Dodaj do ulubionych

kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach

• Gość: ela Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.elk.mm.pl 24.10.07, 10:59
      czy moge uzyskac kredyt 5000
      • Gość: mike Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 11:20
        pewnie gdzieś możesz, ale nie tu
    • Gość: kizi104 Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.chello.pl 26.10.07, 19:10
      prosze o kontakt potrzebuje szybko pożyczki 503840068 kizi104@wp.pl
      • Gość: hmmm Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.aster.pl 26.10.07, 19:44
        ludzie to jednak matoły...kobieta pisze przeciez kilka razy ze prosi
        o kontakt na maila a ci caly czas proszą ją o kontakt...zbyt leniwi
        zeby napisac czy zbyt tępi?
    • Gość: piotr2028 Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.watf.cable.ntl.com 28.10.07, 17:13
      pracuje w angli. potrzebuje gotowki
    • Gość: monolo1@Poczta.one Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.stk.vectranet.pl 29.10.07, 19:07
      czy moze Pani przesłac wiecej informacji na temat tego kredytu
    • Gość: jaro5313 Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: 80.50.251.* 06.11.07, 12:57
      jestem zainteresowany kredytem bez BIK , proszę o odpowiedź
    • Gość: Paweł Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 14:24
      Witam proszę o informacje na temat kredytu provi02@interia.pl
    • Gość: jagnie stop!!fikcja IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 06.11.07, 15:04
      DAJCIE SOBIE SPOKOJ!!NIKT Z TEGO DRZEWKA NIE DOSTAL TUTAJ KREDYTU A
      CIAGNIE SIE ON JUZ DLUGO. dostaniecie jakis formularz do ktorego
      mavie wpisac swoje dane i ..koniec kontaktu.rozumiem desperacja,
      trudna sytuacja ale tutaj pomocy nie otrzymacie!!!
    • Gość: gosia Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.idsl1.pcnet.com.pl 13.11.07, 15:19
      Jestem zainteresowana. Proszę o informacje na adres gosialeb@wp.pl
      • Gość: Gość Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.chello.pl 13.11.07, 17:04
        Przeczytaj wcześniejsze posty.Ta Skopiuk to zwykła oszusttka! Naciąga ludzi na
        wpłatę pieniędzy za posrednictwo i tyle z pozyczki.
    • Gość: edyta Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: 217.153.81.* 19.11.07, 17:03
      jestem zainteresowana prosę o kontakt kw1981-81@tlen.pl
      • ewka422 Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach 20.11.07, 08:01
        Sprawa p.Skopiuk trafiła do prokuratury.Wyłudziła ona sporo pieniędzy od
        naiwnych na forum i nie tylko.Poczytaj sobie o niej i nie bądź kolejną naiwną
        .To oszustkta!!!
        • unhappy Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach 20.11.07, 12:01
          Jaką trzeba być mendą i skończoną łajzą żeby okradać ludzi potrzebujących pomocy
          - mam nadzieję, że to będzie kilka dodatkowych latek do wyroku.

Z drugiej strony ludzie są tak zatrważająco naiwni, że aż się nie chce wierzyć.
          Mimo ewidentnie ostrzegawczych wpisów w wątku kolejne osoby prosiły o kontakt.
          Zgroza.
    • Gość: Piotr Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 17:22
      Jestem w BIK ale 13 go splacilem niestety dopiero za dwa miesiące
      usuną mnie z rejestru......potrzebuje pomocy......szybkiego
      kredytu...posiadam firme i stale wysokie dochody...prosze o
      kontakt...moj mail...mikolajgp@interia.pl
      • Gość: KRZYCH-POZNAŃ Re: kredyt bez BiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.07, 18:37
        POMOGĘ UZYSKAĆ KREDYT JEŚLI KTOŚ JEST W BIKU ALE NIE W MIGU-KONTAKT-
        785049589
        • Gość: mirek Re: kredyt bez BiK IP: 82.160.7.* 22.11.07, 10:20
          interesuje mnie kredyt bz biku w kwocie 50000na splate zobowiązan bankowych na
          okres 7 lat
          • Gość: ag Re: kredyt bez BiK IP: *.chello.pl 27.11.07, 21:39
            proszę o info na adres
            a_gadek@gazeta.pl
            (około 40 000zł na jak najdłuższy okres na spłatę zobowiązań, bez
            zabezpieczenia hipotecznego, bez bik, bez zaświadczen)
            • Gość: Majsterklepi Re: kredyt bez BiK IP: *.centertel.pl 29.11.07, 11:49
              podobno dziala
        • Gość: Krzych z Tych Re: kredyt bez BiK IP: *.chello.pl 09.12.07, 16:51
          Jestem w Międzygalaktycznym Biurze Informacji Kretynowej, potrzebuje
          kredytu. Pomożesz?
    • Gość: daniel270 Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.u3d.net 09.12.07, 15:58
      prosze napisac czy dlugo sie czeka na taka pozyczke daniel270@buziaczek.pl
      • Gość: gosc Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.chello.pl 09.12.07, 16:40
        Ludzie,nie dajcie sie nabrać!!! Ta Skopiuk to zwykła oszustka.Tu na tym forum
        nie ma uczciwych i tu kredytu nie znajdziecie!!!
        Skopiuk ma sprawę w prokuraturze a ta reszta bankierów i innych samozwańczych
        pośredników to wielka ściema!!!!!!!!!
    • kemat1 Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach 19.12.07, 09:19
      witam jestem zainteresowana proszę o kontakt
    • Gość: damian Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 15:31
      jestem zainteresowany takim prostym kredytem ja pracuje jako osoba
      fizyczna i zarabiam netto 1300 zl ale pracuje dopiero od 3 miesiecy
      i mam problemy z uzyskaniem kredytu prosze o jak najszybsza
      odpowiedz na mojego meila na adres sekiurity@znajomi.pl
      • Gość: gosc Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.chello.pl 06.02.08, 16:25
        Ja tez byłam zainteresowana..... w październiku ubiegłego roku.Wpłaciłam kasę i
        tyle.Ani pieniedzy ani baby.
        Sprawa jest w prokuraturze.
    • Gość: tomek Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.kolornet.pl 13.02.08, 12:25
      witam jestem zainteresowany kradytem bez bik i zaswiadczen prosze o
      kontakt nanr tel783 670 269
      • Gość: Pola Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 22:18
        Mi chodziło głównie o szybkość decyzji kredytowej, i expander na szczęście miał
        możliwość decyzji w 40 min. Wtedy już nie liczyło się, czy potrzebne były
        dokumenty, czy nie.
    • Gość: dobry78 Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: 217.153.169.* 25.02.08, 19:41
      Dzien dobry chcialbym uzyskac informacje na temat mozliwosci uzyskania kredytu w
      kwocie 5000 zl.Prosze o kontakt mailowy na adres seb_d@onet.eu
      • bijok Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach 26.02.08, 22:37
        Ja również bardzo pilnie potrzebuję kredytu bez sprawdzania w bik.
        ok.10000.
        Bede bardzo wdzieczna za informacje.
    • Gość: gosć a Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 08:11
      Na czym to polegoa jaki to bank
      • Gość: Kamila Re: Ta Pani to oszustka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 08:56
        Ludzie czytajcie całe posty. Pani Skupiak nikomu nie pomogła.
        Wyłudziła pieniądze i zniknęła. A wszysko juz zostało napisane....
        • Gość: Asik Re: Ta Pani to oszustka IP: *.chello.pl 29.02.08, 11:57
          Ja straciłam 225 zł i nadzieję,że w tym portalu odnajdę kogoś,kto mi pomoże i
          nie jest oszustem.
          Ludzie,nie piszcie do Skopiuk,ona pewnie juz ma sprawe za wyłudzanie i
          oszustwa.Nikomu nie pomogła,naciagnęła wielu.
          • Gość: Mag Re: Ta Pani to oszustka IP: *.chello.pl 06.03.08, 05:15
            Rozumiem desperacje ludzi, ja również jestem w podobnej sytuacji,
            ale niegdy nie dam pieniędzy przed ich otrzymaniem, moge dać
            prowizję, ale jak otrymam kredyt. Tak tez robi Dobra Pożyczka, chcą
            opłatę 5% przed uruchomieniem kredytu, BZDURA. Nawet banki opłaty
            potrącają z kredytu, a nie biorą wczesniej!!
    • Gość: pejet@o2.pl Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: 89.174.208.* 16.03.08, 18:13

potrzebuje kredytu w wysokośći 5.000zł.jestem w bazie bik.prosze o pilny kontakt
      • Gość: pico Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.chello.pl 16.03.08, 21:44
        Stracisz tylko 75 zł i już nigdy więcej do Ciebie się nie odezwie.
        Jeżeli juz nie siedzi w pace
    • Gość: judyta Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.gprs.plus.pl 05.08.08, 09:41
      potrzebujemy 25tysiecy jakie dokumenty sa potrzebne?
      • Gość: serpiente Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 15:51
        klknij na link na górze i tam Ci pomogą
        • Gość: gość Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.drobimex.com.pl 06.11.08, 10:22
          czy ktoś zna grupę marvel? pomagają w oddłużeniach+
    • Gość: rf Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 23:12
      gmail analfabetko
    • Gość: Andrzej pozyczka IP: 87.204.126.* 30.08.08, 22:49
      Dzien dobry.
      Cciałbym uzyskac pozyczke ok 2000zl,nie mam udokumentowanych dochodow,czy jest
      to mozliwe?
    • Gość: ewa Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.nowaruda.mm.pl 18.09.08, 14:20
      dzien dobry chcialam sie dowiedziec o kredycie gotowkowym.
      • Gość: ewa Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.nowaruda.mm.pl 18.09.08, 14:23
        bardzo bym prosila o szybki odpis bo zalezy mi na tym
        • Gość: zxz Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.chello.pl 18.09.08, 23:16
          naiwnych nie sieją sami się rodza -na co liczysz
          • Gość: case Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 07:33
            Ona liczy na pomoc i nie jest odosobniona. Jest bardzo dużo ludzi w podobnej
            sytuacji. A TY na co liczysz pisząc to ?. Lepiej nie wypowiadaj sie i nie dołuj
            i tak już zdołowanych. Mądralo
            • Gość: zxz Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.gprs.plus.pl 19.09.08, 13:58
              Ona liczy na pomoc i nie jest odosobniona. Jest bardzo dużo ludzi w
              podobnej
              sytuacji. A TY na co liczysz pisząc to ?. Lepiej nie wypowiadaj sie
              i nie dołuj
              i tak już zdołowanych. Mądralo
              a na jaka pomoc liczy ze poda dane i co uzyska pomoc w otrzymaniu
              kredytu bzdura -do tych wlasnie z dołowanych kłopotów doda sobie
              jeszcze jeden udostepni swoje dane i nie bedzie wiedziala kto i jak
              je wykorzysta MĄDRALO ADWOKATKO
    • Gość: basia Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 17:50
      kestem zainteresowana
    • Gość: Beata Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 09:12
      Dzień dobry.Proszę o więcej informacji.Potrzebuję 1000 zł.
    • Gość: keisajoo@wp.pl Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.olsztyn.mm.pl 19.11.08, 16:59
      proszę o informację. Chciałabym wziąć kredyt bez biku w kwocie 5000.
      Pracuję , mam umowę na czas nieokreślony netto zarabiam 2100
    • Gość: aczarny20@wp.pl Re: kredyt bez BiK i zaświadczeń o dochodach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.08, 09:32
      Jak szybko można otrzymać kredyt wysokości 20000 tys pln. Pośadam
      dochody z szarej strefy wysokości 3000tys pln. Więc w bankach takich nie
      honorują.A gotówka potrzebna jest mi na otwarcie własnej działalności.Pozdrawiam
      i proszę w miarę szybką odp.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka