przedziwna1 14.07.06, 13:42 Na zyczenie Netbota i Rudzi wiecej letniego Dziwnowa wrzucilam :),niedlugo powinny sie ukazac fotki forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=707 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudzia20 Re: Nowe zdjecia 14.07.06, 16:00 Dzięki, dzięki, dzieki. Od razu lepiej mi się dzisiaj dzień zaczął:) Odpowiedz Link Zgłoś
plaski6 Re: Nowe zdjecia 15.07.06, 12:34 Zdięcia super jeszcze nigdy nie byłam w zimie nad morzem ,a te palmy to są na plaży czy to stare zdięcia.Przedziwna napisz gdzie mniej więcej jest to miejsce gdzie Będzie koncertowe lato RMF-fm 22.07 bo akurat wtedy jadę do was i się załapię czy to od strony Międzywodzia czy od Dziwnówka. Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Nowe zdjecia 15.07.06, 16:29 Nareszcie komus sie zima nad morzem podoba :) Zdjecia letnie sa aktualne. Palmy "rosna" przy glownym zejsciu na plazy strzezonej w centrum Dz. Koncertowe lato z RMF bedzie na stadionie wojskowym na Dziwnej za mostem, czyli od strony Miedzywodzia. Ale nie wiem dokladnie, kto w tym roku bedzie gral, trzeba na plakaty poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
plaski6 Re: Nowe zdjecia 15.07.06, 19:22 A JA WIEM ,A JA WIEM BĘDZIE EWELINA fLINTA I MYSLOWIC.Pod palmą pójdę zrobię sobie zdięcie i powiem znajomym ,że byłam na majorc ,a że mój mąż jest ciemnej karnacjii i już się sporo opalił to będzie git.pRZEDZIWNA MOŻE SIĘ UMÓWIMY NA JAKIEŚ HASŁO jak zobaczysz ludzi z jorkiem i dziewczyną 14 letnią to się jakoś odezwiesz i ja też co ty na to będę w Dziwnowie od 22.07 dwa tygodnie może na siebie trafimy. Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Nowe zdjecia 16.07.06, 21:28 Chyba rzeczywiscie bedzie Flinta i Myslowitz, az trudno uwierzyc :) Te palmy na plazy takie troche zmarniale, ale zawsze wine na susze mozna zwalic :) Za to jacy ratownicy tam sie kreca, wcale nie zmarnowani, lepiej z nimi fotke sobie pstryknac, mam ich jedno zdjecie, moze wrzuce. Jesli bedziecie na RMFie to pewnie sie razem bedziemy bawic, zobacze moze sie ujawnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
plaski6 Re: Nowe zdjecia 16.07.06, 21:48 UJAWNIJ SIĘ CHYBA NIE MASZ NIC DO UKRYCIA Odpowiedz Link Zgłoś