Dodaj do ulubionych

10% lokata w Nordei najlepszą ofertą na rynku?

24.10.08, 23:14
Czy ktoś słyszał o wyższym oprocentowaniu w innym banku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: 10% lokata w Nordei IP: *.chello.pl 25.10.08, 09:22
      Wysokość lokaty jest ograniczona do 10 tys. zł i to trzeba dokładniej policzyć,
      czyli dodać 9 zł miesięcznie za prowadzenie konta.
      • milenamamazuzi Re: 10% lokata w Nordei 25.10.08, 10:23
        Wyższego oprocentowania w tym momencie nigdzie nie ma, ale tak jak
        przedmówca(przedpiszca;)) pisał maxymalna kwota na lokate w Nordei wynosi
        10.000 PLN i wymaga założenia konta. Czyli ta promocja ma na celu przyciągnięcie
        nowych klientów i przy okazji lokaty wciśnięcie im innych usług typu konto,
        karta do bankomatu, może ktoś sie skusi na kredytową itd... Ja ze względu na
        ograniczenie kwoty zrezygnowałam z tej oferty.
        Za to z tego co przetrzepałam oferty to najkorzystniejsza jest w Getin Banku -
        9% na 4 miesiące - bez żadnych dodatkowych kont. Oprócz tego w banku BGŻ jest
        8,5% na 3 miesiące - z tym że wymaga założenia rachunku osobistego, ale jest on
        bezpłatny i jest możliwośc obsługiwania rachunku przez net (Ta oferta dla lokaty
        o takim oprocentowaniu kończy się ostatniego października). No i jeszcze w
        Millenium jest 8,5% na 3 m-ce - z tym, że też wymagane jest założenie konta
        osobistego, również prowadzonego bezpłatnie.
        No i jeszcze Polbank ma korzystne lokaty, ale szczegółów nie znam, bo nie
        korzystałam.
        • jan-w Re: 10% lokata w Nordei 25.10.08, 10:53
          W Nordea to także tylko 3 miesiące. Banki szaleją teraz ze zdobywaniem gotówki,
          oczekując na decyzje poprawiające sytuację. Dlatego wysoko oprocentowane lokaty
          sa tak krótkie.
          • Gość: kinga Re: 10% lokata w Nordei IP: 83.2.104.* 26.10.08, 16:22
            Ja wolę w Millenium na progr. co miesiąc można wyciągać się nie
            traci odsetek.
            • Gość: Wendy321 Re: 10% lokata w Nordei IP: *.aster.pl 26.10.08, 21:07
              A jakie oprocentowanie w Millenium? I czy nie zraża Cię opinia o tym banku - na forach jest bardzo krytykowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka