grrrrw 21.07.13, 09:21 Gdzie oddac do naprawy ? Chyba spalilam silnik. Moze kupic nowy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenka Re: odkurzacz IP: *.uznam.net.pl 21.07.13, 19:39 ja pamiętam że kiedyś na małopolskiej koleś naprawiał, zaraz przy kościele ewangelistów. Zorientuj się jakie są koszty i czy czasem nie opłaca się bardziej faktycznie kupić nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Bogdana Re: odkurzacz IP: *.uznam.net.pl 21.07.13, 22:27 Zapomnij o remoncie starego smoka – kupuj nowy. Pamiętaj jednak w przyszłości, o wymianie worka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: odkurzacz IP: *.uznam.net.pl 23.07.13, 08:45 Bylam u pana mechanika. wymiana silnika 100 zl. Zrobilabym to, ale mam watpliwosci. Odkurzacz jest bezworkowy. Nie bylam z niego do konca zadowolona. Byle papierek lub kawalek folii wciagniety - zatykal sie ten lejek-sitko i trzeba bylo otwierac i wywalac to wszystko. Mam psa - patrzac na ilosci sierci, ktore wydobywalam (nie bez trudu ) z tego odkurzacza - pies powinien juz dawno byc łysy. Wydobywanie tego filcu z sierci bylo bardzo trudne, trzeba bylo grzebac w zakamarkach zasobnika drucikiem-haczykiem. W zwiazku z tym. Moze ktos ma w domu odkurzacz, ktory sie SPRAWDZIŁ o umiarkowanej cenie, raczej z workiem (najlepiej szmacianym, bo taniej) i moglby nie dbajac o to, ze bedzie to kryptoreklama, podac mi marke i gdzie takie cos kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Le... Re: odkurzacz IP: *.uznam.net.pl 14.08.13, 23:48 Wodnik Duo Zelmera - odkurzacze Zelmera nie do zajechania a do tego ten jest z workiem i filtrem wodnym. Ja praktycznie worka już nie używam, po odkurzaniu wylewam to błoto poprostu do kibla, a w całym mieszkaniu unosi się zapach olejków eterycznych które leje do zbiornika przed odkurzaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Dzieki ! IP: *.uznam.net.pl 20.08.13, 09:32 W rezultacie kupilam Samsunga 1600 W z workiem szmacianym. Kierowalam sie cena. W domu okazalo sie, ze jest inny przekroj rur - czyli szczotki od starego nie beda pasowac. Trudno. Na razie ciagnie dobrze, jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś