Dodaj do ulubionych

konto firmowe- ale które?

31.12.01, 23:59
szukam najlepszej oferty bankowej -konta i obsługa- dla osoby z działalnościa
gospodarcza, mój obecny bank nieco za bardzo zdziera na wszelkiego rodzaju
transakcjach i opłatach, wiec czas sie z nim rozstać...Z tego co słyszałem to
Integrum BGŻ i Raiffeisen Bank mają ciekawe produkty...?
lhubert@hoga.pl - jeśli znasz za i przeciw lub inne propozycje DZIĘKI
Obserwuj wątek
    • Gość: 0la Re: konto firmowe- ale które? IP: 195.205.223.* 06.02.02, 10:38
      jestem w tej samej sytuacji. czy masz jakies ciekawe informacje od uzytkownikow forum?
      pozdrawiam
    • Gość: Lechu Re: konto firmowe- ale które? IP: 10.132.129.* 07.02.02, 12:29
      lhubert napisał(a):

> szukam najlepszej oferty bankowej -konta i obsługa- dla osoby z działalnościa
      > gospodarcza, mój obecny bank nieco za bardzo zdziera na wszelkiego rodzaju
      > transakcjach i opłatach, wiec czas sie z nim rozstać...Z tego co słyszałem to
      > Integrum BGŻ i Raiffeisen Bank mają ciekawe produkty...?
      > lhubert@hoga.pl - jeśli znasz za i przeciw lub inne propozycje DZIĘKI

Odradzam Raiffeisen. Przetrzymują pieniądze (np. elixir 3 dni). Często nie
      dochodzą przelewy do adresatów (są zwracane do nadawcy - nie wiadomo dlaczego).
      Poza tym jakiś czas temu Universal SA przekręcił ich na parę mln $ i nie wiadomo
      jak się to skończy. O BGŻ nic nie wiem. Ja mam w BZ WBK - jest OK.
    • Gość: Ryszard Może BGŻ? IP: *.tele2.pl 12.02.02, 13:59
      lhubert napisał(a):

> szukam najlepszej oferty bankowej -konta i obsługa- dla osoby z działalnościa
      > gospodarcza, mój obecny bank nieco za bardzo zdziera na wszelkiego rodzaju
      > transakcjach i opłatach, wiec czas sie z nim rozstać...Z tego co słyszałem to
      > Integrum BGŻ i Raiffeisen Bank mają ciekawe produkty...?
      > lhubert@hoga.pl - jeśli znasz za i przeciw lub inne propozycje DZIĘKI

Od pewnego czasu mam konto firmowe w Integrum. Nie ma kolejek, obsługa jest
      kompetentna. Oczywiście ważne jest, jaką masz działalność i czego oczekujesz od
      banku - w moim przypadku jest to działalność jednoosobowa i to taka, w której
      obrót nie jest duży.
      Co do Raiffeisena - wiem, że jakiś czas temu mieli wymóg min. 1 mln zł obrotu
      rocznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka