Dodaj do ulubionych

dobry dermatolog

IP: *.uznam.net.pl 04.11.12, 00:37
witam, czy ktoś może polecić dobrego dermatologa w Świnoujściu?
Obserwuj wątek
    • maltry Re: dobry dermatolog 05.11.12, 01:16
      W Świnoujściu? Wolne żarty...
      • poort Re: dobry dermatolog 05.11.12, 11:12
        tak, rzeczywiscie ""dobre pytanie""i po swoich doswiadczeniach wiem jak bylem leczony/czytaj/ nie wyleczony/ odradzam wszystkich konowalow niedoukow w naszym miescie! szorowac i to szybko do Sz-cina dr. Bojko to jest jeden z wielu dobrych dermatologow.a pani I.Sob. niech juz zaprzestanie praktyki prywatnej jako emerytka i zajmie sie nauka wladania komputerem i czytaniem nowosci dermatologicznych,sami emeryci tylko w tej dziedzinie u nas dorabiaja,omijac ich szerokim lukiem! szok!
        • Gość: ania Re: dobry dermatolog IP: *.uznam.net.pl 06.11.12, 10:13
          a doktor H.. na Sikorskiego przyjeżdża ze Szczecina ( esteticon), albo lekarka co przyjmuje na niedziałkowskiego naprzeciw ogólniaka ? ktos był?
    • Gość: aaa Re: dobry dermatolog IP: *.uznam.net.pl 06.12.12, 00:49
      Witam. Na Niedziałkowskiego przyjmuje dr Magda Kiedrowicz ze Szczecina z Clinika Laser (chyba). Bardzo miła i co najważniejsze bardzo kompetentna dermatolog. Ja jestem bardzo zadowolona, moja mama też u niej była i potwierdza moją opinię. Przyjeżdża co tydzień albo co dwa zależy jak się umówi. Numer telefonu można znaleźć w "Wyspiarzu" albo na gabinecie naprzeciwko LO "Mieszka I" :-)
    • Gość: Stella dobry dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 21:33
      Polecam Panią dermatolog w Kamieniu, przyjmuje w poradni w szpitalu, w ramach NFZ. Kompetentna, nie spieszy sie poświeci Ci tyle czasu ile trzeba.
      Każdy pacjent jest przyjmowany o umówionej godz
      • Gość: Gośćówka Re: dobry dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.13, 09:13
        Polecam panią doktor z Niedziałkowskiego, faktycznie fajna i bardzo konkretna, a i upiększyć się u niej można - super. Przyjeżdża ze Szczecina.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka