Gość: billy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 07:39 fajne.udac się banku który wypłaci.... znów sponsorek,jakis bank albo co dał wam cóś za te wypociny? elegancki,nowoczesny- jak to pieknie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K Prezenty finansowe pod choinkę IP: *.chello.pl 17.12.08, 08:13 Przesada...nie na tym polegają święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Prezenty finansowe pod choinkę IP: *.bph.pl 17.12.08, 08:34 A nie prościej zapytać osobę dla której mamy kupić prezent co chciałaby dostać? Bon towarowy jest maksymalnym pójściem na łatwiznę, nie mam pomysłu no to sru bon do koperty i prezent z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Prezenty finansowe pod choinkę 17.12.08, 08:38 o ileż przyjemnmiej jest dostac bilety nbp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek_Sydney Prezenty finansowe pod choinkę IP: *.ip.adam.com.au 17.12.08, 09:19 cos strasznego jak sie to czyta typowa kryminalistyczna oplacona propaganda,strasznie skorumpowany kraj,straszni ludzie,dzieki Bogu ze tam nie mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aac Re: Prezenty finansowe pod choinkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 12:30 Vivabox jest fajnym pomysłem, jesli chodzi o dawanie perfum - dajesz komuś wybór próbek zapachów i on sam sobie odbiera ten wybrany. Ale cena 199 zł jest jednak niekorzystna, bo niektóre z perfum objętych vivaboxem mozna dostać taniej i to w tej samej sephorze, niż cena zestawu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar 58 Prezenty finansowe pod choinkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 12:31 A ja kupilam dla meza karnet na tor gokardowy w Gdansku Oliwie.Jestem pewna,ze bedzie mial frajde Odpowiedz Link Zgłoś
jacekkjj Prezenty finansowe pod choinkę 17.12.08, 15:05 Bony jak bony ale np można zabezpieczyć przyszłość bliskiej Nam osoby dając jej polisę, która uchroni bliską nam osobę finansowo w przypadku wystąpienia jakichś niefortunnych wydarzeń. To wg mnie dużo lepsze wyjście niż bony. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Prezenty finansowe pod choinkę 17.12.08, 15:41 nie bedzie nieforyunnych wydarzeń-piniendzory w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.drag Re: Prezenty finansowe pod choinkę 19.12.08, 16:17 ja w tym roku dostałem bony sodexho na święta, uważam że to dobry pomysł, firma pokazuje ze dba o pracownika, pracownik jest zadowolony bo może dołożyć to do wydatków np. świątecznych. chciałem jeszcze wtrącić na temat vivabox, do Polski to dotarło późno ale w Stanach czy Belgii jest już od dawna, z tego co wiem spotkało się tam raczej z pozytywnym wydźwiękiem, ciekawe jak zostanie przyjęte to w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rózyczka Re: Prezenty finansowe pod choinkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 17:02 Ja spotkałam się z pochlebnymi opiniami na ten temat. W sumie pomysł jest fajny i cena nie zawyżona. (Tak jakby te próbki i pudełko były gratis, więc się opłaca.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Prezenty finansowe pod choinkę IP: *.chello.pl 20.12.08, 20:56 Pomysł jest bardzo dobry!!! To coś oryginalnego, nie to co bony na zakupy w supermarkecie, czy talony zniżkowe. Szkoda tylko, że niektórzy pracodawcy są tak mało kreatywni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiśka Re: Prezenty finansowe pod choinkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 21:23 No wypraszam to sobie, my dostaliśmy vivaboxy, więc chyba nie wszyscy są mało kreatywni..... Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_zlosnica Re: Prezenty finansowe pod choinkę 23.12.08, 16:06 mnie sie tez podobaja te zestawy. ciekawe czy te probki beda sie zmieniac z czasem czy bedzie stała 8, wiecie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anielica Re: Prezenty finansowe pod choinkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 16:48 W ogóle się nad tym nie zastanawiałam... Pewnie kwestia tego jak to się wszystko przyjmie w PL. Pomysł jest dobry, także może to zostawią u nas. Odpowiedz Link Zgłoś