Dodaj do ulubionych

Restauracja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 20:31
poszukuje dobrej restauracji w Świnoujściu na szczególną kolację z ukochanym.
Będę wdzięczna za wszekie podpowiedzi Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • blizniaczki5 Re: Restauracja 24.08.06, 21:30
      ja osobiście polecam Centrale
      • decitos Re: Restauracja 25.08.06, 00:00
        Ja również, choć z obsługą różnie czasem bywa. Mimo to chwalę sobie ten klub.
        • Gość: sonia Re: Restauracja IP: *.univ.szczecin.pl 25.08.06, 08:23
          A ja zdecydowanie polecam Albakore. Miły wystrój, obsługa - może to nie na
          temat przy kolacji z ukochanym - ale wieeeelkie porcje tam dają...i smaczne...
    • yvonne33 Re: Restauracja 25.08.06, 08:32
      A może wybierzesz się do nowo otwartej restauracji "U Pascala" w hotelu "Gold"...
      • jusytka Re: Restauracja 25.08.06, 09:36
        chwalą sie wyszukanymi daniami z owoców morza ...
    • carmelaxxx Re: Restauracja 25.08.06, 09:50
      albakora jest ok ale rozejrzyj sie wlasnie w dzielnicy nadmorskiej jest pare
      nowo otwartych :)
      • Gość: a-a Re: Restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 12:50
        Dzięki za podpowiedzi :) poproszę tylko jeszcze o adresy tych restauracji, bo
        nazwy niestety nic mis nie mówią. Wiem tylko, gdzie jest ten hotel Gold. Czy
        ktoś z was tam jadł te smakołyki?
        • decitos Re: Restauracja 25.08.06, 13:06
          Centrala jest przy ul. Armii Krajowej, niedaleko przeprawy promowej.
          Albakora na Konstytucji 3 Maja, między skrzyżowaniami z Kościuszki i z Dąbrowskiego.
          Oba miejsca to centrum miasta.
        • yvonne33 Re: Restauracja 25.08.06, 19:59
          Narazie jadłam smakołyki podczas uroczystego otwarcia restauracji "U Pascala" w
          ubiegły piątek, jak jest teraz po otwarciu jeszcze nie wypróbowałam, ale
          właściciel chwalił się, że kucharz Pascal wcześniej gotował w restauracji w
          hotelu "Atol", następnie w hotelu "Park" w Szczecinie a teraz trafił do
          "Gold-a". Miejmy nadzieję, że jedzonko będzie smaczne:)
          • Gość: Enek Re: Restauracja IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 26.08.06, 10:59
            ... ja też "załapałem" się w Goldzie na darmową wyżerkę z okazji otwarcia
            restauracji:) Ale... teraz wystarczy zajrzeć do karty dań i zerknąć na pozycję:
            CENA za 100 gr. Warto zabrać do "Pascala" oprócz ukochanej osoby... zasobny
            portfel lub kartę kredytową!:)
            • Gość: MARIO Re: Restauracja IP: *.uznam.net.pl 30.08.06, 10:19
              ja jeszcze polecam zwiazkowa
              • Gość: a-a Re: Restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 20:30
                byliśmy w Centrali. Super jedzenie, miła obsługa, przyzwoite ceny :) Dzięki :)
                polecam :)
                Jeżeli chodzi hotel Gold, to radze go omijac szerokim kregiem. Zgroza. Brud
                smród i ogromne ceny!!!! Zgroza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: epik Re: Restauracja IP: *.uznam.net.pl 28.09.06, 15:05
                  Oj gościu chyba zxabrakło siana na apetyt u Pascala, bo piszesz nieprawde
                  • carmelaxxx Re: Restauracja 29.09.06, 19:20
                    a ty epik w takim razie gdzie sie stolujesz jak jest jakas okazja?
                    • Gość: epik Re: Restauracja IP: *.uznam.net.pl 30.10.06, 12:10
                      carmela, u swojej baby ) hehehehee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka