Dodaj do ulubionych

dekoloryzacja - fryzjer

IP: *.uznam.net.pl 20.06.11, 22:38
Dziewczyny,

robiła sobie któraś z Was dekoloryzację u nas w jakimś salonie? Czy możecie mi kogoś polecić aby zrobił to raz a dobrze? Chce z bardzo ciemnego brązu przejść na krwistoczerwony :) Jeśli któraś z Was zmieniała kolor to proszę podajcie mi też ile mniej więcej zapłaciłyście :)

I proszę nie komentujcie czy to dobry pomysł czy zły.

Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: dekoloryzacja - fryzjer IP: *.uznam.net.pl 22.06.11, 21:15
      Pomysł świetny, jak uda Ci się znaleźć kogoś kto Ci zrobi taki kolor to daj prosze znać.Mi sie nie udało,tylko pasemka magmą ale zmywały się po miesiącu i były różowe.Też mi się marzy jednolity, czerwony kolor:)
      • Gość: xxx Re: dekoloryzacja - fryzjer IP: *.uznam.net.pl 07.07.11, 22:54
        żaden z fryzjerów nie chce się tego podjąć więc stwierdziłam że zrobię to na własną rękę a nie wyrzucę 200 zł najmniej więc kup sobie rozjaśniacz joanna w rossmanie (8 zł za szt - ja mam włosy półdługie i 2 opakowania w miarę wystarczały); lekko zmocz włosy aby były wilgotne, nałóż rozjaśniacz najpierw na ciemne włosy, po 10 min nałóż na odrosty naturalne i posiedź ok 40 min aż ci sie mocno rozjaśnią, poźniej dokładnie to zmyj i nałóż taką farbę jaką chcesz, może nie wyjść od razu aż tak idealnie jak na opakowaniu ale po 2-3 farbowaniu powinno być dobrze, ja nakładałam pallete taką mocno czerwoną z opakowania i wyszła trochę ciemniejsza niż na opakowaniu, pamiętaj tylko że to mocno niszczy włosy i będziesz musiała to sianko które powstanie mocno nawilżać odżywkami i przez 2 mce nie będzie lekko, powodzenia
        • Gość: qwert Re: dekoloryzacja - fryzjer IP: *.250.136.smslowianin.pl 08.07.11, 15:08
          Wow! Napisane jednym zdaniem, chociaż i to niezbyt, bo ani wielkiej litery na początku, ani kropki na końcu.
    • mooopi Re: dekoloryzacja - fryzjer 27.08.13, 10:45
      tu modafon.pl/522-sciaganie-koloru-z-wlosow.html można o tym wiecej się dowiedzieć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka