Dodaj do ulubionych

Kradziez z bankomatu

26.11.07, 17:58
Tdzien temu skradziono mi portwel wraz z kartami bankomatowymi zlodzieje w ciagu pol godziny wyplacili z konta 3 tys zlotych limit dzienny przed moim zastrzezeniem kart .POlicja rowniez zostala w to zaangazowana i zglosilam sie do banku o pomoc w anulowaniu mi tej kwoty dlatego ze widzialam ze karta jest ubespieczona.Bank pekao sa tam z kad pochodza skradzione kart powiedzial ze zostaly one skradzione i pewnie byl pin czyli jednym slowem bylam bardzo glupia tak mi sugerowana.Ja pinu nie mialam nigdy z kartami policja uwaza rowniez ze zlodzieje mnie obserwowali zdobyli pin za pomoca niewiem kamerki lub nakaldki potem czekali na moment aby mi buchnac karte .Co mam zrobic aby bank mi umozyl kwote ktora zostala skradziona i czy wogole mam taka szanse oni czekaja podobno na wynik sledztwa a ja co bez pieniedzy prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • bbastek13 Re: Kradziez z bankomatu 27.11.07, 14:04
      wyplacalas moze 22-23/11 kase z bankomatu w Wa-wie na pl.Przymierza
      6 ?
    • mas22 Re: Kradziez z bankomatu 16.12.07, 21:31
      Witam,

Znam prawnika który może pomóc. Podobna sprawa została przez niego
      wygrana. Stroną było PEKAO. Mój adres: mak21@interia.pl

Mak
    • xorcio Re: Kradziez z bankomatu 30.12.07, 20:19
      ciśnij bank, oni sa ubezpieczeni od takich atrakcji...
    • gucio_68 Re: Kradziez z bankomatu 08.01.08, 07:06
      Miałem zbliżony temat do twojego tylko ja dowiedziałem się kto jest tym złodziejem po namowach dałem się przekonać by napisać umowę pożyczki po kilku miesiącach gdyż raty nie były spłacane napisałem pozew w sadzie powiedziałem jak było i zaczęły się schodki zostałem bez kasy by jakiegokolwiek prawnika wziąć a złodziej wszystko zaczyna na swoja korzyść kierować
      Jeśli ktoś wie jak z tego problemu wyjść proszę o kontakt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka