Gość: Hintaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:19 Kto ma tam konto ????? jakie macie uwagi ????? warto zalozyc konto ???? Z góry dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijka Re: Konto aquarius w Multibanku 21.06.07, 08:30 Konto Aquarius jest dla klientów, którzy mają wpływy z tyt. wynagrodzenia czy wpłaty własne 5 tys lub depozyty (lokaty, fundusze itp) na 100tys. Masz indywidualnego opiekuna, dostęp do produktów inwestycyjnych, do których nie mają dostępu posiadacze innych kont, preferencyjne warunki kredytowe i udogodnienia dot. dokumentów, wyzsze limity na kartach i kredytu odnawialnego, dostęp do stron klubowych, rachunek oszczędnościowy Multimax Aquarius z wyzszym oprocentowaniem od lokat i w ogóle możliwość negocjowania lokat.... Poza tym tak jak inni klienci masz możliwość zakupu ponad 115 funduszy przez internet za darmo, bezpłatną usługę maklerską, wszystkie przelewy darmo... Moim zdaniem jest to bardzo dobre konto i warto żebyś zaryzykowała i sama się o tym przekonała pozdrawiam mijka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hintaa Re: Konto aquarius w Multibanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:42 a te fundusze to jakies rentowne chcociaz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
bwportal.pl Re: Konto aquarius w Multibanku 21.06.07, 11:53 Sprawdź: www.multibank.pl/dla_ciebie/centrum_oszczedzania/fundusze_inwestycyjne/?typeToFilter=noFilter&oldSortOrder=&hasIke=true&sortname=returnRateYear3 Odpowiedz Link Zgłoś
mijka Re: Konto aquarius w Multibanku 21.06.07, 22:17 Hintaa nie rozumiem Cię do końca, w linku, który miałas podany są wyszczególnione fundusze i to jaki wypracowały zysk dla inwestorów w ciagu 1 mies, 3 mies, 6 mies czy roku.. Np. dla mnie wynik 11% przy funduszu akcyjnym wypracowany tylko w ciagu 1 mies, to naprawdę bardzo dobry rezultat. Jak będzie więcej, to będzie to dla mnie bardzo dobra wiadomość, jak zejdzie do 8% w skali mies to tez będę zadowolona.. Chodzi o to, że ja mniej więcej wiem czego chcę i jakiego oczekuję zysku. A jak jest z Tobą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hintaa Re: Konto aquarius w Multibanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 15:30 a czy ktos sie zna czy to są dobre fundusze w porównaniu z innymi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bwportal.pl Re: Konto aquarius w Multibanku 21.06.07, 16:36 Tutaj masz wyniki chyba wszystkich funduszy w kraju: www.fundi.pl/index.php?action=notowania&order=aq_3y&order_dir=descPorównaj. Odpowiedz Link Zgłoś