Gość: eri IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 03.03.06, 16:46 czy ktoś się opiekuje tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bywalec Re: do Admina!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:09 Co chcesz od Admina ??? Zabierz głos w dyskusji, zamiast marudzić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona Re: do Admina!!! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 06.03.06, 23:18 Moze ktos mi wytłumaczy jak i kto posty usuwa, bo skoro nie ma admina to ktos to musi robic?Taki ciekawy temat ostatnio był na forum a wykasowano kilkanascie postów.Moze nagle sie okazało ze sa niezgodne z regulaminem?Jak to mozliwe?Czyzby Panie złodziejki mają cos z tym wspólnego?Bardzo mnie to ciekawi!!!!Same sie przeciez nie wykasowały!!!!Miłe Panie złodziejki dajcie troche poczytac o sobie takie sławne jestescie ze moze ktos wam zaproponuje wystep w telewizji.Poszukują osób do nowego show BANDYCI kontra ZŁODZIEJKI.Moze same sie zgłosicie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła Re: do Admina!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:35 Też jestem ciekawa ile trzeba dać komuś w łape ,żeby usunąć temat, tak poczytny i tak naprawde dotyczący nas.Złodziejki żyją wśród nas i czasami w najbliższym naszym otoczeniu(sama tego doświadczyłam).To naprawde obużające że działa CENZURA nie tam gdzie trzeba.To jest bardzo ciekawe i śmierdzi na odległość!!!!! ~! Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: do Admina!!! 08.03.06, 17:27 O ile wiem, to wystarczy kliknac na ten czerwony znaczek jesli ktos uwaza,ze wpis jest niezgodny z regulaminem. Wtedy "ktos z gory" zainteresuje sie tematem i usunie jesli uwaza jest niewlasciwy. Pewnie tak, mimo braku admina, zrobiono! Moze ktos zaskarzyl wpisy do gazety??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła Re: do see IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 23:10 Jak jesteś taką zwolenniczką złodziejki Anity to się nawet do tego nie przyznawaj!!!!Szkalowanie to o ile wiem znaczy to samo ,co mówienie o kimś nie prawdy.Wiem co pisze i tyle, a tobie radze trzymać się od niej z daleka bo możesz coś stracić i nawet się nie zoorientujesz!!!!A jak mało ci dowodów na to że to złodziejka ,to poczytaj sobie inne tematy na tym forum.Miłej lektury Odpowiedz Link Zgłoś
erykxxx Re: do Admina!!! 08.03.06, 17:46 powinno być jasne kto jest opiekunem forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: do Admina!!! 08.03.06, 20:44 A każde forum ma opiekuna? jakoś tutaj nigdy go nie spotkałam ... Odpowiedz Link Zgłoś
erykxxx Re: do Admina!!! 09.03.06, 20:03 każde ,to też pewnie ma...tylko dziwi mnie dlaczego nie jest na gł.stronie napisane kto to jest??? ktoś usunął kilka postów niedawno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: See Re: do Admina!!! IP: *.swn.vectranet.pl 09.03.06, 21:41 Jak szkaluja jakies osoby, to nic dziwnego. Moze porozmawiamy o Tobie? Oczywiscie anonimowo i mozemy sobie pozowlic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona do see!!!! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 09.03.06, 22:20 ty to nazywasz szkalowaniem??Czyzbys byl{a}nowa przyjaciólka pani A... ,ciekawe jak długo?Jak nie masz nic na ten temat do powiedzenia to po co sie tu wogóle udzielasz?Zbędne sa twoje wypowiedzi tutaj w tym temacie,Rozmowa toczy sie na temat pewnej złodziejki,lepiej miej sie na bacznosci zeby Ciebie to niespotkalo {czego nie zycze}bo nigdy nie masz pewnosci ze Twoja nowo poznana kolezanka nie okaze sie złodziejką.A jezeli chcesz porozmawiac o mnie -prosze bardzo ,nie mam sobie nic do zarzucenia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła do See IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 23:11 Jak jesteś taką zwolenniczką złodziejki Anity to się nawet do tego nie przyznawaj!!!!Szkalowanie to o ile wiem znaczy to samo ,co mówienie o kimś nie prawdy.Wiem co pisze i tyle, a tobie radze trzymać się od niej z daleka bo możesz coś stracić i nawet się nie zoorientujesz!!!!A jak mało ci dowodów na to że to złodziejka ,to poczytaj sobie inne tematy na tym forum.Miłej lektury Odpowiedz Link Zgłoś