zuzur 26.08.08, 09:09 HSBC Premier. Czy to rzeczywiście jest tak around the world za darmo i online? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agma Re: HSBC Premier IP: *.acn.waw.pl 29.08.08, 16:17 Od banku HSBC trzymałabym sie możliwie jak najdalej, chyba że zależy Ci na stałym podnoszeniu sobie adrenaliny. Uszczęśliwieni zostaliśmy tym bankiem na siłę przy okazji zakupu ratalnego w Ikea, dostaliśmy też od nich kartę, w ogóle o nią nie występując. Teraz zaś po roku spłaciliśmy kredyt przed terminem i usiłujemy zrezygnować z rzeczonej karty i jak się okazuje jest to droga przez mękę!!! Z karty można zrezygnować tylko za pomocą poczty polskiej, telefonicznie ani osobiście nie można niczego załatwić!!! Z kredytem tak samo. Spłaciliśmy całość w połowie lipca, a do tej pory - mamy już prawie wrzesień - nie możemy się na infolinii doprosić, aby przysłali nam papierek rozliczający ten kredyt! Mam doścwiadczenia dobre i złe z różnymi bankami, ale ten jest absolutnie NAJGORSZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENT Re: HSBC Premier IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 12:50 BANK RAPORTUJE - WYSYLA HISTORIE O KREDYTACH JAK SIE SPLACA SPRAWDZCIE CO MACIE W BIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianek Re: HSBC Premier IP: *.centertel.pl 28.09.08, 13:14 Witam, Tak z kontem HSBC Premier daje możliwość korzystania na całym świecie bezpłatnie z bankomatów (nie tylko HSBC)- dla Klientów HSBC PREMIER. Nie należy mylić konta Preier z Kartą IKEA, to są dwa różne swiaty! Ja osobiscie posiadam konto w HSBC Premier i na tą chwilę jestem zadowolony, zobaczymy jak to bedzie dalej ;) W Warszawie sa juz 3 oddziały. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś