Gość: a-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 20:31 poszukuje dobrej restauracji w Świnoujściu na szczególną kolację z ukochanym. Będę wdzięczna za wszekie podpowiedzi Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
decitos Re: Restauracja 25.08.06, 00:00 Ja również, choć z obsługą różnie czasem bywa. Mimo to chwalę sobie ten klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Restauracja IP: *.univ.szczecin.pl 25.08.06, 08:23 A ja zdecydowanie polecam Albakore. Miły wystrój, obsługa - może to nie na temat przy kolacji z ukochanym - ale wieeeelkie porcje tam dają...i smaczne... Odpowiedz Link Zgłoś
yvonne33 Re: Restauracja 25.08.06, 08:32 A może wybierzesz się do nowo otwartej restauracji "U Pascala" w hotelu "Gold"... Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Restauracja 25.08.06, 09:36 chwalą sie wyszukanymi daniami z owoców morza ... Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: Restauracja 25.08.06, 09:50 albakora jest ok ale rozejrzyj sie wlasnie w dzielnicy nadmorskiej jest pare nowo otwartych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-a Re: Restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 12:50 Dzięki za podpowiedzi :) poproszę tylko jeszcze o adresy tych restauracji, bo nazwy niestety nic mis nie mówią. Wiem tylko, gdzie jest ten hotel Gold. Czy ktoś z was tam jadł te smakołyki? Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: Restauracja 25.08.06, 13:06 Centrala jest przy ul. Armii Krajowej, niedaleko przeprawy promowej. Albakora na Konstytucji 3 Maja, między skrzyżowaniami z Kościuszki i z Dąbrowskiego. Oba miejsca to centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
yvonne33 Re: Restauracja 25.08.06, 19:59 Narazie jadłam smakołyki podczas uroczystego otwarcia restauracji "U Pascala" w ubiegły piątek, jak jest teraz po otwarciu jeszcze nie wypróbowałam, ale właściciel chwalił się, że kucharz Pascal wcześniej gotował w restauracji w hotelu "Atol", następnie w hotelu "Park" w Szczecinie a teraz trafił do "Gold-a". Miejmy nadzieję, że jedzonko będzie smaczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enek Re: Restauracja IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 26.08.06, 10:59 ... ja też "załapałem" się w Goldzie na darmową wyżerkę z okazji otwarcia restauracji:) Ale... teraz wystarczy zajrzeć do karty dań i zerknąć na pozycję: CENA za 100 gr. Warto zabrać do "Pascala" oprócz ukochanej osoby... zasobny portfel lub kartę kredytową!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Re: Restauracja IP: *.uznam.net.pl 30.08.06, 10:19 ja jeszcze polecam zwiazkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-a Re: Restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 20:30 byliśmy w Centrali. Super jedzenie, miła obsługa, przyzwoite ceny :) Dzięki :) polecam :) Jeżeli chodzi hotel Gold, to radze go omijac szerokim kregiem. Zgroza. Brud smród i ogromne ceny!!!! Zgroza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epik Re: Restauracja IP: *.uznam.net.pl 28.09.06, 15:05 Oj gościu chyba zxabrakło siana na apetyt u Pascala, bo piszesz nieprawde Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: Restauracja 29.09.06, 19:20 a ty epik w takim razie gdzie sie stolujesz jak jest jakas okazja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epik Re: Restauracja IP: *.uznam.net.pl 30.10.06, 12:10 carmela, u swojej baby ) hehehehee Odpowiedz Link Zgłoś