Dodaj do ulubionych

ślub w świnoujściu

IP: *.internet.v.pl 10.02.06, 17:24
Witam wszystkich.

Może ktoś mogłby polecic jakiś ośrodek do organizacji wesela w świnujściu?
Krótkie opisy "doświadczeń weselnych" w tych miejscach-mile widziane :-)

Tomek
Obserwuj wątek
    • Gość: buba Re: ślub w świnoujściu IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 10.02.06, 22:25
      Tomek, związek małżeński (ślub) zawierany jest albo w USC danej miejscowości
      albo też w świątyni. Istnieje odstępstwo od zasady udzielania ślubu w siedzibie
      USC, związek małżeński z ważnych względów można zawrzeć: W miejscu odosobnienia
      (zakład karny) lub zakład lecznictwa otwartego (szpital)
      Ale mam wrażenie, że nie o ślub Tobie chodziło a imprezę weselną?:)
      Zatem, aby cokolwiek polecić to jest za mało danych co do weselnej imprezy.
      - Ważny jest termin (sezon, czy po sezonie letnim)
      - Ilość osób
      - Czy goście będą korzystać z noclegów, tam gdzie będzie odbywała się impreza.
      - Czy ma być zespół, czy też DJ
      - Czy przewidujesz tzw. poprawiny
      - Czy menu ma być standard, czy też dania wyszukane (cena!)
      A co z fotografem, videofilmowaniem?
      Zatem przynajmniej odpowiedz na powyższe pytania, wówczas będzie możliwość aby
      Tobie pomóc. Pozdrawiam!
      • Gość: tomx Re: ślub w świnoujściu IP: *.internet.v.pl 12.02.06, 23:38
        Dziękuję za kilka pierwszych namiarów. Planujemy imprezę na terenie
        świnoujścia, ostatnio proponowano nam Eldorado, widzieliśmy też grodek. Co
        sądzicie o tych miejscach?
        liczba gości to ok.60-70. Termin raczej czerwiec-lipiec. potrzebny będzie
        nocleg dla ok.50 osób. A jakie kapele znacie z świnoujścia?oczewiście reszta to
        klasyka -foto i video plus kościól i na koniec poprawiny ale raczej tylko już w
        poważnie okrojonym gronie.

Pozdrawiam

pozdrawiam
    • jusytka Re: ślub w świnoujściu 10.02.06, 22:57
      Polecam Gospodnik. Tam sie odbyło moje wesele, byliśmy tak zadowoleni, że
      odbywały sie tam również nasze inne uroczystości rodzinne. Dlaczego?
      - bardzo dobre i nietypowe jedzonko - wymyslałam całkiem egzotyczne dania, a oni
      zrobili dokładnie to co sobie zażyczyłam :)
      - bardzo ładnie podane
      - bardzo dobra współpraca z szefem restauracji i jego bratem - wszystko dopięte
      na ostatni guzik
      - czyściutko, pozwoliłam sobie zajrzeć do kuchni w przeddzień wesela.
      Nie napisałeś jednak ile będzie gości, my mieliśmy ok 50 i było OK. Jednak w
      przypadku wiekszej liczby osób może byc ciasno. Z czystym sumieniem polecam,
      Dodam jeszcze, że stanowczo odradzam salę w Słowianinie, potraktowano mnie tam
      bardzo arogancko (pani która tam gotuje), sala pamięta czasy Gierka, a
      oświetlenie (jarzeniówki) sprawia, ze klimat jest tam zupełnie nieweselny ...
    • carmelaxxx Re: ślub w świnoujściu 12.02.06, 10:33
      wesele w kazdym prawie hotelu, w klubie garnizonowym, U Nataszy, w Bryzie, sala
      na dzialkach, znalazlo by sie jescze pare mozliwisci
      • yvonne33 Re: ślub w świnoujściu 13.02.06, 08:29
        nie zgodzę się z Tobą, że wesele w czerwcu czy lipcu zrobisz prawie w każdym
        hotelu, raczej będzie cięzko z przyczyn wiadomych w tym czasie.
      • decitos Re: ślub w świnoujściu 13.02.06, 10:27
        Powinno być "wesele w prawie każdym hotelu... nie wchodzi w grę" :)
        Nie w sezonie turystycznym.
        • jusytka Re: ślub w świnoujściu 13.02.06, 16:05
          Nie jest możliwe w sezonie, jeśli myśli o tym już teraz? - wszystko jest kwestią
          dogadania się ....
          • decitos Re: ślub w świnoujściu 13.02.06, 16:21
            Tu nie chodzi o to, kiedy o tym myśli.
            Sam dowiadywałem się jak wygląda sprawa wesela w lecie i niemal wszędzie
            odprawiano mnie z kwitkiem. Bo będzie hałas, bo Niemcy przyjadą na wypoczynek i
            muszą mieć spokój, itp...
            Trzeba mieć to na uwadze.
            Problemów nie było w takich miejscach jak np. Warta, klub garnizonowy, Eldorado,
            Gryfia, Słowianin...
            • jusytka Re: ślub w świnoujściu 13.02.06, 22:08
              Mówiąc szczerze, mój ślub odbył się w czerwcu, pytaliśmy w wielu miejscach -
              również w dzielnicy nadmorskiej i nie spotkałam sie z tym, aby ktokolwiek
              odprawił mnie z kwitkiem, wręcz przeciwnie miałam problem z wyborem ...
              • decitos Re: ślub w świnoujściu 14.02.06, 09:38
                czasy się zmieniły :) do niedawna nie było z tym większego problemu, ale teraz...
                nie tylko nas odprawiono z kwitkiem... dwie znajome pary też szukały miejsca na
                wrzesień i w dzielnicy nadmorskiej nie dało rady...
                • jusytka Re: ślub w świnoujściu 14.02.06, 16:35
                  Możliwe, mój ślub odbył sie 7 lat temu ...
                  • blizniaczki5 Re: ślub w świnoujściu 17.02.06, 00:05
                    Ja miałam slub na Grodku na początku czerwca w tym czasie nie było problemu z
                    miejscami noclegowymi. Z przebiegu calej imprezy bylismy bardzo zadowoleni
                    jedzenie super, obsługa też nawet poprawiny tam zrobiliśmy bo były wliczone w
                    cenę nie musieliśmy nic dopłacać, poza tym przekonało nas miejsce- można było
                    wyjść posiedziec na powietrzu teren ogrodzony było gdzie zostawiś auta niektóre
                    stały tam 3 dni tak się goście dobrze bawili. Mam nadzieję że tak jest dalej bo
                    moje wesele bylo prawie 5 lat temu

Pozdrawiam
                    • Gość: qlinka Re: ślub w świnoujściu IP: *.fn.pl 26.02.06, 10:07
                      Witam, a ja mam pytanko co do ceny takiego ślubu np. na 50-70 osób czy mógłby
                      ktoś podzielić się doświadczeniami, chodzi mi o maj/ ewentualne okolice maja. Z
                      góry dzięki. Pozdrawiam
                      • jusytka Re: ślub w świnoujściu 26.02.06, 10:35
                        Ja orientuję sie w cenach sprzed 7 lat - płaciliśmy 90 zł za osobę, bez ciast,
                        alkoholu i muzyki - a była to wtedy atrakcyjna cenowo oferta. poziom usługi i
                        jakość potraw oceniliśmy bardzo wysoko :)
                        • decitos Re: ślub w świnoujściu 26.02.06, 11:46
                          Obecnie cena kształtuje się mniej więcej na poziomie 100-130 zł za osobę. Plus
                          poprawiny ok. 20 zł. To zależy oczywiście od miejsca wesela.
    • Gość: moskirz Re: ślub w świnoujściu IP: *.fnet.pl 25.03.06, 13:09
      zajżyj tutaj..

www.forum.e-wesele.pl/viewtopic.php?t=1961&postdays=0&postorder=asc&start=0
    • 2203.m591 Re: ślub w świnoujściu 28.03.06, 19:57
      polecam swoje usługi foto-video w kosciele sali iw plenerze 501562614
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka