Dodaj do ulubionych

Nowe zdjecia

14.07.06, 13:42
Na zyczenie Netbota i Rudzi wiecej letniego Dziwnowa wrzucilam :),niedlugo
powinny sie ukazac fotki
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=707
Obserwuj wątek
    • rudzia20 Re: Nowe zdjecia 14.07.06, 16:00
      Dzięki, dzięki, dzieki. Od razu lepiej mi się dzisiaj dzień zaczął:)
    • plaski6 Re: Nowe zdjecia 15.07.06, 12:34
      Zdięcia super jeszcze nigdy nie byłam w zimie nad morzem ,a te palmy to są na
      plaży czy to stare zdięcia.Przedziwna napisz gdzie mniej więcej jest to miejsce
      gdzie Będzie koncertowe lato RMF-fm 22.07 bo akurat wtedy jadę do was i się
      załapię czy to od strony Międzywodzia czy od Dziwnówka.
      • przedziwna1 Re: Nowe zdjecia 15.07.06, 16:29
        Nareszcie komus sie zima nad morzem podoba :) Zdjecia letnie sa aktualne. Palmy
        "rosna" przy glownym zejsciu na plazy strzezonej w centrum Dz. Koncertowe lato z
        RMF bedzie na stadionie wojskowym na Dziwnej za mostem, czyli od strony
        Miedzywodzia. Ale nie wiem dokladnie, kto w tym roku bedzie gral, trzeba na
        plakaty poczekac.
        • plaski6 Re: Nowe zdjecia 15.07.06, 19:22
          A JA WIEM ,A JA WIEM BĘDZIE EWELINA fLINTA I MYSLOWIC.Pod palmą pójdę zrobię
          sobie zdięcie i powiem znajomym ,że byłam na majorc ,a że mój mąż jest ciemnej
          karnacjii i już się sporo opalił to będzie git.pRZEDZIWNA MOŻE SIĘ UMÓWIMY NA
          JAKIEŚ HASŁO jak zobaczysz ludzi z jorkiem i dziewczyną 14 letnią to się jakoś
          odezwiesz i ja też co ty na to będę w Dziwnowie od 22.07 dwa tygodnie może na
          siebie trafimy.
          • przedziwna1 Re: Nowe zdjecia 16.07.06, 21:28
            Chyba rzeczywiscie bedzie Flinta i Myslowitz, az trudno uwierzyc :)
            Te palmy na plazy takie troche zmarniale, ale zawsze wine na susze mozna zwalic
            :) Za to jacy ratownicy tam sie kreca, wcale nie zmarnowani, lepiej z nimi fotke
            sobie pstryknac, mam ich jedno zdjecie, moze wrzuce.
            Jesli bedziecie na RMFie to pewnie sie razem bedziemy bawic, zobacze moze sie
            ujawnie :)
            • plaski6 Re: Nowe zdjecia 16.07.06, 21:48
              UJAWNIJ SIĘ CHYBA NIE MASZ NIC DO UKRYCIA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka