Dodaj do ulubionych

ŻŁOBEK W ŚWINOUJŚCIU

24.04.04, 08:43
czy w Świnoujściu jest żłobek? jeśli tak to jakie są opinie na jego temat?
Od niedawna mieszkam w okolicy i niedługo czas wracać do pracy i zastanawiam
sie co wybrać ,żłobek czy nianie. Proszę o informację.
Obserwuj wątek
    • astra13 Re: ŻŁOBEK W ŚWINOUJŚCIU 26.04.04, 11:38
      Żłobek jest ale stanowczo nie polecam a nawet bardzo nie polecam.
      Obstawiam wynajęcie niani. Swoją akurat "zwalniam" ( była super)na jesieni, bo
      szykuje dziecko do przedszkola
      • cma Re: ŻŁOBEK W ŚWINOUJŚCIU 26.04.04, 13:24
        właśnie gdzieś od września potrzebuje niani, jeśli jest taka dobra to może by
        chciała zająć się następnym bobaskiem
        • astra13 Re: ŻŁOBEK W ŚWINOUJŚCIU 27.04.04, 08:43
          Przede wszystkim jest to starsza Pani, emerytowana pielęgniarka, samotna więc
          zawsze do dyspozycji( i dobrze gotuje). Zajmowała sie moją córką od 6 miesiąca
          życia ( musiałam w końcu wrócić do pracy), rozpieściła mi ją okrutnie.:))
          Z tego co wiem to chciałaby zająć sie od jesieni następnym brzdącem.
          • cma Re: ŻŁOBEK W ŚWINOUJŚCIU 27.04.04, 13:47
            witam, czy mogłabym sie jakos z tą panią skontaktować? prosze pisać pod
            cma@gazeta.pl
    • cma Re: szukam dobrej niani W ŚWINOUJŚCIU 02.05.04, 15:02

• pia.ed Re: szukam dobrej niani W ŚWINOUJŚCIU 10.05.04, 20:59
        A moze ktos zna starsza pania ktora chcialaby pojechac do Szwecji na pare
        miesiecy i zajac sie domem u samotnej Polki, ktora potrzebuje troche pomocy?
        Ta pani musi byc NIEPALACA. Dobrze tez, gdyby umiala przeszyc prosty szew na
        elektrycznej maszynie, aby np uszyc firanki czy zaslony.
        • Gość: abc Re: szukam dobrej niani W ŚWINOUJŚCIU IP: 80.51.242.* 13.05.04, 15:45
          A tylko na wakacje ?
          • Gość: Halina Re: szukam dobrej niani W ŚWINOUJŚCIU IP: *.ip-pluggen.com 20.05.04, 14:18
            Na wakacje tez mogloby byc, gdyby te kontakty ktore w tej chwili mam nie
            wypalily z jakiegos powodu. Najbardziej chodzi mi o doprowadzenie mego
            mieszkania do porzadku, bo z powodu mego zdrowia jest nieco(?) zaniedbany
            • Gość: pia.ed@gazeta.pl Re: szukam W ŚWINOUJŚCIU IP: *.ip-pluggen.com 20.05.04, 14:22
              Przepraszam, przedtem bylam zalogowana, stad ta zmiana nicka.

A w tej chwili to szukam mozliwosci zatrzymania sie na pare dni w Swinoujsciu,
              bo powinnam tam w maju pojechac.
              Czy Pani zna jakas kwatere dla JEDNEJ osoby, co jest dosc ciezko znalezc, bo
              wszystkim najlepiej oplaci sie rodzina!
              Prosze napisac na priv.
              • cma Re: szukam niani W ŚWINOUJŚCIU 20.05.04, 15:34
                ...i tak zeszło od żłobka do pani od sprzątania
                jesli Pani nic nie znajdzie wSwinoujściu to zapraszam do siebie do
                Międzyzdrojów,tez wynajmuję pokoje.
                Ale to nie rozwiązuje mojego problemu z nianią od wrzesnia dla mojej córeczki.
                Pomocy!
                • e-aneta Re: szukam niani W ŚWINOUJŚCIU 03.06.04, 12:56
                  Cześć :)
                  Jestem mamą 2,5 m chłopczyka, który z przerwami od września zeszłego roku jest
                  w naszym miejskim żłobku na ul Wyspiańskiego i jestem bardzo zadowolona. Jeśli
                  chciałabyś wiedzieć coś więcej lub masz jakieś pytania mój nr na gg. 3516587.
                  Pozdrawiam
            • grrrrw Re: szukam dobrej niani W ŚWINOUJŚCIU 24.05.04, 20:02
              Szyję na maszynie, jestem wolna od pierwszych dni lipca do połowy sierpnia.
              Mam 50 lat.
              • Gość: Halina Pani na wyjazd. IP: *.ip-pluggen.com 24.05.04, 22:25
                W tej chwili MAM na widoku kogos bardzo mi odpowiadajacego, ale 100%
                odpowiedzi ze strony tej pani brak.
                Gdyby okazalo sie, ze ta pani nie chce przyjechac, to oczywiscie dalej kogos
                szukam.
                Dam znac, jak cos konkretnego sie dowiem.

Pani z Miedzyzdrojow dziekuje za propozycje wynajecia pokoju. Zdecydowalam sie
                jednak nie pojechac, bo w tej chwili stanowczo za zimno, sa tez inne powody.

Do CMA.
                Czyzby rzeczywiscie tak ciezko bylo o nianie? Po sezonie powinno byc dziesiatki
                chetnych!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka