Dodaj do ulubionych

Dobry psychiatra

IP: *.uznam.net.pl 07.10.11, 01:47
Potrzebuje namiary na dobrego psychiatrę.Niekoniecznie ze Świnoujścia,byle był to człowiek ,który mi pomoże a nie wysili się jedynie do przepisania jakiś prochów. Wszystkie objawy wskazują na jakąś głęboką depresje. Myślałem że sam sobie z tym poradzę, jednak z dnia na dzień jest gorzej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Runka Re: Dobry psychiatra IP: *.uznam.net.pl 07.10.11, 08:05
      Może spróbuj najpierw pogadać z psychologiem?Polecam p.Jasię z ul: Malczewskiego, z Akademii Zdrowia
      • Gość: wyleczonaM Re: Dobry psychiatra IP: 212.160.172.* 08.10.11, 12:11
        KAżdy z nas przechodzi kryzys, ja w tamtym roku to też przechodziłam, wiedziałam że sobie z tym sama nieporadze. Niby wszystko było ok, dobra praca, rodzina ok, ja osoba uważana za silna psychicznie a tu taki dół i świadomosc tego że sama sobie z tym nie poradze. Nie przejmuj sie tylko wal do PSYCHIATRY w pasażu tym przy ARMII KRAJOWEJ, na pierwszym pietrze przyjmuje super psychiatra. A leków sie nie bój bo dzisijesze leki nie otumaniają nadal normalnie funcjonujesz tylko na początku może Cię trochę mdlić . Polecam tego lekarza bo po 6 -miesięcznej kuracji było już naprawdę Ok.A na początku wydawało mi sie , że nikt mi nie może pomóc a całe życie jest do dupy.Niczym się nie przejmuj, w poniedziałek wal do tego lekarza.Trzymam kciuki, napewno bedzie dobrze :-)
    • Gość: nnn Re: Dobry psychiatra IP: *.uznam.net.pl 14.10.11, 06:18
      Chodziłam sześć lat do Włodarczyka, nie wysilał sie, pzrepisywał leki po których spałam od 18 do 10.30. Wreszcie odstawiłam leki i normalnie zyje, moze to spacja, nie wiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka