya.net.pl 31.05.07, 21:03 ja pisze o getinbanku Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: santander 31.05.07, 21:12 Dlatego narzyczony dostał kredyt w Getin Banku, bo Lukas nie podaje do Biku danych klientów i Getin sprawdzając w BIK Twojego narzyczonego zobaczył, że gość ma czyste konto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: santander IP: *.toya.net.pl 31.05.07, 21:14 a teraz rozumie zapomnialam ze lukas kieruje sie wlasna polityka kredytowa Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: santander 18.06.07, 17:12 To w taklim razie ile kredytów musze spłacić abym był uznany przez bank za wiarygodny i liczyć na jakieś upusty Odpowiedz Link Zgłoś
aneea Re: santander 18.06.07, 23:13 witam, mam w Santanderze kredyt hipoteczny. Otrzymałam z banku kupon uprawniający do zaciągnięcia przez poleconą przeze mnie osobę kredytu hipotecznego bez prowizji. Można zaoszczędzic ładnych kilka tysięcy złotych! Jeśli jesteś zainteresowany/a pisz na: aneea@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś