kangurek773 25.10.10, 22:43 Hey czy ktoś moze mi podąć namiary na kwaterę prywatną na 3 tygodnie w okolicach ul Kasprowicza-Żeromskiego-Słowackiego dla starszej pani (blisko senatorium energetyk i tanio) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kangurek773 Re: nocleg na 3 tyg 5-27 listopad 25.10.10, 22:48 od 5 do 27 listopada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ## Re: nocleg na 3 tyg IP: 194.181.61.* 26.10.10, 14:13 tanio, to znaczy mniej więcej ile za dobę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: nocleg na 3 tyg IP: *.uznam.net.pl 27.10.10, 10:10 w tych rejonach raczej nie ma prywatnych kwater, przeważają domy wczasowe i pensjonaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: nocleg na 3 tyg IP: *.uznam.net.pl 27.10.10, 14:25 podaj namiary to wysle Ci numer tel na prywatna kwatere,co prawda nie na Slowackiego ,ale dosc blisko Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: nocleg na 3 tyg 28.10.10, 22:58 Napisz do mnie w sprawie prywatnej kwatery dla jednej osoby (kobieta), z dobrymi warunkami, moze byc w pozniejszym terminie ... Adres internetowy: pia.ed@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie chce Re: nocleg na 3 tyg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 12:06 tanio pewnie jak zwykle 35 zl/os ale babcia pewnie ogrzewanie wlączy na maxa? co? i kto bedzie za to placil? gaz drogi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Pomylka, ja nie mam kwatery, tylko SZUKAM ... 29.10.10, 14:57 Gość: mk 27.10.10 ... podaj namiary to wysle Ci numer tel na prywatna kwatere,co prawda nie na Slowackiego ,ale dosc blisko ... Napisalam wlasne, prywatne ZAPOTRZEBOWANIE na kwatere ... w innym terminie. Wpisalam sie pod mk, wiec to bylo skierowane do niego ... Podalam moja poczte Gazety ... poniewaz mk chcial namiarow . Dzis pomylkowo otrzymalam majle od osoby z tego forum .... Chce wyjasnic, ze tak samo jak ta "starsza pani" SZUKAM KWATERY i tylko "podpielam sie pod temat", czym wprowadzilam zamieszanie ... Przepraszam ... :) Mk, odezwij sie! Gość portalu: mk napisał(a): > podaj namiary to wysle Ci numer tel na prywatna kwatere ... Odpowiedz Link Zgłoś