Gość: wkurzona IP: 83.17.27.* 05.06.05, 15:21 czy ktoś zn awłascicieli tego klubu fitnes koło urzędu miejskiego co się activ nazywa??oni n aniczym si enie znają :)czy ktos ma jakies wiadomosci ciekawe o nich?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sport Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: *.cable.net.pl 06.06.05, 01:18 Jakies konkrety, w czym zawinili??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: 83.17.27.* 07.06.05, 11:59 zawalili samym faktem istnienia a przed wszystkim swoim brakiem profesjonalizmu i wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sport Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: *.cable.net.pl 07.06.05, 23:37 ..i jeszcze, że jest tak zimno to też ich wina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: 83.17.27.* 08.06.05, 11:28 akurat ja lubie zimno wiec mi to nie przeszkadza,ale nie lubie jak ktoś naciąga ludzi na kase a na gownie sie zna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: 83.17.27.* 09.06.05, 15:30 a tak swoją droga to ciekawe kto si ekryje pod nickiem sport?pewnie jeden z włascicieli albo pracowników klubu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frånsverige Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: *.skane.se 10.06.05, 02:17 a czy przystojni to instruktorzy pracuja w tym klubie........... Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowka26 Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? 10.06.05, 10:27 Kochana to ze oni są nie przygotowani to jeszcze nic , pan Pawcio to niezły złodziej i oszust , nie jedno ma na swoim koncie ale o tym sza... pozdrawiam wszytskich miłośników "sportu" w klubiku active (hehehhe nawet nazwa ukradziona szczecińskiemu klubowi....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: 83.17.27.* 10.06.05, 12:35 eee no gdzie tam przystojni,zreszta jest tam tylko jeden instruktor ,,cudny Pan Pawełek "h eh e ,ktory wyglada jak przekarmiony mamut a reszta załogi to same babki .....aaa szkoda gadac hryyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokesz Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:22 Andzrzej udaj się do Warszawy tam w sobote spotkasz napewno kolesi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$$$$$ Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: 83.17.27.* 10.06.05, 17:04 jeśli o mnie chodzi to nie jestem andrzejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokesz Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:47 ale wcale o ciebie nie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietka.marionetka Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: 212.* / 212.160.162.* 17.06.05, 22:01 należy wspomnieć,że porozwieszali sobie dyplomów uczestnictwa w kursach ale nie mają absolutnie uprawnień do prowadzenia zajęć.Np. inst.psełdo Monika ma dyplomy również jako słuchacz ale egzaminów nie ma zdanych a tak na marginesie to dlaczego przwiało ją z poznania ...pewnie coś tam nie gra.Powinny tym klubem zainteresować się odpowiedznie instytucje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: 83.17.27.* 18.06.05, 12:31 jeżeli ktoś ma jakieś ciekawe informacje o nich to prosze o kontakt na meil: nemesis81@tlen.pl,z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: *.meganet.pl 03.07.05, 15:02 NIE WYTŁUMACZYŁAŚ O CO CI CHODZI I DLACZEGO UWAŻASZ SIE ZA TAKĄ PROFESJONALISTKĘ ??? JA TAM CHODZIŁAM I BYŁAM ZADOWOLONA, INSTRUKTORKĘ TEŻ ZNAM I WIEM ZE MA WSZELKIE KWALIFIKACJE, A MOZE CHCESZ IM ZROBIC KONKURENCJĘ I DLATEGO WYPISUJESZ TAKIE BZDURY? Odpowiedz Link Zgłoś
schoook Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? 03.07.05, 17:45 tak chce im zrobic konkurencje,zawsze o tym marzyłam i tylko o to mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietka-marionetka Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: 212.160.162.* 06.07.05, 07:21 jaka konkurencje..dzieci w przedszkolu maja lepszych instruktorów do gimnastyki.idz poczytaj ich smieszne dyplomiki.podobno ostatnio mieli sprawe za pracowników z tego zo sie wiem ...przegrali. Odpowiedz Link Zgłoś
schoook Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? 10.07.05, 22:57 ni elubie ludzi a activ klubu.oni sa dziwniiiiiii gryyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: *.fn.pl 11.10.05, 16:50 ja rowniez tam chodze juz prawie rok i bardzo milo wspominam monike.a ,,wkurzona ,, jakos nie potrafi okreslic o co tak naprawde jej chodzi.mysle je jej problem polega na tym ze instruktorzy obiecali jej zejchac z 100kg na 50 no i sie nie udalo.cholera to banda oszustow no!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blblble Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: 83.17.27.* 14.10.05, 19:13 nie kasiu nie o to chodzi.oni nabierają niewinnych ludzi po prostu i tyle.to zwykli oszusci.ciekawe czy pawcio dalej spi w tym klubie h ehe h e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmazynowy pirat Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:00 nie zamknęli jeszcze klubiku? Odpowiedz Link Zgłoś
jednapani Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? 31.08.05, 11:08 Przeciez klub fittnes moze otworzyc ktos inny kto ma uprawnienia, a potem nikogo nie interesuje jakich dyletantow zatrudnia ... Ciekawi mnie jednak, jako osobe postronna, co ci "oszusci" takiego zrobili, bo to ze nic nie umieja to jest w koncu bardzo osobiste odczucie. Znaja sie na obsludze maszyn i potrafia znalezc odpowiedni, indywidualny program dla kazdego uczestnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j@ Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:16 kurcze,a ja chciałam z Nimi pocwiczyć od grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietka-marionetka Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: *.fn.pl 02.09.05, 21:56 NIE RADZĘMOGĄZROBIĆ KRZYWDE.BRAK PROFESJONALIZMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anessa Re: czy ktos zna oszustow z klubu Activ?? IP: *.fn.pl 12.09.05, 10:19 Ja tez moge być WKURZONA!! Wykupiłam sobie karnet na kilka wejsc!! Z osobistych powodow nie moglam tego karnetu wykorzystac - chcialam to zrobic za kilka miesiecy!!Okazalo sie ze karnet jest juz nieaktualny!!!wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr W. A może to Wanessa jest oszustką!? IP: 195.205.248.* 12.09.05, 17:16 Wanessa, karnet jest niczym innym jak rodzajem biletu wstępu, zatem skoro niewykorzystałaś go w odpowiednim (określonym) na karnecie czasie, to miej pretensje tylko do siebie! Podejmując próbę wejścia do klubu na karnet który dawno stracił ważność (data) stajesz się oszustką! Nie rozumiem Twojego zdziwienia, że nie mogłaś po iluś tam miesiącach (sic!) korzystać z zajęć. Czy kupujesz bilet np. do kina i idziesz na projekcję filmu po kilku... miesiącach? Warto pomyśleć zanim się coś chlapnie, tym bardziej, że wpisy na tym portalu wcale nie są anonimowe. Odpowiedz Link Zgłoś
aninia1 Re: A może to Piotrus jest oszustką!? 13.09.05, 12:37 Piotrusiu!! Po pierwsze zadna Wanessa- ehh:) Wiem czym jest karnet.Korzystałam z niego w lipcu czyli nie tak znowu dawno! Jestem zawiedziona,poniewaz nie spodziewałam sie ,ze tak szybko straci waznosc- to chyba nie to samo co bilet wstepu do kina,zgodzisz sie? Nie podjelam proby wejscie do klubu bedac posiadaczka niewaznego biletu ( niektorzy maja widze fantazje albo tupet ,ktorej popuszczaja wodze dopowiadajac sobie dalszy ciag tej historyjki,aczkolwiek dobrze byc przezornym..Czy w Twoim snie trafilam juz za kratki jako najwieksza oszustka w kraju?) Bardzo dobrze,ze to napisałam ( chlapiesz czy chrapiesz może Ty - przy jedzeniu) a bilet po prostu odlozylam do szuflady.Chcialabym ,zeby ich waznosc tak szybko nie tracila na aktualnosci! Mam nadzieje,ze zespol active wykorzysta te wszystkie uwagi aby poprawic swoja sytuacj i wyjsc na przeciw osobom korzystajacym albo chcacym uczestniczyc w zajeciach!! Co z tego ,że wpisy nie sa anonimowe? Nie rozumiem tez aluzji! Ania Gość portalu: Piotr W. napisał(a): > Wanessa, karnet jest niczym innym jak rodzajem biletu wstępu, zatem skoro > niewykorzystałaś go w odpowiednim (określonym) na karnecie czasie, to miej > pretensje tylko do siebie! Podejmując próbę wejścia do klubu na karnet który > dawno stracił ważność (data) stajesz się oszustką! Nie rozumiem Twojego > zdziwienia, że nie mogłaś po iluś tam miesiącach (sic!) korzystać z zajęć. Czy > kupujesz bilet np. do kina i idziesz na projekcję filmu po kilku... > miesiącach? Warto pomyśleć zanim się coś chlapnie, tym bardziej, że wpisy na > tym portalu wcale nie są anonimowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr W. Re: A może to Piotrus jest oszustką!? IP: 195.85.229.* 13.09.05, 21:30 aninia1, jak się okazuje oszuści nie jedną mają twarz! zatem zanim się użyje tego określenia w stosunku do innych należy sie głęboko zastanowić nad tym co i o kim się tak chlapie! Ustalenie adresata textu wcale nie jest trudne! Odpowiedz Link Zgłoś
schoook Re: A może to Piotrus jest oszustką!? 15.09.05, 12:41 a więc Drogi Piotrze mam pytanie jak ustalić dane adresata???prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
aninia1 Re: A może to Piotrus jest oszustką!? 15.09.05, 14:51 Tylko prosze nie oszukiwać! Pisac prawde i tylko prawde! schoook napisała: > a więc Drogi Piotrze mam pytanie jak ustalić dane adresata???prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeto Re: A może to Piotrus jest oszustką!? IP: *.yourlibrary.ca 29.09.05, 05:36 Proponuje Wam-PO RYJU-Buha ha-Zeto- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goguś Co za bzdety! IP: 195.85.229.* 14.10.05, 00:37 chatko mi się robi jak czytam te bzdety a tak dobrze się zapowiadało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do-Gogusia- Re: Co za bzdety! IP: *.vc.shawcable.net 19.10.05, 21:49 A nie chcial ty by -KOTLETA-pod oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epik Re: A może to Piotrus jest oszustką!? IP: *.uznam.net.pl 29.09.06, 14:01 piotrze, jeżeli ktoś bedzie chcial byc anonimowym to bedzie i nie ustalisz skad pisze ani z jakiej maszyny.Wszystko da sie zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: A może to Piotrus jest oszustką!? 30.09.06, 11:40 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,74419,3652422.html Czy to o tym klubie piszecie? Tam sa zajecia dla ludzi odchudzajacyh sie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Sorry, nie ten link ! 30.09.06, 11:44 www.aktywneodchudzanie.com.pl/index.php?id=54 Odpowiedz Link Zgłoś
shuja Re: A może to Piotrus jest oszustką!? 30.09.06, 16:07 Gość portalu: Piotr W. napisał(a): > aninia1, jak się okazuje oszuści nie jedną mają twarz! zatem zanim się użyje > tego określenia w stosunku do innych należy sie głęboko zastanowić nad tym co i > > o kim się tak chlapie! Ustalenie adresata textu wcale nie jest trudne! hehe..pisząc żle o klubie Activ -drżyjcie!!!piotruś was znajdzie- to wcale nie jest trudne:))) a swoją drogą Wkurzona jeśli już kogoś oskarżasz to napisz o co chodzi ,albo zamilcz :)))) howgh !!! Odpowiedz Link Zgłoś