caroline888 22.05.08, 15:14 Czy plaża jest czysta?Morze też?Niedawno temu miałam operowany palec u stopy i boje się,że może się zanieczyścić na plaży i potem ropieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plaza a ja sie boje ze ten twoj paluch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 18:34 zanieczysci nasza plaze i bedzie gangrena w morzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: plaża w Świnoujściu IP: *.globalconnect.pl 22.05.08, 19:19 Plaża w Świnoujściu ma "Błękitną Flage " więc prosimy jej nie zanieczyszczać Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: plaża w Świnoujściu 22.05.08, 20:56 na plazy jak wiadomo jest piasek , ciekawa jestem jak unikniesz wszedobylskiego piasku w ranie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontener Re: plaża w Świnoujściu IP: 80.54.123.* 23.05.08, 11:22 puknij sie tym palcem w czoło ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: plaża w Świnoujściu IP: 217.97.193.* 23.05.08, 12:01 Przesada z tym paluchem. Tak sobie wyobrazam, ze niektorzy faktycznie chodza po plazy z roznymi swinstwami, z brudnymi stopami, grzybica itp. Obrzydlistwo. Do tego sikaja do morza i stawiaja klocki w piasku. Ohyda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: plaża w Świnoujściu 25.05.08, 02:29 Plazowicze rzucaja pety od papierosow ... a wieczorem wyprowadzaja tam pieski! Jesli masz rane na paluchu, to chyba jest ona zabandazowana? Wystarczy zalozyc na stope skarpetke, czy jednorazowy plastikowy ochrananiacz, taki jak sie uzywa w szpitalach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaaaaaaaaaaaa Re: plaża w Świnoujściu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 17:47 a wieczorem wyprowadzaja tam pieski! ....TO JA JUZ WOLE PSIE SIKI OD LUDZKIM, LUDZIE ROZNOSZA GANGRENE. a odzwierzecych chorob jest tylko jedna. Odpowiedz Link Zgłoś