Dodaj do ulubionych

domowe obiadki :)

20.03.08, 13:48
Witam,
planuję w lipcu wypoczynek w Dziwnowie. Jestem na etapie wyboru kwatery (z pewnością jeszcze nie raz zadam tu pytanie:))
Powiedzcie, proszę, gdzie w Dziwnowie są restauracje/jadłodajnie typowo nastawione na rodziny z małymi dziećmi, serwujące domowe obiadki. Coś w stylu restauracji na ulicy Zgody w Pobierowie, nie pamiętam nazwy, wchodzi sie po schodkach na piętro.

z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • przedziwna1 Re: domowe obiadki :) 20.03.08, 19:43
      Witaj :) Nie do konca jestem pewna czy sa w Dz. jadlodajnie nastawione typowo na
      dzieci, raczej nie...ale na pewno znajdziesz takie, ktore serwuja normalne
      dwudaniowe obiady. Sa takie i na osiedlu Rybackim i w centrum. Poza tym moga
      pojawic sie nowe knajpki, tu ruch w interesie spory :)
      A teraz odpowiadajac na Twoje pytanie z innego watku: centrum Dz. to ulica
      Mickiewicza na odcinku od zwodzonego mostu az do ulicy Parkowej ( a nawet dalej
      w strone kosciola ). Polecam interaktywna mape Dz. W tej czesci Dz. jest
      najwiecej knajpek, sklepow, straganow, lodziarni ( och, te desery lodowe....:)
      ), jest tam szkola, bank z bankomatem, w poblizu apteka, poczta i drugi bank tez
      z bankomatem. Ale nie martw sie, Dz. jest tak maly, ze maly spacerek z
      najdalszej nawet czesci Dz. i juz jestes w centrum :)
    • piotrpietk1 Re: domowe obiadki :) 20.03.08, 20:59
      proponuje vis a vis Zeglarskiej
      • piotrpietk1 Re: domowe obiadki :) 20.03.08, 21:01
        jedna z najstarszych w Dziwnowie, tylko zapomnialem nazwy..sorrki
    • glory77 Re: domowe obiadki :) 22.03.08, 12:16
      Dziękuję za odpowiedzi.
      Mam na oku dwie kwatery: jedną we wschodniej części, przy ul. Kościelnej, a
      drugą na Osiedlu Rybackim. Tak się zastanawiam, gdzie jest ładniejsza, szersza
      plaża a woda czystsza? Czy w całym Dziwnowie plaża jest tak samo piękna? ;)
      • przedziwna1 Re: domowe obiadki :) 22.03.08, 20:14
        Hmm...plaza jest szersza przy Osiedlu Rybackim, a morze bardziej czyste przy
        Kościelnej :)) A piekna jest na calej dlugosci.....
        Ale Ci pomoglam co? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka