IP: *.uznam.net.pl 02.10.11, 09:15
Chcialabym zorganizowac swoje 40-ste urodziny w lokalu. Mozecie mi cos polecic, nie chodze po lokalach i nie mam zielonego pojecia ktory posiada to co bym chciala. Oczywiscie zaraz posypia sie odpowiedzi zebym pochodzila po lokalach i popytala ale moze ktos robil gdzies swoje urodziny i moze mi polecic, zaoszczedzi mi to czasu. Chcialabym z jedzeniem i malym parkiecikiem do tanca na ok 20 osob, z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Stefan Re: 40-stka IP: *.uznam.net.pl 02.10.11, 13:34
      Wspaniałe miejsce, na taką imprezę, to - Konstelacja.
      Czytając twoje wcześniejsze posty, myślałem że jesteś młodsza!!!
      Mimo wszystko myślę, że za podpowiedź, zostanę zaproszony?!
      • Gość: sto lat Re: 40-stka IP: *.fn.pl 02.10.11, 16:47
        Popytaj w Sfinksie,mozna dobrze sie zabawić
        • czarny-strzelec Re: 40-stka 02.10.11, 20:06
          Zalezy co lubisz ale w łunowie jast fajny ustronny lokal nad woda,miejsca na zewnatrz oddzielna sala u góry.Na uboczu nikt sie nie kreci i plot nie bedzie.
          • Gość: zxc Re: 40-stka IP: *.250.136.smslowianin.pl 03.10.11, 08:48
            Nie polecam lokalu w Łunowie. Pomysł z rozdzieleniem parkietu od stolików jest tragiczny. Chcesz potańczyć - musisz zejść, chcesz odpocząć - musisz wejść. Źle to wymyślili.
            • Gość: kAMA Re: 40-stka IP: *.uznam.net.pl 03.10.11, 10:32
              Myslalam nad Konstelacja ale 25 osob to sie tam zgubi i moze byc troche sztywno Lunowo odpada ,komu bedzie sie chcialo wracac w nocy. Sfinks fajny ale chce tez zaprosic babcie. Babcia w Sfinksie haha. Z tego wszystkiego to Konstelacja wydaja sie najlepsza. Dzieki
              • Gość: dd Re: 40-stka IP: *.uznam.net.pl 03.10.11, 12:52
                A może neptun ? nie wiem czy dalej sie tak nazywa. na rogu bema i piłsudskiego. podobno jest tam fajnie. jeszcze nie byłam.
                • Gość: kAMA Re: 40-stka IP: *.uznam.net.pl 03.10.11, 13:33
                  O widzisz o tym nie pomyslalam, dziekuje
    • Gość: TYPEK Re: 40-stka IP: *.uznam.net.pl 03.10.11, 14:06
      Zapytaj w dawnej ewie tam tez mozna zorganizowac urodziny
      • Gość: Anka Re: 40-stka IP: *.uznam.net.pl 03.10.11, 23:36
        "W sieci", obok "Albatrosa" - super imprezy i dobra kuchnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka