rakslot 19.08.08, 18:26 Witam czy do wyliczenia dochodu można wliczyć sprzedaż nieruchomosci ? Jakiemu pośrednikowi można zaufać jako doradcy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taliaeasy Re: sprzedaz domu a dochód 19.08.08, 18:56 Chętnie przygotuje porównanie ofert z rynku i obliczę zdolność w różnych bankach.Mam dostęp do kilkunastu ofert banków. Oczywiście moja pomoc jest bezpłatna. Pilotuje całą sprawę od momentu wybranaia najlepszej oferty do momentu podpisania umowy kredytowej. Mam możliwość negocjowania warunków. W przypadku chęci współpracy zapraszam natalia.romanska@finamo.pl Doradca ds Kredytów Hipotecznych i Inwestycji 667 017 828 Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.usielski Re: sprzedaz domu a dochód 20.08.08, 09:44 Dzień dobry W DOMBanku nie włączymy tego do dochodu przy ocenie zdolności kredytowej, ale może to być np. wkład własny. Z poważaniem Paweł Usielski Odpowiedz Link Zgłoś
oracki Re: sprzedaz domu a dochód 21.08.08, 01:53 Witam serdecznie, W MultiBanku możemy potraktować dochód ze sprzedaży nieruchomości jedynie jako wkład własny - nawiasem mówiąc sugerowałbym wniesienie maksymalnie 20% wkładu własnego. Pozdrawiam serdecznie, Daniel Oracki Odpowiedz Link Zgłoś