cesar89 08.08.07, 01:41 Mam pytanie. Mam 17 lat za 2 miesiace koncze 18 lat i chce zalozyc sobie konto bankowe i mam problem z wyborem. Jezeli mogl by mi ktos polecic ktorys z bankoow i jaki typ konta. Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megmegic Re: W ktorym z bankow zalozyc konto majac 17 lat? 16.08.07, 22:33 dlaciebie.bzwbk.pl/15882 Odpowiedz Link Zgłoś
altberger Re: W ktorym z bankow zalozyc konto majac 17 lat? 17.08.07, 13:22 www.kredytypozyczki.com/konta_bankowe_dla_osob_fizycznych.html Tylko proszę wybrać odpowiednie dla siebie, najlepiej z niskimi opłatami lub bez, polecam mbank Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: W ktorym z bankow zalozyc konto majac 17 lat? 08.10.07, 23:07 megmegic napisała: > dlaciebie.bzwbk.pl/15882 To juz lepiej karta "prepaid" Moneypl i dodane do niej konto. Odpowiedz Link Zgłoś
bogaty_ojciec mBank - bezplatne:) 08.09.07, 18:53 zarzdadzanie przez internet, duzo bankomatów, 0zl za zalozenie, 0zl za prowadzenie, 0zl za katre Visa Odpowiedz Link Zgłoś
nomia79 Re: BZ też :) 09.10.07, 11:06 to tak jak w pakiecie karta Money + konto24.pl o której pisał krzysztofsf dodatkowo do obsługi konta nie tylko infolinia z którą czasami trudno jest cokolwiek ustalić ale oddziały :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: W ktorym z bankow zalozyc konto majac 17 lat? 08.10.07, 21:24 Poczekaj dwa miesiace. Jeżeli będziesz pełnoletni/a będzie łatwiej. Prawo bankowe wyraźnie mówi, że osoba która ukończyła 16 lat może samodzielnie zawrzeć umowę o prowadzenie rachunku bankowego, ale jej ważność musi być poświadczona przez przedstawiciela ustawowego (rodzica, lub opiekuna prawnego)tak, ze samodzielnie nic nie zdzialasz, to po pierwsze. Po drugie uważnie przeczytaj regulamin, bo coś tam bez opłat wcale nie znaczy za darmo, po prostu dołożą na czymś innym. Warto samemu przeanalizować kilka ofert, porównać i wybrać. Pytanie w stylu, pomóżcie, który bank wybrać mija się z celem, bo odpowiedzi będą bardzo subiektywne. Napisałeś/ aś że kończysz 18 lat. Warto podjąć samodzielnie poważną decyzję. Pozdrawiam i życzę powodzenia na rynku usług bankowych. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: W ktorym z bankow zalozyc konto majac 17 lat? 08.10.07, 23:06 Zdwfiniuj potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
fcwojtul Re: W ktorym z bankow zalozyc konto majac 17 lat? 24.01.08, 14:08 Dla młodzieży konta oferują: mBank,Inteligo,ING Bank Śląski,Bank Millennium,MultiBank,LUKAS Bank jak chcesz to masz tu porownanie emoney.org.pl wejdz i sprawdz Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: W ktorym z bankow zalozyc konto majac 17 lat? 24.01.08, 14:35 fcwojtul napisał: > Dla młodzieży konta oferują: > mBank,Inteligo,ING Bank Śląski,Bank Millennium,MultiBank,LUKAS Bank Jeszcze BZWBK konto <30 Odpowiedz Link Zgłoś