Dodaj do ulubionych

ZADLUZENIE NA KARCIE KREDYTOWEJ

IP: *.vancouver33.dialup.canada.psi.net 07.01.02, 08:05
Jakie macie zadluzenie na karcie kredytowej. Niedawno podano ze przecietne zadluzenie w Kanadzie
jest ok 1300 CDN czyli w przeliczeniu ok. 3250 zl.
Ile ty jestes winny bankowi w styczniu.?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiktor Re: ZADLUZENIE NA KARCIE KREDYTOWEJ IP: *.netia.pl 10.02.02, 22:35
      5800 zł
      • Gość: Angeline Re: ZADLUZENIE NA KARCIE KREDYTOWEJ IP: 62.29.133.* 14.02.02, 17:21
        14000
    • Gość: Bolek Re: ZADLUZENIE NA KARCIE KREDYTOWEJ IP: 195.205.132.* 15.02.02, 09:36
      A ja nie jestem zadłużony i omijam szerokim łukiem wszelskie "promocje" kart
      kredytowych.

Bolek
      • Gość: Gość Re: ZADLUZENIE NA KARCIE KREDYTOWEJ IP: *.bielsko.msk.pl 15.02.02, 19:03
        29.000 - jeśli chodzi o kkred.
        • Gość: biedny Re: ZADLUZENIE NA KARCIE KREDYTOWEJ IP: 212.244.106.* 22.02.02, 11:04

ja mam co prawda karte, ale sie nie rozbijam bo moja pokora popdpowiada, ze
          nalezy zyc wg zasobow a nie na pokaz totez zadluzenie, w zaleznosci od dnia w
          miesiacu i planu zakupow dokoannych prywatnie (urzadzanie mieszkania) waha sie od
          1000 PLN do 10000 PLN

pilnuje rozliczebn jak cholera, zeby nie placic kary

pozdrowka

Gość portalu: Gość napisał(a):

> 29.000 - jeśli chodzi o kkred.

• Gość: Szybki Re: ZADLUZENIE NA KARCIE KREDYTOWEJ IP: *.proxy.aol.com 23.02.02, 04:59
            Ja uzywam karte na bisnes jak i prywatnie lecz splacam wszystko przy koncu
            miesiaca wiec nie jestem zadluzony. Pozd.z Kaliforni.
            • Gość: VAN Re: ZADLUZENIE NA KARCIE KREDYTOWEJ IP: *.vancouver32.dialup.canada.psi.net 10.03.02, 05:39
              Szybki, innymi slowy mieszkasz w Ameryce, ale nie zyjesz po amerykansku. Masz kiepska historie splaty
              pozyczek. To niedobrze,tego banki nie lubia.
              • Gość: Szybki Re: ZADLUZENIE NA KARCIE KREDYTOWEJ IP: *.proxy.aol.com 10.03.02, 19:13
                Gość portalu: VAN napisał(a):

> Szybki, innymi slowy mieszkasz w Ameryce, ale nie zyjesz po amerykansku. Masz k
                > iepska historie splaty
                > pozyczek. To niedobrze,tego banki nie lubia.

Ja niestety nie przejmuje sie co banki o tym mysla(tylko uzywam ich pieniadze na
                miesiac czasu) robie tak aby dla mnie bylo lepiej. Pozd. z Kaliforni
                • Gość: Dagmara Re: ZADLUZENIE NA KARCIE KREDYTOWEJ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 18:16
                  Jakieś 800 zł. Trzy miesiące temu specjalnie tak ją schowałam, że za cholerę
                  nie mogę teraz jej znależć. I jak na razie jestem cała szczęśliwa.
          • Gość: Gość Re: ZADLUZENIE NA KARCIE KREDYTOWEJ IP: *.bielsko.msk.pl 11.03.02, 20:15
            Gość portalu: biedny napisał(a):
            > ja mam co prawda karte, ale sie nie rozbijam bo moja pokora popdpowiada, ze
            > nalezy zyc wg zasobow a nie na pokaz totez zadluzenie, w zaleznosci od dnia w
            > miesiacu i planu zakupow dokoannych prywatnie (urzadzanie mieszkania) waha sie
            > od
            > 1000 PLN do 10000 PLN
            >
            > pilnuje rozliczebn jak cholera, zeby nie placic kary

Ja też jak mam forsę to z kart nie korzystam, a mam ich wiele zarówno charge jak
            i kredyt. Spłacam wtedy wszystko i wydaje gotówke, bo mnie na to STAĆ. Teraz
            niestety mnie na to nie stać, za to mam inne wydatki, które MUSZĘ zrealizować,
            jak choćby położenie podłogi w mieszkaniu, bo przecież nie będę mieszkał na
            betonie.
            Więc nie mów mi o życiu na pokaz, bo Tobie łatwo tak mówić, bo Cię STAĆ NA TO!
            Nie obraź się, ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Czasami wydaje się
            mnóstwo forsy BO TRZEBA, więc nie mów mi o "pokazie". Co to jest pokaz - też wiem
            i nie postępuję wg zasady "zastaw się, a postaw się".
            Czasami, niestety, albo zaryzykujesz, albo do końca życia będziesz klepał biedę.
            Jak jest okazja i szansa pracy, trzeba z niej korzystać. Czasem stracisz, ale
            czasem zyskasz więcej.
            Pozdrawiam z szacunkiem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka