przedziwna1 07.09.06, 20:15 No tak, lato przemija i turysci tez...Forumowicze rowniez... Czyzbym zostala tu sama? Mam nadzieje, ze nie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romkalee Re: Samotnosc w sieci? 07.09.06, 20:55 ojjj na pewno nie:) ja zagladam tu kilka razy dziennie:) wlasnie spiewaja jeszcze w Clifie?? cos jeszcze dzieje sie w dziwnowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
egraa Re: Samotnosc w sieci? 07.09.06, 22:39 Obecna! Ostatnio rzadziej bywałam w ,,moim" Międzywodziu, ale postaram się to wkrótce nadrobić i powiem Wam, co tam widać i słychać. W ostatnią niedzielę wpadłam na parę godzin, od razu pognałam do lasu (czyli za płot :) , a tam figa, ani grzybka! Odpowiedz Link Zgłoś
plaski6 Re: Samotnosc w sieci? 08.09.06, 07:34 Ja też jestem tu codziennie ,żeby się dowiedzieć co słychać w Dziwnowie ale czasu brakżeby pisać i jelitówka mi dokucza. Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Samotnosc w sieci? 09.09.06, 15:34 Ulzylo mi,ze jestescie :) Wszystkie sezonowe knajpki juz pozamykali, jutro konczy dzialalnosc Kapitan, dzis zjadlam ostatni w tym roku deser lodowy :( Pogoda raczej wrzesniowych wczasowiczow nie rozpieszczala, przez ostatnie dni niezle wialo, czasem solidnie padalo, ale slonce przedzieralo sie uparcie przez chmury i dzis ladnie dawalo, nawet widzialam ludzi idacych z parawanem w strone plazy. Na weekend sporo Szczecinian przyjechalo, wiec ruch calkiem spory byl. Taki Dz. jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś