kaszmir_66 11.07.08, 22:41 Banki i doradcy podatkowi prześcigają się w różnego rodzaju bonusach i ofertach promocyjnych kredytu. Z jaką najoryginalniejszą ofertą promocyjną się spotkaliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzychu Re: Akcje promocyjne IP: *.chello.pl 16.07.08, 23:02 Szczerze mówiąc nie miałem pojęcia, że na tego typu usługi są jakies promocje. Co mogą Ci takiego ekstra zaoferować? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Akcje promocyjne 17.07.08, 09:18 Np.: www.bankier.pl/wiadomosc/Kolejny-Happy-Day-w-Dominet-Banku-1750619.html Odpowiedz Link Zgłoś
kaszmir_66 Re: Akcje promocyjne 21.07.08, 18:29 Ja słyszałem niedawno o firmie, która podobno dawała kupny na sprzęt AGD - niestety nie zdążyłem zapoznac się dokladnie z ofertą tejze promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Akcje promocyjne 21.07.08, 22:15 kaszmir_66 napisała: > Ja słyszałem niedawno o firmie, która podobno dawała kupny na sprzęt > AGD - niestety nie zdążyłem zapoznac się dokladnie z ofertą tejze > promocji. Czesto sa tego typu akcje, polaczone np. z oplaceniem przez bank czesci zakupow nowowydana karta kredytowa, a nawet wplata bonusu gotowkowego na nowozalozone konto. Podobnie jak bardzo czeste zwroty oplat za karte czy konto, czy losowanie nagrod wsrod podpisujacych umowe o dany produkt w okresie okreslonym promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszmir_66 Re: Akcje promocyjne 23.07.08, 17:56 A czy warto np zwrócić uwagę na promocję dotyczącą bezplatnej wyceny nieruchomośći? Słyszałem o firmie, ktora jeśli bank dopuszcza wycenę nieruchomości przez rzeczoznawcę zewnętrznego - to ona pokrywa całkowity koszt wyceny. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszmir_66 Re: Akcje promocyjne 26.07.08, 09:07 Jak tak dalej będą rosły oprocentowanie kredytów to aby namówić zwykłego śmiertelnika na jego zaciągnięcie trzeba mu będzie jakieś auto dać w prezencie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszmir_66 Re: Akcje promocyjne 29.07.08, 22:54 Może należy trochę obniżyć oprocentowanie kredytu bo nawet najlepszy doradca nie będzie w stanie pomóc. Niby oferta spora ale tak naprawde trudno znaleść coś korzystnego. Odpowiedz Link Zgłoś