aqrat 25.07.03, 12:30 BZ WBK ogłosił że jeszcze w tym roku zwolni prawie 1000 osób aby bronić wyniki finansowe.Sądzicie że w jaki sposób wpłynie to na obsługę klientów tego banku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franzmaurer Re: zwolnienia w BZ WBK SA 25.07.03, 20:43 aqrat napisał: > Sądzicie że w jaki sposób wpłynie to na obsługę klientów tego banku? Ci co zostaną będą mieli wiekszą motywację do pracy !!! p.s. Będą po prostu głośniej walić w klawiatury ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: zwolnienia w BZ WBK SA IP: *.acn.waw.pl 26.07.03, 12:19 Tak. Te wszystkie marudy, które łażą po BOK-ach, będą teraz dusić się w kolejkach. Mam nadzieję, że wpłynie to na szybkie decyzje o porzuceniu tego banku. I zrobi się więcej miejsca dla tych, którzy chcą szybko wypłacić parę groszy w kasie i nie oglądać gównozjadów wpłacających 100 zł na długoterminową lokatę. aqrat napisał: > BZ WBK ogłosił że jeszcze w tym roku zwolni prawie 1000 osób aby bronić > wyniki finansowe.Sądzicie że w jaki sposób wpłynie to na obsługę klientów > tego banku? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: zwolnienia w BZ WBK SA 26.07.03, 13:51 PeKaO SA zwolnilo w sumie ok 7000 osob i jak to wplynelo na kondycje Banku? Chyba nie tedy droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hidden shot Re: zwolnienia w BZ WBK SA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 22:24 aqrat napisał: > BZ WBK ogłosił że jeszcze w tym roku zwolni prawie 1000 osób aby bronić > wyniki finansowe.Sądzicie że w jaki sposób wpłynie to na obsługę klientów > tego banku? panie rzeczniku bz wbk czy jakis tam pracowniku PR: bedzie ten sam shit co jest.. zwolnienia sa fajne, ale tylko wtedy kiedy nie trzeba po paru miesiacach przyjmowac ludzi na powrot, bo ci co zostali nie wyrabiają:-) moja rada: wezcie sie za ryzyko operacyjne. zreszta nie tylko wy:-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Re: zwolnienia w BZ WBK SA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.03, 22:11 pewnie nie wpłynie, bo i tak już jest beznadziejna. wro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocław zwolnienia w BZ WBK SA IP: 212.127.66.* / 192.168.1.* 24.08.03, 22:57 Już teraz widać, że w zmniejszonym składzie zapieprzamy jak dzikie osły. Zwalniają ludzi a nie ma kto obsługiwać klientów!!! Kolejki są masakryczne, zlikwidowali zaplecze. A kiedy ja mam obsługiwać klientów i poświęcać im czas skoro muszę poginać z przelewami, których nie wyrabia zaksięgować okrojona rachunkowość?!! Biurokracja, paperologia, źle zarządzane oddziały, kierownictwo, które nie interesuje się swoimi pracownikami, brak szkoleń (pracownicy sami szkolą się-oczywiście Ci którzy chcą)reszta pieprzy głupoty klientom,brak kotroli... W takim banku pracuję... Wstydzę się tego. Tyle Wam powiem. Blee! :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: zwolnienia w BZ WBK SA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.03, 10:23 Najbardziej nieprofesjonalny bank.Nerwówka i wroga atmosfera.Najprostsze zlecenie wykonane tak,że tygodni trzeba aby wszystko odkręcić .Klienci ponoszą straty,których nikt im nie wyrówna:"jak się nie podoba to są inne banki".Ja i znajomi zrezygnowaliśmy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuk1@poczta.onet. Re: zwolnienia w BZ WBK SA IP: *.pkobp.pl 25.08.03, 13:44 Gość portalu: ale napisał(a): > Najbardziej nieprofesjonalny bank.Nerwówka i wroga atmosfera.Najprostsze > zlecenie wykonane tak,że tygodni trzeba aby wszystko odkręcić .Klienci ponoszą > straty,których nikt im nie wyrówna:"jak się nie podoba to są inne banki".Ja i > znajomi zrezygnowaliśmy . Proszę bardzo. Powinni to przeczytac i... zakonotować sobie w głowie....wszyscy przeciwnicy banków polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Re: zwolnienia w BZ WBK SA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 17:15 Taaa panie bankowiec. Akurat twoja firma robi wszystko, żeby bank polski kojarzylo sie z dziadostwem i beznadzieja stania w kilometrowych kolejkach. Reszte zalatwiaja wlosi z drugiego 'polskiego" tytularnie banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeregowy bankowie Re: zwolnienia w BZ WBK SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 15:59 nie panie bankowiec, tylko Panie Prezes, no może Panie Dyrektor tak właśnie, czyli beznadziejnie MUSZĄ wyglądać nasze banki. Zapraszam szanownych klientów, aby się z nami pracownikami zamienili... pracujemy po 11-12 godzin dziennie, pracujemy tak, że często nie mamy czasu wypić w pracy choćby łyka herbaty, zabieramy tony papierzysków do "przerobienia" w domu...i to wszystko za 1200!!! zł netto po 8 latach pracy w banku (wyższe, bankowe wykształcenie, makler PW i wiele innych kursów - za własne pieniądze)i ciągle nas się tylko informuje: w bieżącym roku 500 osób do zwolnienia, 500 w następnym a Centralki w Warszawce rosną i rosną... Odpowiedz Link Zgłoś