przedziwna1 18.08.07, 18:50 Cos mi sie widzi ze powoli zbliza sie turystyczny exodus: pola namiotowe z lekka pustoszeja, korki po otwarciu mostu mniejsze, nieco mniej plazowiczow...A slonko sobie swieci :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egraa Re: Luzuje sie? 20.08.07, 08:02 Rzeczywiście, sądząc po ilości ludzi na plaży i na ulicach widać, że wakacje sie kończą. Zwiodło mnie to nieco i zrezygnowałam z powrotu trasą alternatywną. No i niespodzianka - korek przed Miękowem, jak w środku upalnego sezonu, mimo późnej pory (po 22:00)! Odpowiedz Link Zgłoś
serrnik Re: Luzuje sie? 20.08.07, 08:20 A dzis za oknem pada wiec proces luzowania ulegnie przyspieszeniu. Jeszcze troszke.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Luzuje sie? 20.08.07, 10:52 Wczoraj poznym popoludniem rzeka turystow odplywala na poludnie...jeden ciag samochodow do Kamienia i zapewne duzo dalej...cale szczescie ze jechalam w przeciwnym kierunku :) Lato jest fajne, ale sezon nas boli co? Ale dzis kolejny znak powrotu normalnosci: na poczcie tylko ja i znajoma pani w okienku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Luzuje sie? 22.08.07, 18:59 Sezon dal sie we znaki wszystkim pracujacym na Dz. Kelnerki i kelnerzy w knajpkach juz traca swoj impet...Dziewczyny sprzedajace w namiotach juz nie maja sily na wciskanie towaru klientowi...Dwa miesiace pracy po 10-12 godzin bez wolnych dni robi swoje. Teraz to juz marza o powrocie do swoich domow... Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Luzuje sie? oj tak 28.08.07, 10:25 Kategorycznie sie zluzowalo. Gestosc "zaludnienia" na plazy stanowczo spadla szczegolnie gdy temperatura ok 15 st i sypie piaskiem. I gdy teraz mijam sie z turystami maszerujacymi wzdluz morza to czuc miedzy nami porozumienie bez slow...jest pieknie :) Nie mowiac o tym ze nareszcie spotykam znajome tutejsze twarze...starszy pan z rekalmowka juz zbiera smieci...chlopak ze swoim psem...pani z wnuczka...pan maszerujacy zwawym krokiem do Miedzywodzia i z powrotem...i te usmiechy... Odpowiedz Link Zgłoś