wendy321 24.10.08, 23:14 Czy ktoś słyszał o wyższym oprocentowaniu w innym banku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: 10% lokata w Nordei IP: *.chello.pl 25.10.08, 09:22 Wysokość lokaty jest ograniczona do 10 tys. zł i to trzeba dokładniej policzyć, czyli dodać 9 zł miesięcznie za prowadzenie konta. Odpowiedz Link Zgłoś
milenamamazuzi Re: 10% lokata w Nordei 25.10.08, 10:23 Wyższego oprocentowania w tym momencie nigdzie nie ma, ale tak jak przedmówca(przedpiszca;)) pisał maxymalna kwota na lokate w Nordei wynosi 10.000 PLN i wymaga założenia konta. Czyli ta promocja ma na celu przyciągnięcie nowych klientów i przy okazji lokaty wciśnięcie im innych usług typu konto, karta do bankomatu, może ktoś sie skusi na kredytową itd... Ja ze względu na ograniczenie kwoty zrezygnowałam z tej oferty. Za to z tego co przetrzepałam oferty to najkorzystniejsza jest w Getin Banku - 9% na 4 miesiące - bez żadnych dodatkowych kont. Oprócz tego w banku BGŻ jest 8,5% na 3 miesiące - z tym że wymaga założenia rachunku osobistego, ale jest on bezpłatny i jest możliwośc obsługiwania rachunku przez net (Ta oferta dla lokaty o takim oprocentowaniu kończy się ostatniego października). No i jeszcze w Millenium jest 8,5% na 3 m-ce - z tym, że też wymagane jest założenie konta osobistego, również prowadzonego bezpłatnie. No i jeszcze Polbank ma korzystne lokaty, ale szczegółów nie znam, bo nie korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: 10% lokata w Nordei 25.10.08, 10:53 W Nordea to także tylko 3 miesiące. Banki szaleją teraz ze zdobywaniem gotówki, oczekując na decyzje poprawiające sytuację. Dlatego wysoko oprocentowane lokaty sa tak krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: 10% lokata w Nordei IP: 83.2.104.* 26.10.08, 16:22 Ja wolę w Millenium na progr. co miesiąc można wyciągać się nie traci odsetek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wendy321 Re: 10% lokata w Nordei IP: *.aster.pl 26.10.08, 21:07 A jakie oprocentowanie w Millenium? I czy nie zraża Cię opinia o tym banku - na forach jest bardzo krytykowany. Odpowiedz Link Zgłoś