cma 24.04.04, 08:43 czy w Świnoujściu jest żłobek? jeśli tak to jakie są opinie na jego temat? Od niedawna mieszkam w okolicy i niedługo czas wracać do pracy i zastanawiam sie co wybrać ,żłobek czy nianie. Proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astra13 Re: ŻŁOBEK W ŚWINOUJŚCIU 26.04.04, 11:38 Żłobek jest ale stanowczo nie polecam a nawet bardzo nie polecam. Obstawiam wynajęcie niani. Swoją akurat "zwalniam" ( była super)na jesieni, bo szykuje dziecko do przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
cma Re: ŻŁOBEK W ŚWINOUJŚCIU 26.04.04, 13:24 właśnie gdzieś od września potrzebuje niani, jeśli jest taka dobra to może by chciała zająć się następnym bobaskiem Odpowiedz Link Zgłoś
astra13 Re: ŻŁOBEK W ŚWINOUJŚCIU 27.04.04, 08:43 Przede wszystkim jest to starsza Pani, emerytowana pielęgniarka, samotna więc zawsze do dyspozycji( i dobrze gotuje). Zajmowała sie moją córką od 6 miesiąca życia ( musiałam w końcu wrócić do pracy), rozpieściła mi ją okrutnie.:)) Z tego co wiem to chciałaby zająć sie od jesieni następnym brzdącem. Odpowiedz Link Zgłoś
cma Re: ŻŁOBEK W ŚWINOUJŚCIU 27.04.04, 13:47 witam, czy mogłabym sie jakos z tą panią skontaktować? prosze pisać pod cma@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: szukam dobrej niani W ŚWINOUJŚCIU 10.05.04, 20:59 A moze ktos zna starsza pania ktora chcialaby pojechac do Szwecji na pare miesiecy i zajac sie domem u samotnej Polki, ktora potrzebuje troche pomocy? Ta pani musi byc NIEPALACA. Dobrze tez, gdyby umiala przeszyc prosty szew na elektrycznej maszynie, aby np uszyc firanki czy zaslony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: szukam dobrej niani W ŚWINOUJŚCIU IP: 80.51.242.* 13.05.04, 15:45 A tylko na wakacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: szukam dobrej niani W ŚWINOUJŚCIU IP: *.ip-pluggen.com 20.05.04, 14:18 Na wakacje tez mogloby byc, gdyby te kontakty ktore w tej chwili mam nie wypalily z jakiegos powodu. Najbardziej chodzi mi o doprowadzenie mego mieszkania do porzadku, bo z powodu mego zdrowia jest nieco(?) zaniedbany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pia.ed@gazeta.pl Re: szukam W ŚWINOUJŚCIU IP: *.ip-pluggen.com 20.05.04, 14:22 Przepraszam, przedtem bylam zalogowana, stad ta zmiana nicka. A w tej chwili to szukam mozliwosci zatrzymania sie na pare dni w Swinoujsciu, bo powinnam tam w maju pojechac. Czy Pani zna jakas kwatere dla JEDNEJ osoby, co jest dosc ciezko znalezc, bo wszystkim najlepiej oplaci sie rodzina! Prosze napisac na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
cma Re: szukam niani W ŚWINOUJŚCIU 20.05.04, 15:34 ...i tak zeszło od żłobka do pani od sprzątania jesli Pani nic nie znajdzie wSwinoujściu to zapraszam do siebie do Międzyzdrojów,tez wynajmuję pokoje. Ale to nie rozwiązuje mojego problemu z nianią od wrzesnia dla mojej córeczki. Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: szukam niani W ŚWINOUJŚCIU 03.06.04, 12:56 Cześć :) Jestem mamą 2,5 m chłopczyka, który z przerwami od września zeszłego roku jest w naszym miejskim żłobku na ul Wyspiańskiego i jestem bardzo zadowolona. Jeśli chciałabyś wiedzieć coś więcej lub masz jakieś pytania mój nr na gg. 3516587. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grrrrw Re: szukam dobrej niani W ŚWINOUJŚCIU 24.05.04, 20:02 Szyję na maszynie, jestem wolna od pierwszych dni lipca do połowy sierpnia. Mam 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Pani na wyjazd. IP: *.ip-pluggen.com 24.05.04, 22:25 W tej chwili MAM na widoku kogos bardzo mi odpowiadajacego, ale 100% odpowiedzi ze strony tej pani brak. Gdyby okazalo sie, ze ta pani nie chce przyjechac, to oczywiscie dalej kogos szukam. Dam znac, jak cos konkretnego sie dowiem. Pani z Miedzyzdrojow dziekuje za propozycje wynajecia pokoju. Zdecydowalam sie jednak nie pojechac, bo w tej chwili stanowczo za zimno, sa tez inne powody. Do CMA. Czyzby rzeczywiscie tak ciezko bylo o nianie? Po sezonie powinno byc dziesiatki chetnych! Odpowiedz Link Zgłoś