lila222 28.05.07, 21:03 Witam, Mam pytanie planuję remont mieszkania i zmianę mojego dotychczasowego kredytu w PKO BP na Fortis Bank. Czy może ktoś z was miał do czynienia z tym bankiem (bo ofertę w danej chwili mają naprawdę korzystną). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslaw.tomczyk Re: Kredyt w Fortis Bank??? 28.05.07, 22:26 oferta obecnie dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Kredyt w Fortis Bank??? IP: *.chello.pl 28.05.07, 22:27 kolega ostatnio zdecydował się na kredyt u nich; warunki rzeczywiście dobre, więc dlaczego nie ... ? Nie wiem tylko czy pln czy chf - jeśli to drugie to nie ma w mojej ocenie banku dzisiaj, który zapewni Ci jakiekolwiek bepieczeństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
lila222 Re: Kredyt w Fortis Bank??? 28.05.07, 23:01 CHF tylko i wyłącznie wchodzi w rachubę. Moje pytanie stąd, iż nie znam tego banku wogóle, nie słyszałam żadnej opinii (złej czy dobrej). Obecnie mam kredyt w PKO BP :( i jestem bardzo niezadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
basia1221 Re: Kredyt w Fortis Bank??? 29.05.07, 09:09 bank całkiem niezły, ale znalazłabym parę przeciw. proponuję Pani kontakt w celu omówienia szczegółów 600684702 Odpowiedz Link Zgłoś